Къде в Бургас? (47)

• 76 638
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Според Вас Маркрит, Захаро Амадеус за торта? Първите не съм ги опитвала, а вторите много отдавна не знам сега как са.
Трябва ми около 15 парчета, нищо специално, да не е много сладка и се чудя на кои да се доверя.

Захаро предпочитаме в къщи  Peace

# 76
  • Бургас
Маркрит разбира се, Захаро е ужас за мен, Амадеус не съм взимала много отдавна и не знам

# 77
В Изворите Младежки как  е кухнята?
Ресторанта с нормални цени ли е и има ли наблизо други места за хапване ?
Наблизо виждам и Страноприемница Ковач-отзиви за храната и цените там?

Храната в "Изворите" на мен ми хареса, но като цени не мога да се сетя, тъй като бяхме организирано.

# 78
  • Бургас
Маркрит разбира се, Захаро е ужас за мен, Амадеус не съм взимала много отдавна и не знам

Точно.
Амадеус за мен са на едно ниво с Захаро и Роза.

# 79
Благодаря,  ще заложа на Маркрит .
 bouquet bouquet

Още един въпрос,

Имам три часовника за смяна на батерия и един за скъсяване на дръжка. Към кой часовникар мога да се обърна?

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 11:05 от Libertad

# 80
В Изворите Младежки как  е кухнята?
Ресторанта с нормални цени ли е и има ли наблизо други места за хапване ?
Наблизо виждам и Страноприемница Ковач-отзиви за храната и цените там?

Храната в "Изворите" на мен ми хареса, но като цени не мога да се сетя, тъй като бяхме организирано.
Тази събота ходихме и на двете места.
На Ковач всичко е много вкусно, и приготвят домашно изпечени питки, сервират ги с мерудия. В менюто има неща, които сам там хапваме, като кашкавал на скара например. Пуснали са пауни и токачки около масите, което много забавлява децата. Безопасни са, най-много да ти откраднат хапката, ако махаш с ръце  Laughing.
На "Изворите" седнахме за кафе с десерт. Много хубаво местенце, шоколадовото суфле с течен център беше ок.
За мен цените и на двете места са нормални.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 12:35 от MiraBu

# 81
Къде в Бургас продават детски велосипеди Дино?

# 82
Отидох в Маркрит, но имаше само три торти с максимален брой парчета 9,  а на мен ми трябва поне 15.  Crossing Arms
Отидох в Неделя и оттам купих, поне от към големина и вкус ги харесваме.

# 83
  • Бургас
Отидох в Маркрит, но имаше само три торти с максимален брой парчета 9,  а на мен ми трябва поне 15.  Crossing Arms
Отидох в Неделя и оттам купих, поне от към големина и вкус ги харесваме.

Още по-добре.Simple Smile На мен Сладко и солено и Неделя са ми фаворити.

# 84
Имам три часовника за смяна на батерия и един за скъсяване на дръжка. Към кой часовникар мога да се обърна?
На Александровска/ до Хенди/ има една жена, от която винаги съм оставала доволна
Скрит текст:

# 85
  • Бургас
къде издават карти за градски транспорта на ученици и какво трябва да се представи

# 86
  • Бургас
Къде мога да си направя качествено лазерно премахване на стрии в Бургас ???

# 87
къде издават карти за градски транспорта на ученици и какво трябва да се представи
В Транспортната къща на Александровска, под Стоматологията

# 88
  • Бургас
Аз съм много доволна от часовникарското ателие, което се намира на ул. "Христо Ботев", близо до пресечката на НАП.
Скрит текст:
Намира се от страната на НАП, в едно малко дворче до Ловно-рибарския магазин. Мисля, че имаше и спирка на тролейбус пред магазина. Тръгвате по "Ботева" от пресечката на НАП към светофарите на Фердинандова. Минавате покрай магазин за пакетирани стоки-шоколади и т.н след това мисля, че има златарски магазин, след него дюнери или хамбургери и следва дворчето, в което е ателието. Вчера само там успяха да ми скъсят верижката на нов часовник, за която в Енгибаров, казаха, че била клеясала #2gunfire #2gunfire, а то се оказа, че производителите салагат лепило, за да не излизат щифтчетат. Мъчиха се около 20 минути, но успяха.
Дано да съм Ви ориентирала добре.

# 89
На "Богориди", след музея, 2 пъти ми я скъсяваха, сменят и батерии. Преди време бяха фирмен магазин на "Esprit". Скоро не съм ходила, но мисля, че пак е магазин и ателие едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт