Къде в Бургас? (47)

• 76 637
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
От Болеро го купувам аз.

# 646
# 647
купувам го от магазинче за почистващи и перилни препарати , но съм го виждала в Болеро  (и в един хранителен магазин в нашия квартал , но не винаги го имат)

# 648
От магазин Велека в Изгрев го купувам аз.

# 649
Като сте отворили дума за препарати, бихте ли ми пепоръчали някакъв за ест. кожа-имам да чистя холова гарнитура, мн.светла е и се цапа ужасно Tired

# 650
Искам да впиша временно местожителство в Бургас, за да се запиша в БТ. Как става това и какви документи са ми нужни? Апартамента в който живея е на майка ми и леля ми, нужно ли е тяхното присъствие?
Благодаря Simple Smile

# 651
Какво е БТ?

# 652
  • ту тук, ту там
Бюро по труда. Борсата демек.  Laughing

# 653
  • Пловдив
Искам да впиша временно местожителство в Бургас, за да се запиша в БТ. Как става това и какви документи са ми нужни? Апартамента в който живея е на майка ми и леля ми, нужно ли е тяхното присъствие?

Отиваш на гърба на Общината , попълваш декларация за временна регистрация и носиш писмено съгласие от собствениците на имота, който ще обитаваш.Адресната регистрация  се извършва след служебна проверка в регистъра на населението за родствената връзка между собственика или ползвателя на имота и лицето, което заявява постоянен и/или настоящ адрес, както и проверка чрез отделите "Местни данъци и такси" за собствеността на имота.

# 654
Горгона, много ти благодаря  bouquet

# 655
Момичета, бихте ли ми препоръчали фирма за почистване на холова гарнитура? Искам да се изпере изцяло дивана + възглавниците, но не мисля че бих се справила сама, а и не знам какъв препарат да използвам  newsm78

# 656
  • Бургас
Момичета, бихте ли ми препоръчали фирма за почистване на холова гарнитура? Искам да се изпере изцяло дивана + възглавниците, но не мисля че бих се справила сама, а и не знам какъв препарат да използвам  newsm78
Преди 2 месеца използвах фирма Сириус-777.
http://sirius-777.com/
Доволна съм. Бързо действат и най-важното качествено.

# 657
Има ли Икеа в Бургас?

# 658
  • Бургас
Има ли Икеа в Бургас?

Не

# 659
  • Бургас
Все още не, чакам с нетърпение в Галерията ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт