Къде в Бургас? (47)

• 77 347
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • ту тук, ту там
Благодаря, на прав път сме били значи, но рано сме се отказали.  hahaha
Ние като свихме покрай парка, решихме, че няма начин да е там, и веднага направихме обратен завой и минахме по булеварда, на който в края е Домко.
Благодаря за търпението да ми обяснявате!  Hug

# 466
Може да погледнете за осветителни тела и в магазина в ж.к. Зорница ,до хотел Фаворит - имат много неща,обаче е тесничко и не са добре изложени,но пък може да откриеш находки  Grinning -ние си взехме от там луни за вграждане.
Имат и интернет-магазин
http://lampi-osvetlenie.com/

Борка , специални благодарности за твоят линк  Grinning
Това което харесахме онлайн , там в магазина не го харесахме много , но там си избрахме и купихме това :
http://lampi-osvetlenie.com/bg/shop/view/polilei/23449
лесно и бързо го поставихме , много съм доворна , чудесно изглежда

Heart Eyes  bouquet

# 467
Мис Джули, благодаря ти, но преди да видя се обадихме в очната в Славейков, в неделя били на повикване с/у 40лв Wink та свършихме работа.

# 468
  • Бургас
След "стария" мол продължаваме напред до едно кръгово, после завиваме наляво. Така се стига до МБАЛ. Не знам кой е хотел Мираж. Стигаме ОМВ, там веднага след бензиностанцията може да се завие надясно (това ли имаш предвид под "надолу"?), а отляво остава един парк. Ние така направихме, но се разколебахме и се върнахме. После завихме надясно на следващата възможна улица (то май е булевард дори) и стигнахме Домко. Но вече нищо не подсказваше, че там наоколо има мол и се отказахме.
Съжалявам, че обясявам толкова лаишки, сигурно е много просто всичко, но никак не познаваме града, особено в тази му част пък съвсем!
Ами вие реално сте минали покрай мола. Чудно как не сте го видяли. Той се пада в края на тази улица, по която завивате в дясно от бензиностанцията. Като стигнете края на улицата, завивате на дясно по булеварда и мола е на първия светофар в ляво

# 469
  • Burgas
Може да погледнете за осветителни тела и в магазина в ж.к. Зорница ,до хотел Фаворит - имат много неща,обаче е тесничко и не са добре изложени,но пък може да откриеш находки  Grinning -ние си взехме от там луни за вграждане.
Имат и интернет-магазин
http://lampi-osvetlenie.com/

Борка , специални благодарности за твоят линк  Grinning
Това което харесахме онлайн , там в магазина не го харесахме много , но там си избрахме и купихме това :
http://lampi-osvetlenie.com/bg/shop/view/polilei/23449
лесно и бързо го поставихме , много съм доворна , чудесно изглежда

Heart Eyes  bouquet

Дааа, понякога нещата на снимка и на живо изглеждат различно PeaceРадвам се ,че съм била полезна Hug

# 470
  • ту тук, ту там
July, ние не стигнахме до края на улицата. На 20 м след като завихме направихме обратен завой, решихме, че там излизаме от града вече и няма как да е там.  Embarassed

# 471
Домко е на края на улицата, на която е мол галерия, така че сте минали покрай мола. Grinning
След омв завийте надясно, накрая на улицата пак надясно и ще видите вляво мола. Светофар има. линк

# 472
  • ту тук, ту там
Не сме минали покрай мола. Завихме в улицата след тази покрай ОМВ, тоест предполагам перпендикулярна на тази, на която според описанията трябва да е мола. Ако след  Домко бяхме завили надясно и продължили, може би щяхме да го намерим вече, но се предадохме.
А този район там жилищен квартал ли е, промишлена зона? Наистина имах усещането, че излизаме от града.

# 473
Аз те разбрах май, и двата пъти сте били в правилна посока, но и двата пъти не сте продължили да карате и сте се върнали, преди да стигнете улицата, на която е мола (Янко Комитов). Това край парка си е жилищен квартал, а долу където е самия мол може и да се води някаква промишлена зона, нямам представа, но в момента е доста оживено място - айко, практикер, кауфланд, мобо, мола, какви ли не магазини са наредени.

# 474
  • ту тук, ту там
Да, Офелия, така излиза.  Laughing
Благодаря ви, момичета за всички обяснения и за времето, което ми отделихте!  Hug

# 475
http://www.bgmaps.com/map/burgas

написваш :  Бургас, Мол Галерия
и ще видиш точно къде се намира
 Hug  Heart Eyes

п.п
Някой знае ли в кой магазин разполагат с награди от играта на Кока Кола  - падна ми се под капачката печеля ключодържателче...

Последна редакция: нд, 26 юни 2016, 23:17 от Мимито & Светла

# 476
  • Бургас
Аз да питам някой дали е срещал бански за момчета с ярки цветове? Неонови например  newsm78
Искам по лесно да виждам моите бандити къде са  Mr. Green

# 477
  • Бургас
Къде на центъра бих могла да си намеря коралова гъба за лице(малка) ??

# 478
  • Бургас
Аз да питам някой дали е срещал бански за момчета с ярки цветове? Неонови например  newsm78
Искам по лесно да виждам моите бандити къде са  Mr. Green

От Уайкики в Одрин купих такъв бански миналия месец, но момичешки. Май имаше и момчешки. Можеш да видиш в тукашните Уайкики (в Галерия дали отвориха?).

Бургаска тв по интернет е Бургаска младежка телевизия. Прави се от ученици от Френската. Като за деца се справят доста прилично:)

# 479
Някой може ли да препоръча монтажници за сглобяване на двукрилен гардероб и ако може да ме ориентирате в цените?

Общи условия

Активация на акаунт