Къде в Бургас? (47)

• 77 321
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
MTV,
Уайкики е на линията на Лидл. Влизаш от входа, където е аптеката, подминаваш Лидл и го намираш.
Ако са ти останали парички де  Wink

Благодарско! bouquet Ще знам за следващото ходене Simple Smile

# 496
нещо не съм наясно с градския транспорт в Бургас  :

с какво мога да стига от лазур -Трета Поликлиника  до  МОЛ Галерия ?  Нещо не ми е ясен маршрута на 12А  .

Или от Новата поща до МОЛ Галерия ?

Благодаря ви .

Последна редакция: вт, 28 юни 2016, 10:23 от okean

# 497
нещо не съм наясно с градския транспорт в Бургас  :

с какво мога да стига от лазур -Трета Поликлиника  до  МОЛ Галерия ?

Или от Новата поща до МОЛ Галерия ?

Благодаря ви .
12 и 12А са за Славейков, но не знам кой спира на новата поща. Май и двата спират на 3та поликлиника.

# 498
  • Бургас
На МОЛ Галерия спират 12А и 2, но 12а не минава през 3та поликл и новата поща в тази посока. Остава маршрутката 2 от новат п според мен.

# 499
 12 А  минава и спира  на 3та поликлиника - преди дни се качих за една спирка нагоре по Демокрация   , но  въпроса е в  коя посока   трябва да се  кача   сега - в единия варинат  по посока Славейков  май ще тярбва да сляза на Болницата или  да обиколя целия град .

Май , ако е вярна тази схема    намерих отговора :  би трябвало по посока гарата - много  странни маршрути .  
http://burgasbus.info/burgasbus/search/query.php?f=111115128&t=111120140

# 500
  • Бургас
Да, оказва се, че може с 12А, во де качваш в посока гарата и обикаляш малко повече, но стигаш до Мола Simple Smile

# 501
Не му е тук мястото, но ви имам като дружки и искам да се консултирам с вас.
Искам да си променя два от предните зъби. Обаче първо се чудя - бондинг или фасети? И второ - на кой зъболекар да си поверя усмивката? В момента провеждам лечение на един от "набедените" зъби при Карауланов, доволна съм, но дали мога да му се доверя за естетична корекция  newsm78

За нещо толкова сериозно като естетична стоматология бих отишла до Варна , в "Дентапрайм".
Скрит текст:
Това е клиника, която се занимава само с естетични корекции, имат най-добрата апаратура и цените са нормални. При първия преглед ти дават ценоразпис на всички възможни варианти за лечението ти - от възможно най-евтиния до този с най-модерните материали и сам избираш кое те устройва. Изключително съм доволна и въобще не може да става въпрос за сравнение с който и да е от бургаските зъболекари.
Карауланов, първо едва ли има и 10 пациенти с фасети и второ - за изработката им трябва много добър зъботехник, какъвто в Бургас няма. Имам лични впечатления и от него - от зъбите, които той ми прави имам проблеми с точно с коронките - единият е по вина на зъботехника, но другите две са си чисто негова грешката и то много сериозна!
Ако държиш на Бургас  - този ми го препоръчваха, но тук лични впечатления нямам http://www.estheticdent.eu/index.html

# 502
С две ръце съм за Дентапрайм и аз във Варна. Peace

# 503
Дами,
помогнете - спешно търся човек ,който да лее куршум / да бае ? Квартала няма значение ...

# 504
  • Бургас
Дами,
помогнете - спешно търся човек ,който да лее куршум / да бае ? Квартала няма значение ...

Изгрев бл 17 входа от към 15 блок.ет 4 ап среден
Много съм доволна.

# 505
Дами,

Изгрев бл 17 входа от към 15 блок.ет 4 ап среден
Много съм доволна.
Благодаря  bouquet предварително звъните ли по телефон или на място директно и в какъв часови диапазон е удобно  newsm78

# 506
  • Бургас
Girl_on_fire Аз отидох към 17ч.Звъниш доло на звънеца и по стълбите,че асансьора е с чип.Жената е възрастна и предполагам,че на обяд си почива.

# 507
Girl_on_fire Аз отидох към 17ч.Звъниш доло на звънеца и по стълбите,че асансьора е с чип.Жената е възрастна и предполагам,че на обяд си почива.

Мнооого благодаря  bouquet bouquet bouquet

# 508
Благодаря на отзовалите се по моите въпроси  Hug

# 509
  • Бургас
Къде в Бургас мога да намеря апликации за лепене върху дрехи с ютия? Малки ми трябват за едни съсипани дънки.

Общи условия

Активация на акаунт