Къде в Бургас? (47)

• 77 508
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
За брокер и аз се нареждам .
На нас в повечето случаи само ни губят времето ...

# 301
Аз още не съм почнала активно да търся апартамент, но като разглеждам обявите стигам до извода, че няма предлагане, защото се въртят едни и същи.Научих им наизуст губерите вече  Rolling Eyes

# 302
rosi81, благодаря за препоръката за масажистка - посетих я и съм доволна  Peace

Скрит текст:
Моля ли да ми препоръчате добра масажистка в центъра, претоварих се и имам сериозни болки в кръста  Confused
Ани Караманова 0886 150 645 ул. Александровска 47, ет.4
Прави ли лечебен масаж или само класически?
Прави, тя е терапевт-масажист, ако не се лъжа е била рехабилитатор или масажист и  на някакъв спортен отбор... Най-добре за подробности й се обади лично.

# 303
Благодаря, и аз така си мислех. Поръчах онлайн слинг, дано се справя с връзването.

# 304
  • Бургас
Екатерина, преди няколко страници препоръчах брокерката, от която останахме доволни и с която осъществихме покупката на жилището ни - казва се Силвия Бенева, а фирмата е "Бургас сити" ООД.
Обикаляхме с различни брокери от доста агенции /и малки и големи/, но с най-добри впечатления съм от нея.  Интелигентна,  разбра бързо какво точно търсим и не ни губеше времето с предложения, които не биха ни устроили, не се натрапваше и същевременно винаги беше на разположение за всевъзможните ми въпроси, консултации и т.н.     

# 305
  • Бургас
Имам в къщи щори от малки хоризонтални алуминиеви ламели - от най-старите и елементарни модели. Когато тръгна да ги мия обстойно ги свалям и ги пера във ваната с обезмаслител, четка и с душа накрая. Тази процедура я правя 2 пъти в годината. Много е трудоемка. В долната част където се задържат щорите вече ръждясаха болчетата, с които са закрепени пласмасовите държачи. Така съм вече 15 години. Реших да ги сменя.
Споделете какви щори да сложа за по-лесно чистене - да се свалят и перат в пералня съм чувала -  и къде в Бургас сте доволни от поръчки на Щори?

# 306
Откъде мога да намеря от тези опаковани бисквитки, които се дават в някои заведения към кафето?

# 307
Барелина,на ъгъла на Стара планина и Места/не съм сигурна дали е Места другата улица /има един зеленчуков магазин,където ядките им свършват всяка седмица.Зареждат малко и е винаги прясно всичко.Аз ядки купувам вече само от тях.
Може ли нещо като ориентир къде се намира точно, не мога да се сетя..  Blush

# 308
Откъде мога да намеря от тези опаковани бисквитки, които се дават в някои заведения към кафето?
Виж кое е кафето като марка и купи от дистрибутора. Освен кафе и машини, дистрибуторите продават и чаши, сметанки, бисквитки, късметчета, пурички и т.н. Бисквитките на Лаваца са по 0.1лв.

# 309
Канелените бисквитки ли имаш предвид? Аз съм купувала от м-н Биляна, който е на Сан Стефано, след пресечката с Калоян

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 16:30 от Г-жа Рамацоти

# 310
  • Пловдив
Барелина,на ъгъла на Стара планина и Места/не съм сигурна дали е Места другата улица /има един зеленчуков магазин,където ядките им свършват всяка седмица.Зареждат малко и е винаги прясно всичко.Аз ядки купувам вече само от тях.
Може ли нещо като ориентир къде се намира точно, не мога да се сетя..  Blush

Намира се срещу новата кооперация зад ресторанта до ТОХ-а.До него има шивачка и малък хранителен магазин, отвън се виждат касетките с плодове и зеленчуци, ядките са вътре.

# 311
Благодаря и на двете bouquet

# 312
Имам в къщи щори от малки хоризонтални алуминиеви ламели - от най-старите и елементарни модели. Когато тръгна да ги мия обстойно ги свалям и ги пера във ваната с обезмаслител, четка и с душа накрая. Тази процедура я правя 2 пъти в годината. Много е трудоемка. В долната част където се задържат щорите вече ръждясаха болчетата, с които са закрепени пласмасовите държачи. Така съм вече 15 години. Реших да ги сменя.
Споделете какви щори да сложа за по-лесно чистене - да се свалят и перат в пералня съм чувала -  и къде в Бургас сте доволни от поръчки на Щори?

Ние скоро сложихме щори ден и нощ, от плат са, който обаче е някакъв плътен и изкуствен, според мен не се цапа и не се праши, понеже е вертикална щората. Ако все пак ми се наложи да ги чистя, аз не бих сваляла и бих минала с обикновен препарат и машинката ми за стъкла, която изсмуква влагата. Хоризонтални щори не бих си причинила, макар че много ми харесват дървените. Поръчвах от ВипПласт - когато проучвах цени при тях беше най-евтино, доволна съм.

# 313
Купували ли сте скоро теракотени плочки, къде са добри цените? Търсим размер, който се произвеждаше преди години - 30/30 не знам къде може да имат от този вид.

# 314
  • Бургас
Скрит текст:

Ние скоро сложихме щори ден и нощ, от плат са, който обаче е някакъв плътен и изкуствен, според мен не се цапа и не се праши, понеже е вертикална щората. Ако все пак ми се наложи да ги чистя, аз не бих сваляла и бих минала с обикновен препарат и машинката ми за стъкла, която изсмуква влагата. Хоризонтални щори не бих си причинила, макар че много ми харесват дървените. Поръчвах от ВипПласт - когато проучвах цени при тях беше най-евтино, доволна съм.

Благодаря ти за споделеното мнение, ще отида до тях. След гледане на щори много ме впечатлиха щори, на които профила е пчелна пита и така се получава изолация и през зимата и през лятото. Почистването при тях не знам как е.

https://www.google.bg/search?q=%D1%89%D0%BE%D1%80%D0%B8+%D0%BF%D … KHUGiCZ8Q_AUIBigB

Общи условия

Активация на акаунт