Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 90
  • София
О, Агентче, и двата показани от теб имам, първия ми е пресен пресен, 30 кг на опън  Crazy майкооо,  смърт хора, смърт  Whistling
Дупеманията с него е ... ужас. Досега и моделската и всичко си правих с Джъмбовския (като втория) но нищо общо нямат просто.
Отчет: тренировка 8, мини 2 и 3

# 91
Добавям 14 км с количката. Дана.  Heart Eyes

Аманда, не всеки ден изпитвам неистово желание да тренирам сутринта  Mr. Green . Но както ти си казала, чувството след тренировка, без значение дали ти се е тренирало преди да започнеш самата тренировка, е незаменимо.  Heart Eyes

Мама Мил, живот и здраве, като се върнем от БГ, дребосът ми тръгва на градина. Само по 2,5 часа на ден.  Mr. Green Но ще ги имам само за себе си и ми се върти в главата мисълта да се пробвам отново да тичам. За кой ли път я мотая тази мисъл в главата си.  Mr. Green Времето ще покаже.

# 92
Свети, пораснал е младежа вече  Hug Браво на тебе за разходките с количката. Много ме радваш  Peace

Аз се накарах на колело, после малко корем, а като се върнах направих "спортна пица" с блат от кайма. Така си я кръстих. Чудна стана. Отгоре с лук, домати, гъби, спанак, гриловани чушки и тиквички и кашкавал  chef. Много вкусно. Като се замисля истинска пица не съм яла от както синът ми беше тук преди коледа. Даже не съм сигурна, че и тогава ядох. Не ми се яде. Обаче като се върна лятото в България ще ям пърленки  Mr. Green. Умирам за тях  Grinning

Сетих се за обръча и съм го подготвила. Ще въртя пред телевизора вечер както преди години. Забравила съм го, а ми беше приятно и ефикасно.

# 93
  • 1st floor
За днес отчитам БР 4.  bowuu Модифицирах едно упражнение, не знам как се казва. Нещо като клек настрани. Правих само клека, а на повторението само упражнението за ръце с гирите. Този клек все си мисля, че не го правя както трябва, а уж се гледам. Thinking Не посмях да прибавя и 10 кг към него.

Агент, мерси за упражнението, ще го сваля и пробвам някой ден, като не съм размазана от Джилиян. Crazy

За ластика от Джъмбо - май Вив беше доволна, аз не. В търсене на идеалния ластик съм все още. Джъмбовеца съм го ползвала само за моделската.

За обръча - винаги съм искала да го завъртя, но последно успях, когато бях дете. Сега не става и не става. Събира прах зад гардероба... Tired

# 94
  • София
Да, ластика от Джъмбо ми допада и си го ползвах доста, точно за моделската.  Сега за Дупеманията обаче ми идва слаб, искам сериозен ластик и си взех истински, май за кросфит ги водят тези тренировъчни ластици.

# 95
Здравейте, аз тъкмо се записах в темата и ме нападна вирус...миналата седмица ми се събират само 3 тренировки.
От вчера всичко е наред и правих това http://fitnesinstruktor.com/trenirovka-s-dalgi-aerobni-intervali … ki-silovi-28-min/ , идеално ми дойде като за начало след принудителната почивка.
Аз тренирам вечер след работа, просто не мога да стана в 5 часа сутринта и да скачам на съседите на главите. От една страна ми е много удобно и свикнах да тренирам по това време, но от друга страна често изниква нещо - идват гости, ние отиваме на гости, излизаме някъде. Исках да кажа всъщност, че когато започвах да тренирам преди година, бях супер стриктна - 5 или 6 тренировки в седмицата, а сега все по-често ми се получават само по 4.
Но нищо, много ми е добре и така, точно последната картинка на Свети описва моята мотивация за тренировки - чувството, че правя нещо хубаво за себе си.
Хубав ден на всички!

# 96
Amanda, ние бяхме установили по едно време, че действително четните тренировки идват по-леки и приятни в БР. Може би защото се тренират по-яките мускули от задната част на тялото.
Сега определено си спомних как ме изпотява Джилката, дори и да е още на начално ниво.

Добре че Маги по онова време ми пусна идеята за ластиците от sports direct. Още ми вършат добра работа. bouquet

Тяна, напомни ми за пицата с кайма. Замислила съм я тази седмица. Ще занеса парченце на бременна приятелка, която трябва да лежи милата през цялото време. Кара те да оцениш още повече движението.

# 97
Ще се захващам и аз скоро с БР. Щом толкова я хвалите и коментирате, значи е добра. С Шон свалих сантиметри от дупето, но корема не мърда. Дано с БР размърдам и там нещата.
Бихте ли ми препоръчали упражнения за корем. Hug

# 98
Свети, благодаря ти за подкрепата  Hug ИР ми откриха преди 4 години. На лекарства съм. В момента пия Глюкофаж от 500 мг 3 пъти дневно. Преди 2 години ме диагностицираха и с Хашимото. Без лекарства съм за него, само наблюдения. А сега пък високия пролактин ми обръща каруцата  Confused От всичките хормони се дебелее. Ако спра да тренирам, сигурно ще се търкалям. Не възнамерявам да прекратя тренировките нито дори за ден. Карат ме да се чувствам жива и енергична. Ден без тренировка е загубен ден за мен. В началото като ми откриха ИР, се храних ВМ-НВ. Това горе-долу 2 години. С времето обаче започна да ми се гади от месо, в последствие и от яйца. Сега се храня РБД, като си позволявам плодове, но гледам да не прекалявам. Закусвам основно с овесени ядки. Ям много млечни обаче. Все още имам проблем с месото. Та карам на млечни, яйца, салати, плодове, ядки. Имам голям плюс напоследък, който не се поклаща под никаква форма вече няколко месеца. Но пък идва лято, храната ще става все по-лека и по-изчистена, разходките повече, плуването също. А и такава ММ съм направила последната година и половина, та все се надявам и тя да подпомогне чистенето. Вчера случайно дочух коментари във фитнеса по мой адрес. Три дами, които не пипат тежести, ме коментираха доста грубо какви мускули имам и че приличам на мъж  Cry Кофти ми стана в началото, но в последствие осъзнах, че все пак тренировките ми не са били напразни и май трябва да се зарадвам на коментара. Оплаках се. А сега по темата - днес тренировка крака, дупе, корем в залата. Мисля да се завърна към големите тежести. Завъртях 3 седмици тренировките със 100-те повторения. Поомръзнаха ми. А и резултата го споделих по-горе - мъж съм  ShockedТо сигурно и затова се задзяпвам по женските дупета  Rolling Eyes

# 99
Йоя, аз на такъв коментар бих се изкефила доста.  Peace 90% от жените ги е страх да трупат мускули, да не говорим за какво нищожно количество мускулна маса става дума. Още повече пък колко трудно се получава номера. Явно женичките искат да са кльощави с кожа и кости. Какво правят във фитнеса даже се чудя. Wink Ама какво ли му се чудя - сигурно въртят колелото по 2 часа и си тръгват.
Скрит текст:
А и аз мъже не заглеждам. Само женско.  Grinning Особено дупета. Mr. Green

# 100
Yoya   Hug  Остави заблудените душици да си губят времето до изнемога на велото.

Дана  Hug и моите все още ми служат вярно /не, че много ги ползвам де  Laughing/ ама гледам, че по края малките ластичета са почнали да се показват. Помня, че ти си беше взела 2 вида с различни съпротивления.
Аз не съм тренирала последните дни, че бях на разходка + 2 концерта на Мюс (броя го за кардио  Mr. Green). Бях в Италия и се хранех основно с тесто, за това реших сега да я карам по - леко с храната. Днес мисля да правя йога, че няма да имам време за тренировка, а и нещо много ме боли левия прасец отстрани, мисля си, че съм разтегнала мускул или сухожилие - приемам съвети как да го излекувам  Grinning

# 101
Маги, мен десния ме болеше така. От много ходене ще да е. Grinning Дай си почивка, малко йога и го намажи с нещо. На мен ми мина с фастумгела сякаш. Simple Smile

# 102
  • София
Привет! Simple Smile

Идвам с един въпрос, който пуснах и в друга тема и по който предполагам, че сте компетентни.
Мерих си два дни кръвната захар 2 часа след тренировка сутрин, на гладно като последното ми ядене е вечер до 20ч и обикновено е салата или моркови. Стойностите бяха 5,7-5,9. Струва ми се, че са доста високи като за сутрешни. Преди 2-3 месеца, когато започнах диета сутрешните стойности бяха 4,5, но тогава не тренирах и си мерех захарта веднага след ставане.
Има ли разумна причина кръвната захар да се вдигне 2 часа след физическо натоварване?

# 103
Mamma Mil Hug Hug мерси за подкрепата bouquet

Още ме боли крака,днес смятам да правя upper fix от 21 дневнкя фикс.Дано да ми мине скоро.

Yoya ,остави заядливките да си злобеят във фитнеса.По-добре с мускул ,отколкото кожа и кости.Не че имам нещо против слабите хора де,напротив, просто мисля, че тренираното тяло има по-добър тонус,по-здраво е. Blush

# 104
  • София
Ох, аз пак съм с МТ, този път на цялото тяло ... Почивам днес. Ще послушам Мери, няма за къде да бързам.

Маги, ех картинката  Mr. Green Ако така се променяше Д-то за 2 години, сега щях да съм с ДУПЕ!!! Ама на, май фотошопа е играл на последната снимка  Laughing

ЙояHug

Общи условия

Активация на акаунт