Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 105
Елл, може да питаш и тук. При ниски въглехидрати е възможна завишена кръвна захар на гладно. Обяснява се май с факта, че нощно време се активира глЮконеогенезата, защото мозъкът има нужда от глЮкоза и затова сутрешната захар е по-висока. С твоята салатка вечер (въпреки че моркови не е толкова ниско въглехидратно  newsm78) или ако си на ограничено хранене, в комбинация с тренировка, е възможно да се случва подобно нещо. Може да я премериш и през деня, за да си сигурна.

Маги, те и двата вида ластици са толкова яки, че почти не правя разлика между тях. Още се държат и ме мъчат.

# 106
Вивиан, моля да ме ориентираш, къде в Джъмбо да търся ластика? Различни видове ли са? Помниш ли цената, горе-долу? С дръжки ли е?
Момичета, моля за съвет... досега не съм се интересувала от тях, нищичко не знам и въобще се чудя какъв да купя  Thinking
Четох, четох, но от личен опит е най-добре.  Hug
Благодаря ви предварително.

Елл, и на мен ми се случва редовно. Особено след кардио... онзи ден също, като я мерих, беше супеееееер ниска /даже се притесних да не ми стане лошо, но бях пила Л-Карнитин и не посмях нищо да хапна/. По време на тренировка ми просветна и след нея КЗ със сигурност беше по-висока.

Според мен е, защото по време на тренировка КЗ пада повече заради движението и се получава т.нар. хипогликемия, след което "При намаляване на кръвната захар се включва естествен механизъм от страна на черния дроб – стимулира се производството на хормоните глюкагон и епинефрин(фиг.3). В резултат на това се активират процеси на разграждане и производство на глюкоза." ББТеам и така при последващо мерене КЗ вече е покачена.  Peace

И забравих да те успокоя, че за мен КЗ си ти е съвсем наред. Не мисля, че е висока. Ако мине над 6 ммол/л, тогава ще е на границата за сутрешна.  Peace

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 15:12 от 6tastliva

# 107
Момичета, понеже виждам, че доста обсъждате ластиците, видях, че днес Румяна е пуснала он-лайн магазина си и там има ластици: http://rumitness.com/shop/komplekt-lastitsi-za-trenirovka-lek-sreden-i-truden/
Може да е от полза за някой.

# 108
  • София
Щастлива, ластика от Джъмбо е само един вид, седи при спортните принадлежности (гири, постелки, и т.н), струва 4 лв. и е в кутийка. Представлява дълга, синя лента, която можеш да си ползваш и вързана на кръг, и отвързана. Предупреждавам, че ластика не е нищо особено и не е много натоварващ, но ако нямаш конкретни изисквания или специални тренировки, става идеално.
Честно казано, аз бих взела от тези комплекти на Румяна, допада ми че са три вида, а и вероятно са по-добро качество (на опън) от тези в Джъмбо.

# 109
За днес отчитам пирамидална тренировка за гръб и рамо, 40 минути.

Йоя, за мен това си е чист комплимент.  Heart Eyes Mr. Green  Аз толкова усилия полагам за покачване на ММ, а толкова бавно ми се получават нещата. Но както казва Мери- за никъде не бързам.  Mr. Green Така че яко бих се изкефила на такъв коментар.  Mr. Green А и повечето мадами по пътеките се стремят към не много здравословна визия. Поне в моите очи е такава.  Mr. Green  Тренирай си и се радвай на живота. При теб е по-трудно заради хормоните. Хапвай балансирано и гледай да не прекаляваш с В-те .

Тяна, добре, че ми се връзва все още.  Mr. Green Тук за хляб не се сещам, но пърленките в БГ определено ме изкушават.  Mr. Green

# 110
  • Бургас
приемам съвети как да го излекувам  Grinning
Маги,всичко мажа с Магнезиево олио и мускулна треска,и разтяжка  Hug
Яна,мерси за подкрепата,но този път бях в публиката,ако има второ състезание може и да се пробвам  bouquet
Спортна седмица  на всички   Heart Eyes

# 111
Вал точно си мислех за теб, на бикини състезание ли искаш да се пробваш? Супер яко, браво! Имаш моята подкрепа  Hug магнезиево олио нямам, но имам магнезий на таблетки - ако го строша и смеся с арганово или друго олио дали ще стане? Нямам и нищо за загряване  ooooh!

Ви знаех си, че ще коментираш снимката Grinning

# 112
Maги, мускули, стави, сухожилия и т.н. не се загряват! Нещо неутрално намажи.

# 113
Кардио 1. Дана, сигурно е вярно това за четните тренировки, щом всички сте го установили. На мен досега познанията са ми само до БР4.
Лея, включвай се в групата, хубаво е да сме голяма компания.
А за жените и мускулите - според моето лаишко мнение на начинаещ в тренирането, всичко си зависи от това какъв телесен тип си. Някак различно изглеждат мускули на жена ендоморф и при жени ектоморф, мезоморф. В първия случай, ако не е комбинирано с активно сваляне на мазнини и яко кардио, можем  бързо да станем бичета.
Но пък от месеци наблюдавам едни и същи жени на пътеките във фитнеса до училището на голямото дете, които тренират по времето, в което го взимам. Имам чувството, че грам прогрес нямат, все са си едри до дебели. А понякога подранявам доста и се налага да чакам повече от половин час, те все на пътеките стоят. Та явно и в кардиото не е истината за отслабване. Сигурно в папкането Laughing

