Къде в Бургас? (47)

• 77 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Аз ползвам това http://www.ekomakc.com/images/products/b66e2886.jpg, върши ми чудесна работа за всякакви петна.

# 601
Poliiii а откъде да го купя ? аз съм на ваниш но тук не помогна ....и затова не съм се оглеждала за други

# 602
  • Бургас
Да ми препоръчате магазин с качествени бански? Не искам китайски:)
Има ли в града магазин който предлага бански на  български фирми ?

# 603
Здравейте, срещали ли сте какаово масло на калъп??
Аз си купувам на калъп от аптеката, която се намира отстрани на Била в Славейков.Там иима няколко магазина-Тема ,Зайчето бяло и за играчки,накрая се намира аптеката.

# 604
tky, има го в повечето магазини-виж в Елитис, магазина за препарати на Македония ..

# 605
  • Burgas
За петна аз използвам Перилис (розова бутилка) малко гадно мирише , но действа или един сапун специален за петна не знам как се казва, но в повечето малки магазинчета за почистващи препарати го има.

# 606
Здравейте
относно покривите - обръщам внимание от опит - освен качествената работа заложете и на  качествените материали ....
А сега въпрос - да ми препоръчате препарат за почистване на мастило/ химикал/ от дрехи...

Точно химикал от дрехи изпирам с препарат за петна Sano Oxygen.

# 607
  • Бургас
Някой някъде да е срещал домати биволско сърце? Магазин, или някоя баба?

# 608
  • Бургас
здравейте,препоръчайте ми фирма за профилактика на климатик и каква е цената ориентировъчно

# 609
здравейте,препоръчайте ми фирма за профилактика на климатик и каква е цената ориентировъчно
Цената е от 20 до 40 лв, но са пари хвърлени на вятъра.
Имаш ли представа какво представлява т.нар. профилактика?

# 610
  • Бургас
да.аз ще искам почистване на цялото вътрешно тяло и замерване на фреон,някои фирми почистват и външното.за това питам за фирма,която ще го направи като хората.

# 611
  • Бургас
Препоръчайте ми шивачка за шиене на рокля /неофициална/.

# 612
  • Пловдив

Качествената профилактиката може да е от 60 до 120 лв с читава фирма.Ако вътрешното тяло се демонтира, измие  се в база на сервиза, замери му се фреона, почистят му се филтрите, проверят се всякаквите ел връзки и дренажната система и т.н.и се монтира отново е 120 лв , отнема около 2-3 дни.Ако се прави класическа профилактика без демонтаж на място при клиента е 60-80 лв.Цените са на Роял Клима, продават и обслужват климатици Митцубиши Електрик и Дайкин.
За 20 лв - 40 лв не знам кой работи, то е подозрително ниска цена, толкова и ще и качеството.Особено пък ако става въпрос за сериозен скъп климатик не бих се доверила на такива оферти.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 21:47 от Горгона

# 613
  • Бургас
Да ми препоръчате магазин с качествени бански? Не искам китайски:)
Има ли в града магазин който предлага бански на  български фирми ?
Миналата година си купих бански от магазина на Триумф в мола, много си го харесвам.
За доматите биволско сърце - на нашия пазар казаха, че още не са узрели (продавачите произвеждат някои от продуктите си).
Профилактика на климатик ми правиха Големанов преди три години. Разглобиха вътрешното тяло, изчистиха го, чистиха и външното, взеха ми 80 лв. тогава.

# 614
да.аз ще искам почистване на цялото вътрешно тяло и замерване на фреон,някои фирми почистват и външното.за това питам за фирма,която ще го направи като хората.

От опит да кажа - не залагай на Еко клима - виках ги за профилактика и никаква не я свършиха, само си прибраха парите. Цялото чудо беше за има няма 5 минути. Отвориха вътрешното тяло, пъхнаха някаква джаджа, казаха добре е и изчезнаха. Не си го представях така, но пък съм длъжна да викам тях, за да ми важи гаранцията на климатика...

Общи условия

Активация на акаунт