Къде в Бургас? (47)

• 77 477
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Къде продават ключодържатели NICI ?

# 316
Момичета, спешно ми трябва рекламна агенция. Държа да работят качествено и най-важното да са бързи. Обърнах се към две студиа, но са много мудни. Повече от месец ги чакам за оферта на елементарен проект за визитки и едни табели.... идеи?

# 317
Момичета, спешно ми трябва рекламна агенция. Държа да работят качествено и най-важното да са бързи. Обърнах се към две студиа, но са много мудни. Повече от месец ги чакам за оферта на елементарен проект за визитки и едни табели.... идеи?

Скоро ми се наложи и взех оферти от Слънчогледи, Дигитал и Стеди. За офертите бяха експедитивни.
За мой късмет ми излезе оферта за два пъти по-добра цена от Македония, и си поръчах в чужбина  Grinning.

--

Някой питаше за ремонт на колела, има гараж за поправка на колелета на "Васил Левски"74, момчето работи добре, ползвала съм го, чак днес минах оттам, че видях номера  Simple Smile.

# 318
За дизайни съм недоволна от Дигитал-а, но за изпълнение съм много доволна.
За дизайни съм доволна от едно момче, ако искаш ще проверя дали му пазя координатите и ще ти пиша.

В складовете в Славейков има ли магазин за стъклени буркани, стъклени бутилки и капачки?

# 319
Ще съм много благодарна за координати на момчето.

# 320
Зе рекламна агенция има едни Сплендид 13. Поръчвах надписи по витрина на офис, много бяха бързи с изпълнение и оферта, но не знам за други неща как са.

# 321
Зе рекламна агенция има едни Сплендид 13. Поръчвах надписи по витрина на офис, много бяха бързи с изпълнение и оферта, но не знам за други неща как са.
За Сплендид 13 и аз съм чувала добри отзиви.

# 322
И тук да попитам за брокер на недвижими имоти от който сте доволни Grinning

Стойчо Колев 0877 35 37 64

Упорито момче, докато не намери това, което търсих, не се отказа.

# 323
Нкъде точно се намира обущая до Турското посолство ?
(назад имаше обяснено, но не намирам )

# 324

Не е "до", а зад турското консулство - на ул. "Асен Златаров", тръгваш по улицата на север и ще го видиш вдясно.

# 325
  • Бургас
Преди известно количество страници коментирахте масажистка,спортен рехабилитатор...
Може ли да дадете отново координатите й,че спешно ми трябва масаж?

# 326

Не е "до", а зад турското консулство - на ул. "Асен Златаров", тръгваш по улицата на север и ще го видиш вдясно.

# 327
Да питам и аз за обущарски услуги, имате ли представа колко струва смяната на капачетата на токчета сега? И обущар, който да ги поправя качествено, а не да се изтъркат от едноседмично носене...  Peace

# 328
Да питам и аз за обущарски услуги, имате ли представа колко струва смяната на капачетата на токчета сега? И обущар, който да ги поправя качествено, а не да се изтъркат от едноседмично носене...  Peace

Рядко нося обувки с токчета заради разбитите бургаски улици, но преди време ми препоръчаха обущар на ул. "Силистра" / вляво от китайския / и после от дясната страна на улицата. Не съм ползвала услугите му, не зная и цени.

# 329
За обущаря зад Турското консулство - целият месец юли ще е в отпуск. Та не отлагайте, ако сте се спрели на него.

Общи условия

Активация на акаунт