Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 140
  • 773
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, да ви попитам с тренировъчните ластици добри тренировки ли се получават? Мисля да инвестирам скоро  Simple Smile

# 61
БР 3, баскетбол с децата и най-после някакви полууспешни опити за набиране на лост. Все някога ще успея Laughing Проваля се пилатеса, защото инструкторката не е в БГ, а вчера беше работен ден. Както и да е, другата седмица.
Мария, тричасов семинар по йога ми си струва цяло геройство. На мен ми е трудно и вкъщи да правя, защото няма подходящата звукова среда, комбинирана и с подходящия темперамент.
 *white angel*, по -добре да следваш някаква програма. От хаотичен опит ти казвам - резултатите идват чак като има нещо структурирано.  
А за мотивацията - предпочитам да я търся в по-доброто здраве, силата, това, че си по-енергичен, защото според мен гоненето на супер тяло е кауза пердута.
Ноу Фрейм, дано всичко е наред с баба ти Hug
Много апетитна паеля.

# 62
Здравейте мили момичета!
Аз да взема да се отчета, стига съм се скатавала, та за денс крака с това https://www.youtube.com/watch?v=Nsa2C6aAycA плюс няколко упражнения допълнително от мен, стил Джаки и още малко от нейните, но за ръце. Супер ми дойде, бях зажадняла за тренировки!
С яденето, каквото ми душа сака, само гледам с калориите да не прекалявам, както и с пакетираните храни, от тях по малко и с мярка, колкото да не озверея за тях  Grinning

Just-и, не видях последният ти пост, но винаги ми е много приятно да чета постовете ти в темата  Hug

Свети, много точно си го казала: "Докато човек не осъзнае, че ще получи от тялото си, това  което иска, едва когато му даде , това , от което то има нужда, ще продължава да се върти в един порочен кръг и ще се радва само на временни, но не и постоянни резултати".

А 48-годишната дама е супер, но не знам защо, нооо много ми напомня някой по-младички момичета тук Wink, та те като станат на 48 ще се фукат с не по-малко блестяща фигура  Hug Hug

Последна редакция: нд, 15 май 2016, 22:50 от !Diva!

# 63
Ето ме  Grinning
Оживях. Каква седмица имах само. Като ураган, но тоя път пълен с хубави емоции.
Благодаря ви за подкрепата  Hug В понеделник се пържих на интервю след бавното печене на шиш което преживях няколко месеца. Е, всичко е наред. Повишиха ме.
Както казах седмицата беше изпълнена с емоции. Имахме годишно събрание в четвъртък похвалиха ме пред строя  и ми раздаваха награди за добре свършена работа и липса на отсъствия  Laughing.
 В понеделник вечер се озовах на концерта на Бионсе, а в петък на Риана. Да е жива и здрава дъщерята на приятелка. Успя да ме измъкне от кошмарите и да ме накара отново да се усмихна и да погледна напред  Heart Eyes
Похвалих се  Grinning

Just, честита ви радост! Най-хубавата! Да са ви здравички момчетата и много да ви радват  Hug

Бях си обещала, че няма да пиша преди да тренирам, че от много ангажименти тренировка правих само във вторник. Днес вече имам отчет и то в къщи благодарение на вас. Правих БР тренировка 2 и 15 мин. кростренажор. Доволна съм.

Искам отново да благодаря на всички ви. Обещавам вече да не се оплаквам и да ви товаря и си пожелавам за себе си и за вас само хубавини  Hug

# 64
Amanda ще се постарая да вкарам ред в нещата Grinning за мен е по-лесно всеки ден да решавам какво ще правя, понеже заради работата не се знае по кое време ще тичам по задачи Rolling Eyes
За днес 30мин hiit и 30мин велоергометър. Simple Smile

# 65
Благодаря на момичетата за разясненията по БР и графиките й.  bouquet

И понеже преди тренировка пия Ацетил Л-Карнитин, според вас доза от 1000мг. добре ли е 30-40 мин. преди тренировка? Засега пия само тази доза, сутрин и вечер не пия. Значи дневната доза ми е 1000мг. преди упражнения.  Peace

# 66
Тяна, чудесни новини! Браво за постигнатото, имаш големи поводи да се гордееш със себе си и да празнуваш. bowuu Дано от тук нататък ти върви по вода, но без стрес.
Всеки път като правя тяга, се сещам за правилното изпълнение от теб.  Wink

Аз отчитам БР кардио 1 сутринта след ставане. Продължава да не ми е любимо време за тренировка и бих си го причинила само ако е леко кардио. Сега направих и клас 5 йога за начинаещи от Ребека Пачико.
Отдавам се на ядене сега. Което ми напомни за паеята, която видях днес. Ноу фрейм, дано баба ти е добре вече!

# 67
  • Sofia
Еха, Тяна! Така се радвам за теб! Страхотна седмица си имала след целия стрес, който изживя! Поздравления за повишението, дано оттук нататък си  спокойна и все така положително заредена.
Ноу фрейм, съжалявам за отрицателните емоции. Дано баба ти бързо се оправи.
Свети, страхотни сте с малчо. Представям си той колко е щастлив!
Днес тренирах с Кристин Къри долна част. Много съм доволна. Освен това за седмица на диетата на Байкова съм с кило и половина надолу. Ура!
В You Tube  зяпах клипчета и си харесах идеята да тренирам с раница на гърба с тежести, нали не мога с ръката да вдигам нищо, поне за клекове и напади да имам тежест, не ми беше хрумвало. Чудя се и аз вече какво да измисля, за да мога ефективно да тренирам, а не колкото да не е без хич. Дори леки неща като вдигна с лявата ръка ме прерязва болка:( Иначе имам  някакво подобрение, но явно още трябва да чакам.

# 68
Привет! Ще следя темата Simple Smile

# 69
Дана благодаря  Hug

За изпълнения на упражненията все ми се иска да пиша, но не искам да звуча много поучително предвид това, че някои тренират повече от мен. Но за мен там е най-голямата истина. Няма логика да тренираш силово, а да питаш за упражнения за корем например. Та корема е най-големия стабилизатор заедно с кръста при силовите и най-много той го отнася. Ако това не се усети, значи нещо в изпълнението не е наред. Същото е и при тягата. Не парят ли краката отзад и дупето нещо не е както трябва.

Повечето неща съм ги научила от Джилиян. Тя много говори, а аз връщам да я чуя хубаво и я гледам в устата  Grinning Например днес тренировката от БР беше с много упражнения за гръб. Следвах точно указанията и и точно там усетих натоварването. Затова и толкова я обичам. Бавно и съсредоточено с много мисъл и нещата се получават.
Как беше " Бавно, постепенно, постоянно"  Wink

Марги  Hug дано скоро се възстанови ръката. Можеш да правиш напади и без тежести и пак ще са ефективни. Докато минат проблемите наблегни на изпълнението. С ръце на кръста следи стойката, 90 градусовия ъгъл на краката, изправения гръб. Много повторения с клек и полуклек и пак ще запалиш краката и дупето. Можеш да правиш и клекове с подскоци, упражнения с топка между краката, ритници, спайдърмен, коремни, повдигания на дупето и т. н. Току виж си направила онова хубаво дупе  Wink и временното неудобство се превърне в предимство. Иначе кога ще отделиш толкова много внимание на долната част.

# 70
Tqna - каква чудесна новост!!!  Hug

Марги, това не е лоша идея!

Отчет, Неделя 15 Май
Day 7/44 - Cathe - STS Shock Cardio - Cardio Core Circuit + 5.5 km интервално ходене (супер готина тренировка, Шон май оттук е черпил вдъхновение за любимата ми Dynamic Core! Геройски издържах до последното упр, където просто ме отнесе като куцо пиле домат!)

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 19:24 от Agent Provocateur

# 71
  • София
Мдааа ... в четвъртък такава тяга правих, че чак днес май ще мога да тренирам. Такава дълбока и жестока, неминаваща мт не съм имала скоро.
Тянка, браво на теб и честито мила!  Hug ох, и концерт на Бионсе  Heart Eyes
Марги, страхотна идея за раницата! Но и ти си толкова постоянна и имаш желание, въпреки болежката  Hug Браво и за резултата на кг!  Flutter
Дивичка, за моето бъдещо 48 годишно дупе сигурно говориш  Joy познах си го аз, като видях снимката  Mr. Green и останалото тяло си познах  Mr. Green
Ох, още щях да пиша, но забравих ...

# 72
  • София
Момичета, да ви попитам с тренировъчните ластици добри тренировки ли се получават? Мисля да инвестирам скоро  Simple Smile
Прекрасен начин, инвестирай без колебания!

# 73
  • 1st floor
Тяна, ужасно се радвам да те видя пак тук и че нещата при теб са се наредили както трябва! Честито за повишението!  Hug А за концертите благородно завиждам  Laughing, особено за този на Риана. Heart Eyes

Щастлива, добре е дозата и времето преди тренировка. Аз пиех по 1000-2000 преди тренировка, точно 30-40 мин. , и още една доза през деня - 1000мг.

Марги, браво за минуса в килограмите. Браво и за нестихващият ентусиазъм да тренираш!

Агент, я хвърли един линк към тренировката, която е първообраз на Шоновата. И на мен  Dynamic Core ми е много, много любима!

Сутринта станах ужасно уморена и ми мина през главата еретичната мисъл да пропусна тренировка  Mr. Green, но след кафето ми мина и метнах БР 3 за първи път. Започва лесно и ненатоварващо, но след средата я усетих. Джил като каза леки гири и смених петицата с три кг. Но ще видя дали мога да го направя следващият път и с пет. Няма да съм аз, ако не пробвам.... Mr. Green

# 74
Благодаря ви за подкрепата, мили момичета  Hug  Hug Hug

Джъст, честита радост! Да са много здрави и да те карат да се чувстваш горда мама!
Тянка, много се радвам, че се подреждат нещата при теб, време беше  Hug Че и положителни емоции си имала и покрай концертите, супер!
Свети, големи машини сте с дребуса обаче, нямате спирка  Mr. Green

Я да се върна да я вида тая 48-годишна кака и аз, че много ми хареса цитатът, който Агентката пусна.

Общи условия

Активация на акаунт