Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 140
  • 773
  •   1
Отговори
# 30
Вчера ни заваля дъжда и се прибрахме,та си правих тренировка вкъщи. Grinning Пак правих ден 1 от 21 дей фикс.Този път ми беше значително по-лесно,може би ,защото правих повечето упражнения без гирички. Party
За днес...не знам,йога не ми се прави,а за 21 дей фикс имам мт от вчера,така че сигурно ще съм на велоергометъра.

# 31
За днес тренировка за горна част в гигантски сетове, 40 минути.

# 32
  • Бургас
Яна,Мери,напомням за състезанието,което е утре от 15:00,ако искате да участвате или гледате ми пишете на лични.
За мен би било удоволствие, но утре е работен ден и няма как да дойда за морална подкрепа  bouquet Успех ти желая Вал  Grinning

Момичета, тази година някой записал ли се е за Легиона?

# 33
Отчет за Петък, (13 Май):
Day 5/44 - Cathe STS - Total Body + xxx cardio със сериал

# 34
  • Бургас
Отчет за Петък, (13 Май):
Day 5/44 - Cathe STS - Total Body + xxx cardio със сериал
Агент, какво е това

Свети, ами да си го пожелаем тогава до юбилея да се сдобием с такова дупе  Peace

# 35
Фит30 - тренировка 12, ГЧ (не е мой тип) + нова идея за хранене  Crazy Реших да пробвам известно време да се храня само без междинни хранения, а само закуска, обяд и вечеря. 

Весели, слънчеви и спортни почивни дни на всички!

# 36
Добавям 30 минутна флегматична плио тренировка с гумата.  Mr. Green

Утре пак има 5К наблизо, но още не съм решила дали ще ходим. Ако не вали сутринта, защото в момента вали, все пак мисля да се отчетем с дребния.  Mr. Green

# 37
Момичета, не мога да повярвам, но най-после взе да се вижда някаква преса на корема bowuu
Може би просто е трябвало да понамаля калориите... и не вида хранене, а количествата при мен са от значение. А и явно БР си оказва влияние.
След малко ще направя Кардио 1, но побързах да се похваля, защото тази сутрин го установих Laughing
 Margi , разгледах с интерес. И смятам да следвам храненето, което Джилиан препоръчва.
п.п редактирам, че не било чак преса, казва мъжа ми, а се очертавал мускул Embarassed
Казва, че сега  като ми гледа въодушевлението, вече е обречен да слуша всяка сутрин виковете на каката.  Едната пъшкала /Румяна/, а другата викала ....

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 06:59 от Аmanda

# 38
  • Пазарджик
Привет и от мен момичета!

Отчета за седмицата- тренировки от седмица 5 от БР. Много ми допада програмата и резултата е страхотен.

Благодаря за отговорите относно ластиците. Посъветваха ме да си ги направя, за да са по размер  Laughing, ще пробвам този вариант.

# 39
  • 1st floor
Отчитам БР 1 за последен път! Laughing Малко съм поизостанала заради пътешествията миналата седмица, но ще гледам да отчета днес и утре БР2 и още едно кардио и да приключа навреме първите две седмици. Нямам търпение за новите упражнения! Mr. Green С храната съм що годе ОК, с леко повишаване на калориите и въглените чат-пат...Най-важното е, че продължавам да не ям захар, а с това отпадат всички пакетирани храни и още много други... Laughing Липсата се усеща само първите дни, после просто свикваш. Единственото, с което остава да се справя е липсата на разбиране от хората около мен. Обявили са ме за луда. Mr. Green Отчитам само като прогрес, че ММ се предаде, видя , че не може да ме саботира с кит кат и шоколадчета, и спря! Laughing

# 40
За днес съм планирала силова тренировка ,но с кардио елементи , как се казва този вид тренировка?Като първия ден на фикс-а?
Може ли да ми препоръчате някаква ,знам ,че има много клипчета и линкове ,но искам да пробвам нещо,което на вас ви е харесало. Mr. Green Друг е въпроса дали ще успея да я направя.  Mr. Green Ох ,съжалявам,много съм невежа ,но искам да пробвам още такива подобни тренировки.

# 41
*white angel*, тази е доста дълга, но според мен е хубаво натоварваща https://www.youtube.com/watch?v=KED5dwrtliI Не знам дали ще издържиш цялата, но и половин час си е файда.
Непокорна, браво за захарта.

# 42
  • София
Браво Аманда! Само така! Heart Eyes
Непо, и на теб голямо браво! Heart Eyes
Аз отчитам бясна, мега бясна МТ на задно бедро от тренировка 7 в четвъртък. Вчеря ме боля доста, не тренирах и заради мц, но днеес  Crazy малей ... страшно. Немислимо ми е да го натоваря с нова тренировка.
Свете, наистина ли дупето е 50-годишно? Shocked

# 43
Привет мили момичета Simple Smile много ви благодаря за пожеланията  bouquet
Извинявам се че чак сега пиша обаче нямам никакво време,да се завъртя. Приятелят ми много ми помага обаче аз не мога да се откъсна от тримата ми мъже:Д хубаво е че е отпуск 2 седмици да до бъдем заедно:$.
Та бебоците са момченца и се казват Максим и Антоан.
Та така по същество за темата няма много за споделяне не тренирам ям много,кърмя и затова не се ограничавам от към ядене.Правим си хубави разходки с количка засега не планира да тренирам а и не съм се възстановила все още.Все пак давам меню за днес засега.
1Шоколадови овесени ядки цедено млякон2 банана
2 парче здравословна пица
3 4 яйца,салата, пуешко месо и кафяв ориз
НЕ знам каква храна ще има после но за вечеря ще правим лазаня :Д
Ще няминавам когато мога:$ спортна Събота мацки:$

# 44
Момичета,
С каква продължителност е тренировката на БР?

Общи условия

Активация на акаунт