Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 467
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, мога ли да помоля ако на някой му се занимава да коментира карта на момче, родено в Пазарджик на 25.10.1986, към 18.10, часа не е сигурен на 100%.
Става въпрос за сериозен здравословен проблем, който се появи преди 1-2 месеца.
Момчето е в болница, още не знаят на 100% какво му е, лечението не му действа.  Tired

Да направят по обстойни изследвания на щитовидната жлеза - има хормонални нарушения.
Преживял е някаква мъка,гняв,болка и унижение.

Много ти благодаря! Ще им предам.
Откриха му автоимунно заболяване, но вече повече от месец го мъчат с изследвания и не могат да разберат точно какво е.
Последно се оказало някакъв много рядък вид, онзи ден са започнали лечение, но не му действа, влошава се. Не знаят какво да правят. Има ли надежда нещо да се направи?  Tired

# 91
  • Sofia
Здравейте момичета, отдавна не съм писала, но ви чета редовно всеки ден. Ако знаете бихте ли споделили какво да очаквам от транзитен Хирон в съвпад с нат. Юпитер в 10ти дом, който ми е управител на 6ти дом?

# 92
  • SF
Качи му картата на човека да видим кое какво управлява Simple Smile Мисля, че съм срещала 5 дом за инд. спортове и връзка с 11 дом за колективните.

Големият ми син има Марс на К5, който е У11 и категорично отказва таекуондо, иска футбол и нищо друго. Бяха ми обърнали преди време, че ще има насоченост към колективните спортове, та предполагам затова, но е вярно Simple Smile

Скрит текст:

# 93
Да направят по обстойни изследвания на щитовидната жлеза - има хормонални нарушения.

Откриха му автоимунно заболяване, но вече повече от месец го мъчат с изследвания и не могат да разберат точно какво е.
Последно се оказало някакъв много рядък вид, онзи ден са започнали лечение, но не му действа, влошава се. Не знаят какво да правят. Има ли надежда нещо да се направи?  Tired

ако лечението не действа - значи диагнозата е грешна. ако е автоимунно - лесно ще го стабилизират.

# 94

ако лечението не действа - значи диагнозата е грешна. ако е автоимунно - лесно ще го стабилизират.

Правиха мy всякакви видове изследвания, последно биопсия.
Положението никак не изглежда добре, не могат да го стабилизират.

# 95
Момичета, привет отново и от мен. От доста отдавна не съм писала в темата. Просто защото бременея и все има някои усложнения - сега съм с контракции. Влязох вече в 6тия месец. 😀 но все още не мога да се успокоя. Може би като вляза в 7мия ще ми е по-спокойно. Термина ви е за края на септември. Ще е момченце.😍😙

# 96
Есме, картата на сина ти е като по учебник Wink. Просто не можеше да няма транзити към МС и управител на 10 дом. А така, както пишеш, че ще има и парична награда, и признание (купа) трябва освен десети, да се разгледа и пети дом.  
Така че налице са:
- Юпитер (късмета) тригон МС
- Венера (пари) съвпад с Управител на 10-ти във 2-ри дом
- транзитен Плутон съвпад МС
- Уран (неочакваност) квадрат МС и управител на 5-ти дом
- Марс (като естествен сигнификатор на спорта) секстил с управител на 5-ти

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 18:37 от Greene

# 97
  • София
Здравейте момичета  Party
Аз се позагубих също, но не съм бременна  Joy
Ли честито лекичко да ти е термин и леко раждане  Hug
На мен многото ретро планети ми донесаха много работа и задачи ама до изнемогване  Confused Уж нищо кой знае какво отгоре ама голям зор  Rolling Eyes не знам дали е от ретропланетите де просто периода съвпадна Simple Smile
Грийн какво е карта по учебник?

# 98
Ами на практика действат точно аспектите, които трябва да действат, за да се случи това, което се е случило. Crazy

# 99
  • SF
Мерси Greene! Simple Smile Картата не е на сина ми (аз нямам син) и е на момиче. Спортистка е. Не знам дали бъдещето й е свързано със спорта, но тя много би искала.
Засега е добра в това, което прави. Събитието предстои, а наградата е финансова.
Ще ти кажа какво е станало. Simple Smile

Последна редакция: нд, 22 май 2016, 01:18 от Esmee

# 100
Ли, взимай се в ръце и се успокоявай, не го мисли Сатурна Simple Smile

мен в последно време ме избива на профилактични прегледи и наивно реших, че Сатурн ме е дисциплинирал като ми е влязъл в 6 дом, а той бавно и решително настъпва към поредния съвпад със Слънцето, ще направи и квадрат с Нептун. Кой знае какви резултати ме очакват Simple Smile

# 101
Мерси Greene! Simple Smile Картата не е на сина ми (аз нямам син) и е на момиче. Спортистка е. Не знам дали бъдещето й е свързано със спорта, но тя много би искала.
Засега е добра в това, което прави. Събитието предстои, а наградата е финансова.
Ще ти кажа какво е станало. Simple Smile

Упс, сори тогава. Прочетох нещо за нечий син, ама това било пост на Алена. Blush
По твоята карта си мислех колко добре си е насочила енергията към спорта - силен марс, ъглов и в скорпион, в секстил с У5 (слънцето) и квадрат с Уран.

# 102
  • SF
Нищо друго не я интересува. Само спорт й е в главата. Ако не тренира, скучае и само се чуди с кого да отиде в залата. На 13 е сега с международни успехи.
С Марс с квадрат Уран какво отношение има към спорта?

# 103
Аспект Марс/Уран дава много енергия, импулсивност, необузданост, първичност , затова е добре да се намери начин това да се канализира. Спортът е най-добрият вариант за това. Peace
А този спорт, който е избрала, силов ли е?

# 104
  • SF
Че си трябва сила, трябвА си й.

Последна редакция: пн, 23 май 2016, 21:28 от Esmee

Общи условия

Активация на акаунт