Къде в Бургас? (47)

• 77 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Разбрах, че ще е горе в празните помещения до магазина на Найк. Там, където беше изложбата на динозаврите и на някакви макети предното лято. Навътре е доста голямо пространството.
А ще има ли изложени някакви артикули или по-скоро ще го играят като офис на куриерска служба?

Дайте идея къде мога да погледна за гръб на кухня.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 12:54 от miss july

# 421
За Лина - нямам добро мение, не препоръчвам. Аз ползвам Тошкина, но не знам конкретно това изследване дали се прави там.
За брокер препоръчвам с две ръце Елица Колева - от скоро работи като брокер към RE/MAX DYNAMIC, но е с много дълъг опит в международни real estates фирми преди това, много съм доволна от нея, не е като онези обиграни хиени, които само искат да ти вземат парите. Тел: 0889530578

Искам да питам от магазинната мрежа може ли да се купи сайдър Ловеца на ябълки, че търся, а не съм вижала?
И още търся къде да ми направят пердета, знам, че многократно се е обсъждала темата, но като не ми е трябвало, не съм чела Grinning

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 15:35 от GreenApple

# 422
  • Бургас
И още търся къде да ми направят пердета, знам, че многократно се е обсъждала темата, но като не ми е трябвало, не съм чела Grinning
Шили са ми пердета в складовете на Зодиак /на ул. Одрин срещу завод Победа/. Цените са ниски, но не останах доволна. Предадоха ми пердетата с доста стърчащи конци, а на едно място плата на завесата беше доста надърпан.
Другите пердета ги поръчах в Домко. Там нямам забележки.

# 423
  • Бургас
Разбрах, че ще е горе в празните помещения до магазина на Найк. Там, където беше изложбата на динозаврите и на някакви макети предното лято. Навътре е доста голямо пространството.
А ще има ли изложени някакви артикули или по-скоро ще го играят като офис на куриерска служба?

Дайте идея къде мога да погледна за гръб на кухня.

Това не знам:(

# 424
  • Бургас
Да попитам от къде мога да купя тензух?

# 425

Тензух съм купувала от аптека Crazy

Искам да питам от магазинната мрежа може ли да се купи сайдър Ловеца на ябълки, че търся, а не съм вижала?
Не е ловец, а крадец Laughing На Загорка е, така че търси го там където има Загорка.
За шиене на пердета съм доволна от Домко и от магазинът срещу Борисовата.

Добре де, ако икеа няма да отваря магазин, а център някакъв, то какво ще има в голямата зала до била? Thinking не вярвам просто да си седи празна.

# 426

В магазините за пердета. Поне на този до Първо районно имаше, пада се от другата страна на магазина за кристал и сувенири и незнамквиощенеща. ooooh!

# 427
Крадецът съм го намирала в магазини "На близо".

Пердета, чудесно изпълнение, получих от едно момиче до новия свободен. Във втората пресечка на "Шар планина" откъм университета. Имат доста голям избор на платове. Имаха в доста голям ценови диапазон. Сега го намерих - "Тедони" се казва магазинът, имат и сайт.

# 428
Пердета шият и в Хоуммакс. А за Икеа, аз бях чела някъде че ще е на мястото на Техномаркет в Изгрев, но онзи ден минах през ОМВ-то и видях че на мястото на Техномаркет ще откриват Технополис.

# 429
Миналата седмица купувах пердета от айко-намалените, готови, излизат по на сметка отколкото на плат..поне в моя случай беше така. Peace

# 430
  • Бургас
Благодаря за отговорите  Im So Excited и Барелина  bouquet

ще погледна до Първо районно, сещам се за магазинчето

# 431
Къде има избор на осветителни тела освен в стандартните големи вериги като Аико, Бриколаж, Практикер, Светомаркет и т.н. понеже нищо не харесахме там?

# 432
Къде има избор на осветителни тела освен в стандартните големи вериги като Аико, Бриколаж, Практикер, Светомаркет и т.н. понеже нищо не харесахме там?

Матерхаус и Алл Електра  имат доста  Peace

# 433
  • Burgas
Може да погледнете за осветителни тела и в магазина в ж.к. Зорница ,до хотел Фаворит - имат много неща,обаче е тесничко и не са добре изложени,но пък може да откриеш находки  Grinning -ние си взехме от там луни за вграждане.
Имат и интернет-магазин
http://lampi-osvetlenie.com/

Последна редакция: чт, 23 юни 2016, 11:51 от borka01

# 434
1. Коя от кабелните телевизии предлага бургаските тв канали ?

2. Търся от плетените рогозки от бамбук, ракита и т.н., които се ползват за огради и навеси? Видях бамбукови такива в някои хипермаркети, но са доста скъпи. Виждала съм преди извън Бургас, покрай пътя за Созопол за продават, но сега не намирам. Да сте мяркали някъде? Може и извън Бургас.

Общи условия

Активация на акаунт