Къде в Бургас? (47)

• 77 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Мерси за съвета, мислех, че пакетирани само се продават. bouquet Ти откъде си купуваш?

# 241
  • Бургас
Мерси за съвета, мислех, че пакетирани само се продават. bouquet Ти откъде си купуваш?

Около пазара има на доста места, но не съм вземала поне от две години - всеки път бяха с леко гранясал вкус и се отказах.

# 242
  • Бургас
Продават ли някъде в Бургас от онова турско сирене или кашкавал/ не знам как е по-правилно/ на конци...на което и името не знам даже, нито от какво мляко е, ама ми харесва и най-малкото, заради него ще отскоча скоро пак до комшиите....  Laughing

# 243
  • Пловдив
Продават ли някъде в Бургас от онова турско сирене или кашкавал/ не знам как е по-правилно/ на конци...на което и името не знам даже, нито от какво мляко е, ама ми харесва и най-малкото, заради него ще отскоча скоро пак до комшиите....  Laughing

Дил пейнир, от краве мляко е, няма го тука за жалост.

# 244
  • Бургас
Барелина,на ъгъла на Стара планина и Места/не съм сигурна дали е Места другата улица /има един зеленчуков магазин,където ядките им свършват всяка седмица.Зареждат малко и е винаги прясно всичко.Аз ядки купувам вече само от тях.

# 245
Карфур има ли все още в МОЛ Плаза?

# 246
  • ту тук, ту там
Да, но са го събрали на доста по-малка площ. Не съм влизала от миналото лято и не знам как е като зареждане обаче. Но не вярвам да са се променили към добро нещата.

# 247
  • Бургас
Аз влязох миналия месец в този Карфур - в плачевно състояние е според мен.

# 248
Да, но българско има в магазина на ул Цар Симеон точно срещу детската градина. Не е с голяма трайност и можеш да опиташ преди да си купиш.

# 249
  • Бургас
Продават ли някъде в Бургас от онова турско сирене или кашкавал/ не знам как е по-правилно/ на конци...на което и името не знам даже, нито от какво мляко е, ама ми харесва и най-малкото, заради него ще отскоча скоро пак до комшиите....  Laughing
Да, но българско има в магазина на ул Цар Симеон точно срещу детската градина. Не е с голяма трайност и можеш да опиташ преди да си купиш.

Кашкавал, който седи на конци (не на парче) има и в магазинчето за маслини на пазара Краснодар.

Не, сега на много по-малка площ има магазин за техника.

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 10:31 от Steltion

# 250
  • Бургас
Не, сега на много по-малка площ има магазин за техника.
Чух много лоши отзиви за този магазин за техника.

# 251
Благодаря момичета за информацията за Карфур  bouquet
Мислех да отида тази седмица, но...

# 252
  • ту тук, ту там
Магазинът за техника е най-вляво, по средата подготвят някакъв друг магазин (нещо за ремонт и обзавеждане май), а най-вдясно си е Карфур. В петък бях там!

# 253
Магазинът за техника е най-вляво, по средата подготвят някакъв друг магазин (нещо за ремонт и обзавеждане май), а най-вдясно си е Карфур. В петък бях там!

Чудесно, имаше преди стоки, които само там намирах и бях много доволна. Ако е останало нещо от тях ще бъде супер  Peace

# 254
Здравейте,

Някоя от вас поръчвала ли е скоро Римски щори и откъде?!

Общи условия

Активация на акаунт