Къде в Бургас? (47)

• 77 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Къде в Бургас мога да намеря апликации за лепене върху дрехи с ютия? Малки ми трябват за едни съсипани дънки.
в магазинчетата в близост до Трия ( в една пресечка посока К.и Метод.) - има няколко магазинчета с разни пайети, конци, точно такива апликации съшо имат

# 511
Дами,
помогнете - спешно търся човек ,който да лее куршум / да бае ? Квартала няма значение ...

Изгрев бл 17 входа от към 15 блок.ет 4 ап среден
Много съм доволна.

Днес мои познати от Изгрев ми казаха името й - Катина, и че е починала.

---------------------------------------

Апликации за залепяне - в магазина за копчета, конци и пр., на улицата зад у - ще "Кирил и Методий".

# 512
  • Бургас
Момичета, дайте координати на фирма за пране на килими, взимаща от дома? Попаднах в стара тема на добри мнения за "Център за машинно пране", но сайтът им не работи,а телефонът, който им излиза в Гугъл + е вече частен.  Къде последно сте "прали" и сте били доволни? Praynig

# 513
Дами,
помогнете - спешно търся човек ,който да лее куршум / да бае ? Квартала няма значение ...

Изгрев бл 17 входа от към 15 блок.ет 4 ап среден
Много съм доволна.

Днес мои познати от Изгрев ми казаха името й - Катина, и че е починала.

---------------------------------------

Апликации за залепяне - в магазина за копчета, конци и пр., на улицата зад у - ще "Кирил и Методий".

олеее, лека й пръст на жената  Sad  Значи ще помоля за друга жена да ме насочите, която бае или лее куршум

# 514
  • Бургас
Цитат
[/Днес мои познати от Изгрев ми казаха името й - Катина, и че е починала.quote]

Тази е друга.Аз ходих преди две седмици.За Катина знам,че е починала.

# 515
  • Бургас
Момичета, дайте координати на фирма за пране на килими, взимаща от дома? Попаднах в стара тема на добри мнения за "Център за машинно пране", но сайтът им не работи,а телефонът, който им излиза в Гугъл + е вече частен.  Къде последно сте "прали" и сте били доволни? Praynig
Ехоооо, bradichke Радвам се, че те виждам! Hug
Аз от години пера килими само при една фирма. Взимат ти ги от вкъщи и ти ги връщат.
Много съм доволна. И майка ми пере при тях и колегите ми.
Телефон 0888 305446.

# 516
  • Бургас
Ехоооо, bradichke Радвам се, че те виждам! Hug
Аз от години пера килими само при една фирма. Взимат ти ги от вкъщи и ти ги връщат.
Много съм доволна. И майка ми пере при тях и колегите ми.
Телефон 0888 305446.

И аз съм на тази вълна. Как са им цените, на кв.м. или?

# 517
  • Бургас
Иринитка Hug Hug Hug Благодаря ти, миличка! След 45 минути ще дойдат да вземат на малчо килима с улиците, че имат нужда от миене вече Mr. Green (Така и не се направи една бургаска среща от оная група ейййй Tired)

Мария, 2,50лв на квадратен метър чета в сайта им Peace

П.С. Уж не ме е пекло слънце, но сега гледам, че е 2лв... Embarassed

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 09:56 от bradata

# 518
  • Бургас
Благодаря! А кой е сайта, че не видях в предния пост, само телефон?

# 519
  • Бургас
"Пуснах" телефона в Гугъл и ми намери сайта: http://pranenakilimibg.com/ Peace

# 520
  • Бургас
"Пуснах" телефона в Гугъл и ми намери сайта: http://pranenakilimibg.com/ Peace

Не се сетих. Blush
И на мен ми трябват за малък детски килим.

# 521
Цитат на: Girl_on_fire в вт, 28 юни 2016, 14:08
Дами,

К/с "Възраждане" бл.31, вх. А, ет. 2   /блокът е на ул. Пробуда, в близост до бул. Мария Луиза
         имах и телефона, но съм го забутала някъде

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 10:27 от baba-mp3

# 522
  • Burgas
За прене на килими съм ползвала Белина еко .Беше преди време и не си спомням каква беше цената, но ги вземат от адрес и пак там ги връщат ,сухи и опаковани даже .Ето сайт :
http://www.belina-eko.com/kilimi.html

# 523
  • Бургас
Това е телефона на жената във Възраждане:
Скрит текст:
0887050153

# 524
  • Бургас
Иринитка Hug Hug Hug Благодаря ти, миличка! След 45 минути ще дойдат да вземат на малчо килима с улиците, че имат нужда от миене вече Mr. Green (Така и не се направи една бургаска среща от оная група ейййй Tired)

Мария, 2,50лв на квадратен метър чета в сайта им Peace

П.С. Уж не ме е пекло слънце, но сега гледам, че е 2лв... Embarassed

Аз сравнявах цените им, с цените н други фирми и ми се сториха доста добри. Аз имам един килим в хола, който е тип shaggy от естествена вълна и няма да ви казвам колко тежи, изпират го перфектно и ми струва 11 лв. Имайки предвид, че го взимат от вкъщи и ми го носят, изпран, ароматизиран и в найлон..си е направо супер.
bradichkе
Скрит текст:
Относно срещата - обмисляме нещо за следващата седмица, и щом се открихме отново- няма да избягаш Hug

Общи условия

Активация на акаунт