Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - 6 тема

• 45 435
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
някой дали би искал да погледне картата на събитието ми? (професионално)
интересувам се дали би било успешно, с добри финанси като резултат, и къде/ какви са спънките

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 22:45 от Golden Heart

# 76
Много общо си задала въпроса, Ако се касае за стартиране на бизнес, е необходимо да посочиш какъв, за да се определи планетата сигнификатор и как е поставена тя.

# 77
консултантски.

# 78
Пак е общо - какви точно ще са тия консултации, в каква област? Астролози, психолози, адвокати, счетоводители - все са консултанти. Иначе лесно мога да ти напиша просто гледай Меркурий.
Дай точните данни на картата, че не ми се занимава да я въртя в програмата, а е важно да се види под управлението на коя планета е планетарния ден и час на стартирането.

Не изглежда добре картата като цяло, но перфектна елекция няма. Наталът обаче си остава винаги с предимство. Една, дори перфектна елекция, не може да го замени.

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 07:20 от Greene

# 79
11.04.2016, 15:03 София е натала, а консултациите са психологически и бизнес, и двете

# 80
Писах ти на лични, но ако някой се интересува, може да продължим и тук, но довечера че съм на работа сега.

# 81
  • SF

Зависи какви точно ще са тези награди, премии? Ако са от хазарт, спорт, залози и други спекулации, те са по пети дом. Ако ще са свързани с  лични постижения, признание - то следва да се гледа десети дом.

Лични постижения, свързани със спорта. Наградата е финансова, освен признание и купа. В 10-и дом за деня транзити няма.

# 82
  • в 1001-та нощ
Качи му картата на човека да видим кое какво управлява Simple Smile Мисля, че съм срещала 5 дом за инд. спортове и връзка с 11 дом за колективните.

Големият ми син има Марс на К5, който е У11 и категорично отказва таекуондо, иска футбол и нищо друго. Бяха ми обърнали преди време, че ще има насоченост към колективните спортове, та предполагам затова, но е вярно Simple Smile

# 83

Лични постижения, свързани със спорта. Наградата е финансова, освен признание и купа. В 10-и дом за деня транзити няма.

А към управител на 10-ти и МС?

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 16:19 от Greene

# 84
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте на всички Hug
Присъединявам се към темичката ви и ще я следя с интерес.Аз съм съвсем "необразована" на тема астрология,но пък ми е много интересно и започнах да чета някои нещица.

Есме,виждам,че и ти си тук.Колко хубаво Hug

И като за начало имам един лаишки въпрос - нямам нищо в дом 5, дом 6, дом 7, дом 9 ,какво означава това?Случва ли се често хората да имат "празен"дом?

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 18:45 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 85
  • SF
Планетите са 8, плюс 2 Луната и Слънцето. Домовете са 12 - все някой ще се окаже без планети в него. А ако имаш и скупчване на повече в един дом, ще имаш и 5 празни (като мен). Ти само в 5-и дом ли нямаш планети?

# 86
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ахааа,ясно.Благодаря ти,Есме Hug
Празни са ми няколко - 5,6,7,9 дом.

# 87
Момичета, мога ли да помоля ако на някой му се занимава да коментира карта на момче, родено в Пазарджик на 25.10.1986, към 18.10, часа не е сигурен на 100%.
Става въпрос за сериозен здравословен проблем, който се появи преди 1-2 месеца.
Момчето е в болница, още не знаят на 100% какво му е, лечението не му действа.  Tired

# 88
  • София
Ахааа,ясно.Благодаря ти,Есме Hug
Празни са ми няколко - 5,6,7,9 дом.

И аз имам доста празни домове -oт 6-ти нагоре е пустош  Mr. Green

# 89
Момичета, мога ли да помоля ако на някой му се занимава да коментира карта на момче, родено в Пазарджик на 25.10.1986, към 18.10, часа не е сигурен на 100%.
Става въпрос за сериозен здравословен проблем, който се появи преди 1-2 месеца.
Момчето е в болница, още не знаят на 100% какво му е, лечението не му действа.  Tired

Да направят по обстойни изследвания на щитовидната жлеза - има хормонални нарушения.
Преживял е някаква мъка,гняв,болка и унижение.

Общи условия

Активация на акаунт