Къде в Бургас? (47)

• 76 640
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Къде, освен из хипермаркетите, има избор на бойлери? Трябва ми малко, 5 литрово, за монтаж под мивка в кухнята.

# 661
Все още не, чакам с нетърпение в Галерията ще бъде.

Откъде е тази информация, официална ли е? Че те и Практикер май го спрягаха преди да става Икеа, но уви...

# 662
А какво ще бъде на мястото на Технополис до Била?

# 663
  • Бургас

На мен за него пък ми казаха, че ще бъде Икеа. И то куриера, който ми достави последната поръчка от сайта им.
Явно докато не отвори няма да се разбере.

# 664
Къде, освен из хипермаркетите, има избор на бойлери? Трябва ми малко, 5 литрово, за монтаж под мивка в кухнята.
като вариант предлагам от проточните бойлери тип Делимано-е закупено от Али експрес на цена 2,5 пъти по ниска - страшно  съм доволна имам го от 3 месеца

# 665
Откъде е тази информация, официална ли е? Че те и Практикер май го спрягаха преди да става Икеа, но уви...
местоположението не е официално оповестено, но наскоро обявиха свободни работни места за Бургас  Peace

# 666
  • Бургас
като вариант предлагам от проточните бойлери тип Делимано-е закупено от Али експрес на цена 2,5 пъти по ниска - страшно  съм доволна имам го от 3 месеца

Благодаря за предложението, но не ме устройва. Вече имам купена смесителна батерия. Нужно ми е малко бойлерче, тъй като ще разчитам основно на съдомиялната. А и трябва да го купя тази седмица.

# 667
  • София
местоположението не е официално оповестено, но наскоро обявиха свободни работни места за Бургас  Peace
Че даже и хората набраха вече. Смятам, че ще е в Галерия на мястото на динозаврите, на 2 етажа, кипят усилени строителни работи.

# 668
  • Burgas

Може да проверите в магазина на Дипломат,на ул.Сан Стефано 60(на светофара където беше Билковата аптека)   http://afroditakomers.com/#!

Последна редакция: вт, 12 юли 2016, 09:45 от borka01

# 669
Благодаря на всички за предложенията за празнуване на рожден ден на басейн.

# 670
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добра маникюристка и козметичка в кв. Възраждане, които да работят качествено, чисто и хигиенично, и на прилични цени? Налага се да сменя салона, който посещавам, и ми е трудно да се ориентирам само по табели  Thinking Ако са в един салон, ще е най-добре, но не е задължително, разбира се. Може и на лично съобщение  Peace

# 671
  • Бургас
Може да проверите в магазина на Дипломат,на ул.Сан Стефано 60(на светофара където беше Билковата аптека)   http://afroditakomers.com/#!

Благодаря!  bouquet
Не се бях сетила за там, а ни е близо.

# 672
Здравейте, бихте ли ми препоръчали майстор за ремонт на шевни машини?

# 673
Здравейте, можете ли да ми препоръчате добра маникюристка и козметичка в кв. Възраждане, които да работят качествено, чисто и хигиенично, и на прилични цени? Налага се да сменя салона, който посещавам, и ми е трудно да се ориентирам само по табели  Thinking Ако са в един салон, ще е най-добре, но не е задължително, разбира се. Може и на лично съобщение  Peace
мога да препоръчам за маникюристка да НЕ посещавате салон Бордо-Румина - за повече от 13години в различни салони не съм получавала по- лоша услуга  Naughty Naughty  изпиляване на кожички вместо избутване и/или евентуално изрязване, прекалено полиране на нокътната плочка /2-3 часа по късно започна и болка/, при лакиране имаше повече лак по кожата отколкото по ноктите, а след изпичане въпросния "качествен лак" се набръчка до невъзможност да се задържи; за щастие поне свали от ноктите ми набръчканата смес.... Успех с търсенето  Peace

# 674
На мен за него пък ми казаха, че ще бъде Икеа. И то куриера, който ми достави последната поръчка от сайта им.
Явно докато не отвори няма да се разбере.
И аз разбрах, че технополис+явор ще бъде икеа.

Общи условия

Активация на акаунт