Къде в Бургас? (47)

• 77 296
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Домати Биволско сърце има на Краснодар,на една сергия основно с розови домати бяха.На пътеката която води към Болерото.
А за петна от мастило-аз ползвам един сапун немски,купувам го от Елитис,намира се до сапуните,голям,бял,в прозрачен станиол и пише само сапун за петна.Струва 2 лв и стотинки.Натърквам петната с него и оставям да престои,но да се прецени ако е на цветна материя да не избелее.

# 616
  • Бургас
Търся учителка за подготовка на първокласник. Можете ли да ми препоръчате някоя, която дава частни уроци или пък някой образователен център?

# 617
Здравейте, има ли магазин в Бургас където продават инструменти и аксесоари за фризьори? Не съм фризьорка, но се изправям сама и ми трябва ми кръгла четка с голям диаметър- 65-70 мм. По магазините четките, които масово продават имат на върха на четката почти винаги капаче пластмасово и ми се закача косата и скубят. Виждала съм на някои фризьорки ,че четките им отгоре са заоблени и са от едно цяло, но и много фризьорки си ползват четки с пластмасово капаче и пак скубят. Засега намирам в интернет онлайн магазини в София, но ми се искаше на място да си избера.

Преди 2 страници ставаше върпос за ремонт на покрив: Не винаги най-евтиното е най- добро, както и добрите материали не ви гарантират , качествено изпълнение. Най- добре е да не викате просто майстори, които да ви го правят без документи, а фирма,която да е обучена и работи по някоя система на брамак или тондах и издаде фактура и гаранция. В зависимост от системата, по която се прави гаранциите могат да бъдат 5-10-15 години. АКо е за ремонт на плосък покрив на блок - същото според мен важи.Искайте гаранция. Нашия блок е завършен 2007 г, 4 пъти е правен покрива от 2012 насам, на база най-евтино предложение.Но мнозинството на блока винаги избира най-евтиното и пак си тече.

# 618
За четки се сещам само за Златна рибка https://www.zlatnaribka.com/chetki
Магазинът им е на Гладстон 21, но сега не се сещам имаха ли там четки  newsm78

# 619
  • Бургас
papeshonka, провери в Christian of Roma на Цар Симеон между улиците Кирил и Методий и Хан Аспарух. Имат и някакъв салон на Морска.
Отделно се сещам за още два специализирани магазина - на Гурко, между китайския ресторант и вело-магазина, и на Кирил и Методий под червения блок. Този на Левски май вече го няма.

# 620
Poliiii и  vessita, благодаря ви за бързите отговори. Не ги знаех магазините, но утре почивам и ще ги обиколя.

# 621
Търся учителка за подготовка на първокласник. Можете ли да ми препоръчате някоя, която дава частни уроци или пък някой образователен център?
Има частни и държавни занимални
Може ли някой да ми препоръча зъболекар, който няма да иска доплащане за пломба, защото абсолютно всеки път плащам минимум 30лв /дори за пломба на дете/ Rolling Eyes

# 622
papeshonka, абсолютно същият ефект като изправянето с четка и сешоар, което правят фризьорите, се постига с този тип сешоар-маша http://nai-izgodno.bg/seshoar-masha-braun-AS-530-SV-LC
Но с него е много по-лесно и удобно да си правиш косата,  отколкото четката. Дадох моя на една приятелка, която така се мъчеше по един час с четката да се изправя и като го пробва, веднага си купи и тя.

# 623
Здравейте! Бихте ли ми казали откъде мога да си купя кремове на Kräuterhof?

# 624
Здравейте! Бихте ли ми казали откъде мога да си купя кремове на Kräuterhof?
В много аптеки съм виждала, може би  във всяка по-голяма аптека ще има.

# 625
Благодаря!  bouquet Ще проверя днес...

# 626
Някой сеща ли се дали някъде близо до Бургас дете може да празнува рожден ден на басейн? Изключвам Флората,защото на мен не ми харесва там. Миналото лято звънях на някакъв комплекс в Сарафово,но явно вече са сменили собствениците и не правят.На Атлантис някой присъствал ли е на детски рожден ден? Друго не ми идва наум. Алтернативата ми е в Несебър,в един хотел,но повечето родители ще трябва да се разкарват до там от Бургас.

# 627
По-близо от Несебър е Съдиево. Simple Smile Има нов хотел там с басейн. Ето инфо: http://www.hotelzvezda.net/index.html

# 628
papeshonka магазина на велла пресечката от дриймс кафето посока училището Иван Вазов от дясно
има един малък блок оръжеен магазин и за кожени палта ако не се бъркам до тях е.Много съм доволна от четката която взех преди време а и други продукти също

# 629
От тази тема тръпки ме побиха - да го има предвид, който ще купува килими, защото въпросната гадост е купена от Бургас. Само не разбрах, коя точно е тази Спирка 2 в "Меден рудник" , където е магазина ...
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=908459;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт