Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Моята ли:)))

аз съм родена на 29.09.1979 в 11.55ч. в Пловдив. Очаквам близнаци - 2 момчета. Бащата е донор и не му знам данните.
Всичко ще е наред,и ще мине бързо Марс тригон Марс.Желани бебета са.Татко ти ли ще подновяваш.Тр. Слънце съвпад десц.и тр.Юпитер съвпад МС.?!! В този ден тр.Луна ще прави хармонични аспекти към Марс ,Юпитер и Луната ти.Ще си емоционална,щастлива,семейството ти ще те подкрепя.

Много благодаря, наистина се успокоих:)

Какво имаш предвид дали ще подновявам таткото? Имам партньор, но е жена:) и затова сме с донор...не знам дали и това успявате да видите:)

# 61
За твоя баща питах - ще подновяваш с името/буквичката някой от родителите ти?

# 62
За твоя баща питах - ще подновяваш с името/буквичката някой от родителите ти?

Да, ще носят неговото име за второ и трето.

# 63
да сте живи и драви Ирина, и ти и партньорката ти. Това, което правите е много хубаво Heart

# 64
  • SF
Искам да благодаря на Алена и marbeq, защото много ми помагат в момент, в който ми е много трудно. Благодаря!
Всички тук сте ми много симпатични и ми е много приятно да си приказвам с вас от време на време за най-различни неща. Много сте мили.

# 65
Есме, ме знам това до колко ще те успокои, но и при мен нещата не са розови.
Имах планове, които най-вероятно ще пропаднат.

Дано е за добро  Hug

# 66
  • в 1001-та нощ
Искам да благодаря на Алена и marbeq, защото много ми помагат в момент, в който ми е много трудно. Благодаря!
Всички тук сте ми много симпатични и ми е много приятно да си приказвам с вас от време на време за най-различни неща. Много сте мили.

newsm76 newsm51

# 67
Добро утро и веднага с въпросче.Какви точно конфронтации на личността със себе си дава Слънце в 5 дом във везни в квадрат с Луната от 2 дом в лъв? 5 Дом е пълен-там са слънце,Уран,Меркурий и Юпитер,вертекс.
Слънцето е в тригон с асцендента и МЦ.Как се тълкува апекта между слънцето и асцендента?
МЦ е в рак,асц.Близнаци. ЛУна квадрат слънце и Юпитер ? Интересуват ме напрегнатите аспекти в тази карта...Ако може някой да коментира.Благодаря предварително. Peace .... За Натална карта става въпрос.

# 68
Какви точно конфронтации на личността със себе си дава Слънце в 5 дом във везни в квадрат с Луната от 2 дом в лъв? 5 Дом е пълен-там са слънце,Уран,Меркурий и Юпитер,вертекс.
Слънцето в квадрат с Луната дава конфликт между това, което искаш и това от което реално се нуждаеш. Пречките идват по-скоро от отвън /за разлика примерно от опозицията на Слънцето и Луната където дилемите идват отвътре/.Може би имаш някакви навици или предварителни нагласи, които да те възпират. Това е много общо, щом 5Д ти е пълен, значи Слънцето е в съвпад с някоя планета?

# 69
Тъй като Слънцето символизира същността на човек, Аз-а,  в знак везни то търси партньорство и хармония в живота. И като цяло се стреми към компромис, баланс, справедливост. От тук и противоречието с Луната в лъв, която инстинктивно е авторитарна, обича да се налага и да бъде лидер, вечно трябва да е в центъра на събитията и всички да й се възхищават.
По отношение на домовете, едно от противоречията е в това, че Луната във втори има нужда от материална сигурност, а Слънцето в пети иска да „блести” като се стреми към забавления от всякакъв род, които могат да бъдат и много скъпи.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 15:36 от Greene

# 70
  • España
Здравейте! Приемате ли абсолютно начинаещи?  Embarassed
Темата е прекрасна ! С риск да прозвуча лаишки ,но ... в последно време съм обсебена от астрологията , но чопля от тук ,от там...дайте ми съвет,моля от къде да започна,курс ли да запиша ( трябва да е онлайн ,че не съм в България ) ... newsm78 ? Още повече ,че съпругът ми има проблем,който искам да разрешим по възможно най-позитивния начин....искам да съм полезна на себе си и на близките си....

# 71
  • SF
В кой дом или какви планети показват награди, призове, парични премии?
Транзитно Слънце и транзитна Венера съвпадат с натална Луна във 2-и дом на датата, която ме интересува.

# 72
  • в 1001-та нощ
Луната какво управлява? А Венера и Слънцето?

Иначе да - започва нов синодичен цикъл на Венера във 2 дом - Венера е ест. сигнификатор на материалните придобивки, ест. У2 - връзва се.

dyvaromi, добре дошла Simple Smile Не мога да пердложа курс Simple Smile Аз заложих на книжки, писане по форуми и така Simple Smile

# 73
# 74
В кой дом или какви планети показват награди, призове, парични премии?
Транзитно Слънце и транзитна Венера съвпадат с натална Луна във 2-и дом на датата, която ме интересува.

Зависи какви точно ще са тези награди, премии? Ако са от хазарт, спорт, залози и други спекулации, те са по пети дом. Ако ще са свързани с  лични постижения, признание - то следва да се гледа десети дом.

Общи условия

Активация на акаунт