Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 140
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
Just, много миличко, браво на вас! Heart Eyes Гледайте се и си се радвайте!

Горе долу се движа с Аманда по БР. Трябва да кажа, че БР 3 ме озори, може би защото беше и много тегаво и задушно време тук. Чувствах се като в сауна, докато я правех. Tired
Опитвам се да добавям и упражненията на Брет за дупе след БР. Въобще дупето ще го моря, а то пък май мисли да ми отмъщава. Mr. Green

Лея, 30 минути.

Свети, успех на 5К, изглежда ми, че ще участвате.
Хубав и слънчев уикенд!

# 46
  • Пловдив
Момичетам, минавам много набързо, че големият има състезание и след малко тръгваме за втората част.
Отчет с Total Bodyи 10 min Abs Chisel.
Джъст, радвам се, че писа. Още веднъж- да си ви много здрави и щастливи юнаците!

# 47
Отчет за Петък, (13 Май):
Day 5/44 - Cathe STS - Total Body + xxx cardio със сериал
Агент, какво е това
Joy Бих казала, че е нечие подсъзнание, но си е просто неустановения брой мин монотонно кардио пред телевизора. В крайна сметка направих 33 мин елиптикал  Joy А ХХХ не го броя нито за кардио, нито за силова, а за възстановителна (recreation activity) тренировка!

Аманда, естествено, че количествата имат значение (много повече от типа храна). Сега вече ще ме оплюят дружно макро феновете, но факт е, че и на шоколад ще отслабнеш, и на солети, и на пица, ако си в нужния калориен дефицит. Дали тялото ти има нужда от тези боклуци е съвсем различен въпрос.
Скрит текст:
Онзи ден си мислех за теб и репликата ти "писна ми да гледам разни съвършени по форумите, дето си мислят, че имат проблеми" и ми се искаше да ти напомня, че много от тези момичета/жени изглеждат по този начин, защото работят върху себе си. В момента в който спрат престават да изглеждат толкова "съвършени" (има една група генетически надарени, която не я обсъждаме изобщо - те имат и здраве и външност въпреки опитите си да се саморазрушат). И да, в техните глави излишните им 2 кг и 1 см от задника са точно толкова голям проблем колкото твоите излишъци в твоята глава. Та важното е да се стигне до убеждението "аз мога да променя нещата и имам волята да го направя", независимо от изходните мерки. Надявам се силно, че не ти звуча нравоучително Simple Smile просто се сетих как се терзаех аз самата, когато бях дебела, както и как се терзаех, когато бях слаба

D_ana - в момента пак препрочитам Брет и ще го включвам частично вечер с кардиото, много ми допада пича, с малки забележки относно отношението му към въглехидратите Simple Smile

Мамо Мил - и най-големият майтап - Павел Пронин, който снима България толкова красиво е... руснак Wink Но си личи любовта му към земята ни де! От години го следя, много, много се разви това момче!

PS Та това, което всъщност исках да кажа е, че нищо не е статично, еле пък телата ни, и ако искаме да са в оптимална форма се налага да работим по въпроса постоянно, а не само преди плаж/след Коледа.

Последна редакция: сб, 14 май 2016, 19:53 от Agent Provocateur

# 48
Днес-пак 40 минути Синди и Слим ин сикс 1. Аз питах кое кардио да включа(Марги, благодаря, свалих си го), ама то май и Слима е кардио или греша  newsm78

# 49
Благодаря за препоръчаната тренировка. bouquet Утре ще я пробвам,че днес пак повтарях първи ден от 21...Имам чувството ,че ви досаждам като все се отчитам с едно и също   Embarassed ,но тази тренировка за сега ми харесва и не искам да си губя времето търсейки нови. Mr. Green
Искам да си споделя и менюто за днес,знам ,че има още доста да се подобрява,за това ако имате съвети,с радост ще ги приема.Няма да споделям количества,защото не ги меря в грамове,но държа да отбележа,че порциите са нормални,нито съм гладувала,нито пък съм се ''оляла''. Mr. Green
Скрит текст:
З- овесени ядки с ягоди и кисело мляко
Междиино хранене - ябълка и пълнозърнести бисквити (тях се опитвам да ги разкарам от програмата,но уви)
О-шопска салата,гъбена супа
Междинно хранене-киви и малко кашу
В- все още не съм решила,вероятно овесени ядки

# 50
  • 1st floor
Вкарай повече белтъчини, въглехидратите избутай сутрин и махни овесените ядки за вечеря. Това е моето скромно мнение. Ако обядвам гъбена супа със салата, към четири ще овръшея де що има храна в радиус 10 км около мен. Не огладняваш ли? newsm78

# 51
Все пак отидохме на 5К-я и това ще е за днес. След  поста на Дана  Hug, който прочетох със сутрешното кафе сърце не ми даде да не отида.  Mr. Green А навън е кучешки студ.  Mr. Green и мисълта определено ми мина през главата.  Mr. Green Благодаря Дана за мотивацията.  Hug

Вив, ето една статия за мадамата. На 48 била. Метнах те с 2 годинки.  Mr. Green Не съм чела статията, просто търсех доказателство за годините и.  Mr. Green http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3386604/Fitness-fanati … o=social-facebook

Съгласна съм с Агента. Може да се отслабва и с шоколад, и със солети, но тялото ни ще ни го върне тъпкано след време. То е една добре регулирана машина и само си въобразяваме, че можем да го надхитрим. Докато човек не осъзнае, че ще получи от тялото си, това  което иска, едва когато му даде , това , от което то има нужда, ще продължава да се върти в един порочен кръг и ще се радва само на временни, но не и постоянни резултати.

Утре-почивка.  Heart Eyes

# 52
Еее, Свети, много се радвам! Hug Че и на студа.

Агент, какво мисли Брет за въглехидратите? Аз съм чела само отделни негови статии и си карам на 30-дневното предизвикателство. За фитнес има също добри предложения, че и книга, само че нямам уредите вкъщи.

П.С. Прехвърлих тук и ми се струват разумни разсъждения, но и аз съм от либералната палео партия.

# 53
  • 1st floor
Отчитам втора тренировка за днес, докато ми се пекат пържолките във фурната  eat - БР Упр.2 за последно. Утре сутрин съм на кардио вълна и приключвам седмицата, като успях да вместя тренировките.  bowuu

# 54
Все пак отидохме на 5К-я....
... ето една статия за мадамата. На 48 била. Метнах те с 2 годинки.  Mr. Green http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3386604/Fitness-fanati … o=social-facebook

Hug Bravo, Момиче! С количката!?!? Заслужи си стендинг овейшън!  Hug

А каката казва: "Please don't call me lucky for making daily sacrifices that you are not making." - повече от това няма какво да се каже! Евала! 48 год!!!

Отчет, Събота 14 Май
Day 6/44 - Cathe - LIS  - Athletic Training

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 01:30 от Agent Provocateur

# 55
Агент, благодаря, разбрах те добре Peace.
Браво на тази мадама на 48.

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 05:51 от Аmanda

# 56
Здравейте момичета Hug минавам само да се запиша,че не ми излиза новата тема,нямам какво да отчитам освен 3-4 баир  кардио сешънс  hahaha  Струпаха ми се малко здравословни проблемчета  Sad  на любимата ми баба на 90  Heart Eyes  да ми е жива и здрава падна и си сряза лицето и стоях един ден с нея в болницата,отделно се появиха и др здравословни  проблеми и една седмица прекарах в грижи за нея.Чета ви редовно-не мога без вас  Hug Храната ми е МАЗАЛО  Mr. Green от тези  най -големите мазала  с вафли,шоколад и бял хляб   Mr. Green  На кантар не съм качила,даже съм на минус,нооооо на око и на мерки нещата са зле  Whistling.....нищо каквото било-било продължаваме напред  Peace Много ме впечатли 48 годишната мадама,даже разгледах и сайта и. Вчера малко плуване,клекове,игра с децата ,испанска паеля  с пиле и морски твари bowuu  и бяло винце( една бутилка -соло пара ми хаха  Twisted Evil )

# 57
  • 1st floor
No frame, потекоха ми лигите от твоята снимка! Simple Smile Дано баба ти вече е по-добре и да й мине бързо!

Аз отчитам Speed 1, като заместител на Кардио 1. Уж трябваше да пусна Speed 2, но това тръгна... Mr. Green Усетих се по никое време и не ми се спираше, та просто заместих разтяганията с други Шонови кардио движения.

Хубав и слънчев ден от мен! Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 09:35 от НеПоКоРнА

# 58
Аз ще отчета тричасовия семинарий по йога вчера. Много релаксиращо, но изобщо не е моят начин за тренировка. Не се чувствах добре в кожата си. Искам си музиката, скачането, тежестите...
Агент, същото си мислех и аз, всичко идва от нуждата за мотивация, а не че 1 сантиметър е фатален. Но това е хубаво  Heart Eyes Аз на моменти много трудно успявам да се нахъсам.
Мадамата на 48 още имам време да я догоня  hahaha

# 59
Непокорна ,благодаря за съветите bouquet Огладнявам ,но между обяда и вечерята хапвам нещо малко ако съм гладна.
За днес не знам какво ще правя,вероятно нищо особено - колело и 5-6км ходене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт