Къде в Бургас? (47)

• 77 229
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
От тази тема тръпки ме побиха - да го има предвид, който ще купува килими, защото въпросната гадост е купена от Бургас. Само не разбрах, коя точно е тази Спирка 2 в "Меден рудник" , където е магазина ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908459;topicrefid=20

Профил без никакви други постове освен в тази негова тема... Мацката от Шумен и твърди, че е там и не може да пътува с детето, пък килимът купен от Бургас и ходила после там при продавачката... Не знам дали не съм по-мнителна отколкото трябва, но съм леко скептична Rolling Eyes

# 631
  • Бургас
Благодаря на отзовалите се на питането ми за климатика.

# 632
  • Бургас
Някой сеща ли се дали някъде близо до Бургас дете може да празнува рожден ден на басейн? Изключвам Флората,защото на мен не ми харесва там. Миналото лято звънях на някакъв комплекс в Сарафово,но явно вече са сменили собствениците и не правят.На Атлантис някой присъствал ли е на детски рожден ден? Друго не ми идва наум. Алтернативата ми е в Несебър,в един хотел,но повечето родители ще трябва да се разкарват до там от Бургас.
Отманли- хотел/вили Буфо има басейн, може да си наемеш аниматори, има ресторант за родителите доста зелени площи за бягане, била съм на няколко РД там, като цени обаче нищо не мога да кажа  Peace

# 633
 Здравейте , наканих се днес да заведа за първи път децата на басейн "Флора", знам , че се намира в Морската градина , но къде по-точно , как да стигнем до него?Благодаря ви предварително!

# 634
Здравей! Виж тук https://www.google.bg/maps/@42.5013079,27.4843849,16z?hl=bg
Оттам минава автобус номер 4, но не знам къде се намираш ти.

# 635
Препоръчайте ми добър уролог! За преглед на дете, но предполагам, че в Бургас няма детски уролог ...

# 636
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър уролог! За преглед на дете, но предполагам, че в Бургас няма детски уролог ...

Детски няма.Д-р Калоянов е много кадърен уролог, завежда отделението по Урология в Девата, но има един ден седмично прегледи в Света София.

# 637
да споделя за петната от мастило ...купих сапуна ...но се оказа че няма нужда -щерката /нейните дрехи бяха изцапани с мастило /- първо и се накарах и тя гузна- чела някъде из английските сайтове и форуми и вече приложено - намокря се петното с най-обикновен лакочистител и върху него се слага бял парцал и се търка и така докато изчезне - ефекта е страхотен

# 638
Ефектът от лакочистител в/у тъмни дрехи не винаги е толкова страхотен  Laughing все пак добре, че сте се изчистили  Peace

# 639
  • Бургас
Някой сеща ли се дали някъде близо до Бургас дете може да празнува рожден ден на басейн? Изключвам Флората,защото на мен не ми харесва там. Миналото лято звънях на някакъв комплекс в Сарафово,но явно вече са сменили собствениците и не правят.На Атлантис някой присъствал ли е на детски рожден ден? Друго не ми идва наум. Алтернативата ми е в Несебър,в един хотел,но повечето родители ще трябва да се разкарват до там от Бургас.
Отманли- хотел/вили Буфо има басейн, може да си наемеш аниматори, има ресторант за родителите доста зелени площи за бягане, била съм на няколко РД там, като цени обаче нищо не мога да кажа  Peace
Ние сме празнували рожден ден там преди 2 или 3 години, бяхме много доволни, децата играха много, пълна свобода, но ходихме миналото лято и смея да твърдя, че беше позанемарено, не ми хареса, масите отвън и пейките бяха много износени, беше някак неподдържано. Междувременно се празнуваше детски рожден ден там на басейна, беше забавно. Моето мнение е да отидете на място предварително.

# 640
Poliiii не знам какво имаш в предвид - но току що прибрах дънките/черни/ и 2 тениски /бяла и черна /изсъхнали след пране ...като нови са ...

# 641
Здравейте, някой може ли да ми помогне с координати на учител по химия, който готви кандидат студенти? Благодаря предварително  bouquet

# 642
Poliiii не знам какво имаш в предвид - но току що прибрах дънките/черни/ и 2 тениски /бяла и черна /изсъхнали след пране ...като нови са ...

Не съм Поли, но да кажа. С лакочистител бях почистила бял лак от черна блyза. Лакът се изчисти, но остана мазно петно.

# 643
Аз пък да кажа за петната от химикал , понеже моята щерка все по невнимание си надрасква ръкавите ...
ползвам един препарат Спот от фирма Перелис - розово шишенце с едно пате картинка отпред . Пресипала съм си го в пръскащо шишенце и като намокря петното , пръскам от препарата и търкам с нокътя по него и така премахвам надрасканото от химикали  Heart Eyes

п.п.
зетя е шофьор премахна доста голямо петно от грес върху дънкен панталон с този препарат Спот

http://perilis.com/spot-cleaner/

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 14:49 от Мимито & Светла

# 644
А къде може да се намери този препарат, в смисъл реален магазин?

Общи условия

Активация на акаунт