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 18:18 от Аmanda

# 114
  • Пловдив
Здравейте!
Нещо не се отчитам напоследък, но сега открадвам 20 секунди на компа и бързам да кажа хай.
Йо, стига моля те, не позволявай на тъпи п..тки да ти развалят кефа от тренировките. Да си гледат скапаните хилави отпуснати баджаци и да мълчат. Само жените могат да бъдат толкова тъпи, жестоки и скапани, честно... Ей онзи ден точно същото споделих и на момичетата за Биляна в мастършеф, която после в бг мама бе направена на гъз и коприва, че е дебела, с шкембе , с огромни крака и дирник. Просто тук, колкото и да съм против клишетата срещу нашата страна, е вярно, жените са много зле с критериите си за красота  Sick. Помня, че Тяна беше споменала, че треньорката им на боди пъмп била една черна мадама, около 120 кг... Тук това няма как да се случи просто... Щом фитнес инструктур стават певици като Аксиния  ooooh! .Нека да те обсъждат и да те плюят, ти ще си здрава и красива, а те ще са изсъхнали старици на 40 години още и няма да минат и 20 м, без да се задъхат  bouquet Hug Hug
Джъстии, много се радвам за бебенцата, да са живи и здрави, много да те слушкат и да те оставят да ни навестяваш от време на време. Ако можеш, и по-често.
Мама мил, страхотни страхотни снимки!!!
Свети, голяма си сладурка с твоята мускулна маса, душичка  Hug
Вивка, ооохх, как ти чакам дупето да ти стане голямоо и да засенчи Джей Лооо, и тогава ще е великоо  Heart Eyes
Аз отчитам малко хаотично трениране тези дни, не знам, все нямам време /не мога да стана в 6 нещо/ и не се захващам с дългите тренировки, но пък намирам време за втора, която правя с мъжо. Да го похваля и тук, благодарение на закона за запазване на енергията, за който и Агента спомена, и е много, много права, само никой не иска да го разбере, та той отслабна вече 18 кг... Без никакви лишения от вид храна, само си следи калориите, това е. Не си надвишава дневния лимит почти никога, ако види, че нещо в повече е хапнал, тренира ... Разбирай той е много зле с тренировките, но пак нещо прави, гори енергия и така. От Коледа до сега това му е резултата, трябват му още 5-6 кг. и става абитуриент. Та, вчера правих Макс 30 - Кардио чалиндж с него и заради него, че иначе няма да издаяни. Да кажа - той е с гривна, голям мъж е, но префасонираше на най-трудните неща, и въпреки всичко за 30 минути - 600 калории изгори  #Crazy. За сведение - с Т25 кардио тренировка гори около 450, със силови тренировки гори около 250-300. Това само за сравнение. Та, след това направих Гама пирамид , 25 мин. Днес тренирах първо сама - Табата пауър от Инсенити Макс 30, а след това с него за първи път . Хамър тотал боди, 45 мин. Изцяло силова е. Установих, че за този тип тренировки гирите, които имам са ми малки. Ще се наложи да си купуваме по-тежки. Иначе, изцяло силовите тренировки са наистина скучни, не знам как хората им се кефят толкова. В събота правих на Тони 22 минути от Хард корпс първата силова, доста е по-динамична. Та такива силови харесвам, ааа и после имах МТ на дупето и краката три дни. Ще видя утре как ще съм. Та така и смятам да си вървя - кардио плюс силова в деня, ако реша, че нямам време за цяла 60 минутна тренировка. И Хамъра и чизъла ги оставям за септември, като си купя по-сериозни тежести, очаквам добри резултати, а и Иги ги препоръча сериозно.
Изчезвам, че трябва да сервирам вечерята, за моето ядене няма да говоря, че работата е ужасно омазана. Sad Но вие дерзайте. И скоро няма да се оправи.
Хайде, приятна вечер  bouquet Heart Eyes

# 115
След написаното от Люба, се почувствах длъжна да обясня, че нямах предвид коментара по отношение на Йоя, която съм сигурна, че изглежда прекрасно, а егоистичните си мисли по отношение на собственото ми тяло. На този етап някак плашещо ми изглежда трупане на мускулна маса и снимките на мацки, които изначално тръгват от по-грацилна структура, за да стигнат към по-фитнес такава, някак не могат да онагледят всички примери.

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 20:06 от Аmanda

# 116
  • Пловдив
Амандичка, ти си права с твоя пост. Говорех по принцип... Аз съм баш от тези бичета,за които говориш, то и за това не правя статични тренировки силови. Но просто се дразня,че жените си позволяваме да обсъждме гдно външния вид на други жени, особено пък в залата. Гадно е. Аз затова и не ходя в зала, как ли ще се чувствам сред кльощи. Като слон,естествено.  Peace

# 117
Отчитам корем, дупе и крака  Peace

Лично аз свалям най-добре с повечко кардио, но за съжаление не ми остава достатъчно време и за силова и за него. Но като цяло за мен истината е, че човек трябва да е умерен и в храненето, иначе няма как да стане.

Не смятам, че една жена може да качи толкова мускули, че да изглежда като биче - говорим за нормално трениращ човек, не за профи.

# 118
  • Sofia
Привет от мен!
Тяна Hug, много си мила както винаги. Благодаря ти за идеите и съветите.
Непо, Вив, Свети , Diva Hug 
Yoya, не е трудна доетата на Байкова за спазване, много е приятна и най- важното- ефективна.
Днес  моята масажистка каза, че съм отслабнала в дупето, корема под пъпа, паласките. Точно където трябва! Харесва ми, че и лицето ми стана по- слабо от диетата.
Днес съм без тренировка, утре може да тествам моделската с ластик, така и не съм я правила.

# 119
Привет, макар че не съм се включвала, следя редовно темата. Не можах да се сдържа обаче след споделеното от Йоя. Йоя, мен такъв коментар ще ме изкефи максимално, а такива жени в моите очи са жалки и смешни. Тренирай и имай самочувствие Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт