Зоната- тема 6

• 37 210
  • 536
  •   1
Отговори
# 510
И аз несъм влизала одавна. Изси пасе голям дъжд на морето. Спасителите все момци напети. Да бях 15 години по млада да съм отнесла някой до сега  Embarassed

да дойда да помогна със спасителите, м?  Whistling
и джак даниелс че ен етикет има нужда от помощ.

# 511
едно добро гръцко узо за мен, благодаря!
с няколко вида маслини и гъста снежанка с много чесън и орехи!
пък може и без спасители да мина  Mr. Green

# 512
Чак голям не беше дъжда, Сандо Wink

# 513
Объркала сисе.кой го знае на коя яхта си пече задника сега никаквеца.

# 514
Tой няма пари за яхта, най-много да е на палатка Wink

# 515
От кога му стана счетоводитепка че парите му да коландриш. Много интересен индивид излезе щом го предъвквате регулярно.

# 516
От кога му стана счетоводитепка че парите му да коландриш. Много интересен индивид излезе щом го предъвквате регулярно.
  Най-интересният! Той, Змея и ти сте ми любимите потребители Mr. Green

# 517
Не ти схванах мисълта .Но предвид на късния час ти е простено. Дразнещо е да гониш кариес на хорските пари. Разкажи за твоите. Стори ми се неуместно да се обсъжда потребител в негово отсъствие. Еле банковите му сметки и харчове.

# 518
Хаха, щом казваш, че е в негово отсъствие Joy

# 519
Проблем с параноята нямам. Не се товаря допълнително.

# 520
  • Луната ни пази
Споделлете как карате лятото. Аз за първо лято оставам сама. Пратих домашните на почивка без мен. Чета за докторантура, ходя на работа, когато ме повикат (напоследък почти всеки ден), въпреки че съм в отпуска. Срещам се с приятели и се грижа за градината на село. Оказва се, че доста добре си почивам така (без ирония), явно  пълната липса на дейност не е за мен 😘

# 521
Аз съм на работа, но бях в отпуска една седмица. Бяхме на море и си изкарахме чудесно. Иначе като почивам, гледаме да идем на някой басейн или в планината някъде, защото във Пловдив не се диша буквално е 40 градуса.

# 522
  • HH
Какво съм пропуснала?

Споделлете как карате лятото. Аз за първо лято оставам сама. Пратих домашните на почивка без мен. Чета за докторантура, ходя на работа, когато ме повикат (напоследък почти всеки ден), въпреки че съм в отпуска. Срещам се с приятели и се грижа за градината на село. Оказва се, че доста добре си почивам така (без ирония), явно  пълната липса на дейност не е за мен 😘
Лято още не съм видяла, беше два пъти 24-25 градуса и това ми е Crazy Ходя на работа, отпуска съмм края на септ. Това е в общи линии.

# 523
  • Euskal Herria
Нашата ваканция мина. Беше много натоварена - и огромен ремонт направихме, и сватба на щерката.  У дома през този месец рожденици бяха и мъжа ми, и децата. Много емоции, но пък хубави. И се бяхме събрали цялата фамилия, а това е най-важното.

# 524
нашата предстои
мръднахме миналата седмица за четири дни до румъния - бяхме на концерта на депеш мод и огледахме няколко замъка вкл. и този на граф дракула /той беше разочарование/, но не го броя почивка, защото се разбихме от път

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 21:30 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт