Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 690
Аз продължавам с тренировките за начинаещи. Вчера направих ден пет и сега ги почвам отначало. Страх ме е, че, ако спра, няма да продължа. Пък и в инструкциите прочетох, че може да се правят без почивка.

Гледам вашите отчети и си мечтая и аз така някой ден с упражненията за напреднали.  Crazy

Открих, че много ми харесва усещането да имам МТ. Всяко движение ми напомня, че правя нещо хубаво за себе си. Flutter

# 691
Отчитам Дупемания 1. Кой каза, че е лека програма?  Crossing Arms Наистина, не е като Фит30 да се събирам едва от пода, но хич не е за подценяване  Heart Eyes Мама Мил, нямам търпение да кажеш при теб как е било  Hug А за Латвия - на лични ще ти пратя разни неща  Wink

# 692
Аз си отлежах и си отядох почивните дни. Имам само 1 кг плюс и съм много доволна. Очаквах да са поне 3  Mr. Green От днес отново в редиците на сериозните. Храната до тук - овесени ядки със сирене и лъжица мед. Втора закуска - нектарини. Не бяха много сладки и се спрях бързо  Laughing Тренировката ще е довечера след работа и ще е за гърди, бицепс, трицепс. Вероятно ще включа нещо за корем и ще добавя кардио, ако не съм се гътнала от жегата  Wink разбирайте, ако не ме домързи много. Но ръцете ще си ги измъча  Naughty

# 693
Следя ви, но нямам много време за писане  Laughing

Събота и неделя отчитам само кардио тренировки в зала, че навън не се диша просто. Днес почивка, утре пак на линия.

С храната съм горе-долу ок, чак се изненадах, че съм смъкнала кило и нещо трайно - мислех, че е само вода първоначално.

СпорТна седмица, момичета  bouquet

# 694
  • Пазарджик
Здравейте момичета!

Чета ви редовно, рядко пиша  :crazy:1

Отчета за днес е БР11 + 1 част от същото. Налага се да ускоря тренировките за 4 дни - 6 тренировки, за да приключа преди морето. В последно време съм много уморена и не зная как въобще ще се справя с тази ми цел, а сега като се замислих трябваше  и част 2 да направя  newsm78.

По въпроса с храната - опитвам се в последно време да закусвам, много добре ми се отразява поне по 1 яйце, все хапнато в движение  Grinning. Като цяло към момента съм доволна от кантара 49кг., то и в последните 7 години по-малко не съм била.

Успешна и спорна седмица!

# 695
За днес БР5. Подпалиха ми се ръцете. Супер тренировка. Дечурлигата ме прекъсваха на няколко пъти, но горе-долу следвах ритъма на Джилиан.

Мама Мил, чудна разходка сте си направили. Гледката е невероятна. Искрено ти завиждам Simple Smile

# 696
За днес тренировка за крака в гигантски сетове, 4 серии всеки, 50 минути. Малко не ми се тренираше в началото, но аз си знам, че в такива случаи само малко трябва да изчакам и след 10тата минута всичко е ок. Така че изчаках.  Mr. Green

Мама Мил,
Скрит текст:
Вече взех да се повтарям, но пак ме връхлетяха спомени.  Mr. Green Аз нали живеех на Мауи и преди да се съберем с ММ се бях записала на маратона. Готвех се усърдно. Но всичко се разви толкова бързо, че аз се преместих тук преди  маратона. То е било за добро, защото тичах и работих много, а се хранех малко, но това е друга история. Все още получавам известия всяка година на електронната поща когато дойде време за маратона и ми става едно такова мило. И все си мисля, че един ден трябва да се върна да го направя.  Heart Eyes Ама кога и дали....времето ще покаже.  Mr. Green

Вивче, ти за вчера си отчела всичките ми любими дейности в едно... Twisted Evil  Mr. Green

Мама Барба, давай си поне 1 ден почивка. Времето е пред теб. Тялото има нужда от възстановяване.

Ню, браво на теб . Продължавай в същия дух и скоро няма да имаш търпение да се събуждаш сутрин. Тренировките ни дават много повече от колкото си мислим.  Heart Eyes

# 697
Свети, аз обмислях да започна по две тренировки на ден да правя Mr. Green, ти ми казваш да почивам. Wink
Знам, че си права, но Руми изрично споменава, че може да се тренира без почивка по програмата за начинаещи. Иначе не бих го направила на своя глава.

# 698
Това, че може без почивка, не означава, че не трябва да почиваш, ако тялото ти има нужда. Не издевателствайте над телата си! И по 5 часа да тренирате на ден, ако ядете двойно повече, нито целулит, нито мелулит ще изчистите. Особено мелулит. Grinning Сериозно говоря. Grinning И не че не го знаете.

# 699
  • София
Абе вие майтап си мислите, ама имам изхвърлена вода от нискоинтензивното, монотонно кардио от вчера  Joy Руми ме подкрепи, с нейната статия за домакинските дейности  Mr. Green Ей, няма по-омразно ми нещо, от това да се занимавам с пердета и прозорци.  Sick

Дели, тренировка 1 е най-лесната  Joy Аз сега съм на 11. Прегледах я днес и направо не ми се почва, честно. Все едно Фит 30 гледам. Мери доста пострада с МТ от нея, май. Но не се плаши, щом си минала Фит 30, ще ти се види като почивка на Хаваите  Mr. Green

Ню, браво  Hug bouquet

Хахха, Мери,  Joy
Аз явно целулита съм изчистила, обаче мелулита ... няма махане

# 700
Това, че може без почивка, не означава, че не трябва да почиваш, ако тялото ти има нужда. Не издевателствайте над телата си! И по 5 часа да тренирате на ден, ако ядете двойно повече, нито целулит, нито мелулит ще изчистите. Особено мелулит. Grinning Сериозно говоря. Grinning И не че не го знаете.
hahaha
Мислех да си направя тази вечер Кардио 2, защото не съм сигурна, че утре ще имам време да тренирам, но Мери ме отказа.

# 701
Дели  Hug

Отчет - тренировка 1 от Дупемания - аз толкова им се точих на тези ластици, а тренировка 1 е без ластик  Crossing Arms Не беше супер трудна, но опредлено не е лесна - аз обратна дъска мразя и още от тренировка 1 взех да модифицирам частично на ниво 2 ...

Свет
, ах Мауи ...  Мен ето тази снимка ме мотивира за маратон, но явно не достатъчно силно все още  hahaha

Вив, ако знаеш аз каква "почивка" на Хавай изкарах ... всеки ден хайкинг - то не бяха Haiku Stairs (затворени и забранени за изкачване, но сърце юнашко не трае), вулкани, плуване ...  Но пък красота - неземна! Но, който си е луд, няма как да го вържеш да стои на плажа ... пък било то и на Хавай.  Ех, размечтах се и ходих да си гледам снимките  Heart Eyes 

# 702
Хелоу  ай'м бек bouquet
Намеренията ми за тренировки се изчерпват с това да си взема и върна неизползван един ластик и ходих да питам кога работи фитнеса в хотела ...и това е  newsm78 Joy  Иначе супер си изкарахме ,много е спокойно още на моренцето,храната си я носих -пържоли,яйца,зеленчуци ( бяхме в апартамент с кухня ) обаче и мнооого сладки неща ядох и като цяло съм назад  Rolling Eyes карай ама много добре си  починах,утре съм на линия и продължаваме напред  hahaha

# 703
Опитите ми да започна 21ДФ икстрийм се оказаха неуспешни ,плайото/плиото много ме затормози.Ще си продължа със обикновената програма. Mr. Green За вчера отчитам първия рунд на плайо фикс (после просто видях ,че няма да я бъде и се отказах) + малко тренировка с ластиците и вело.
За днес планирам ъпър фикс по програма.

# 704
Добро утро,
Вчера направих кардио 2, защото съм затрила от лаптопа кардио 1, а тренирам по принцип гледайки компютъра, не лаптопа.  Crazy
Днес ми е ден за БР4, определено харесвам повече БР4, отколкото 3, защо ли?
Утре последно БР3  Joy урааа!

Общи условия

Активация на акаунт