Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • 1st floor
Отчитам БР 7. И не, не ми става по-лесна! Mr. Green

# 706
Гадничка си е БР7. Не че става по-лесна, но поне към последната не ти идва да се откажеш още от първия кръг. Поне при мен накрая беше една идея по-посилна за изпълнение.
Днес успях само първите два кръга от Кардио 2 и трябваше да се организирам за работа. Но пък ще имам време за ходене пеш, та ще наваксам.

# 707
Аз оплаках ли се - 3 дни по връх Ботев и наоколо, после местене на мебели и лепене на тапети. Айде без почивка пак на фитнес и съм като разглобена.
Днес ще почивам пък. Заинтересува ме аеробиката във фитнеса да взема да му друсна една утре newsm78

# 708
Свети, Мери ,благодаря, момичета! Чувствам се много добре. Мина ми мускулната треска. Упражненията бяха така хубаво балансирани, че всеки ден на ново място имах МТ миналата седмица. Днес си продължавам. Но засега няма да добавям ново натоварване. По-нататък може да включа някое бързо ходене като втора тренировка за деня.

Мери, благодаря, че ме нахока за храненето. Имах нужда!  Blush

Иначе прочетох, че се яде(Пустото ядене само то ми е в главата! ooooh!) тренира два часа след хранене, но най-добре тренировката да се прави сутрин на гладно. А се яде веднага след тренировка, защото така ще се изгорят всички калории от храната. chef

Момичета, как вдъхновяващо звучите с тези планинарски истории и маратони!!! bouquet

# 709
Поздрави:

Прескочихме Балкана

И разказче ще пусна после, но трябва да ходя на събрание.

# 710
Ноу фрейм, важното е, че си успяла да си починеш и изкараш страхотно. Бързо ще влезеш в ритъм Simple Smile

Джери, завиждам ти за планинските разходки и покоряване на върхове. Надявам се есента с ММ и децата да успеем да направим един хубав преход. Simple Smile

Събудих се с МТ на рамене и трицепс след БР5 Simple Smile Днес правих БР6, но прекъснах за 4-5 минути и след това нещо не успях да се концентрирам и изпълня упражненията на 100%. Супермен направих без гири...пробвах с 3кг, но абсурд да ги вдигна. След това губих равновесие на упражненията от 3 и 4 кръг, а принципно се справям с него. Надявам се следващия път да си изпълня всички упражнения правилно Simple Smile
 Довечера мисля да потичам, дано свеки ми съдейства.

# 711
Привет, девойки!
Да вдигнат ръка всички, на които им остават броени дни до почивката. Mr. Green
Бесито, тези 2 месеца на морето мисля дължат известно обяснение, как така. Wink

Аз си кЮтам на БР5 и 6 като за последно. Обаче пък с такава енергия и хъс, че и Джилиан би ме похвалила. Не знам дали ще се вредя за БР7 тази седмица, защото се оказа, че ще ходим на почивка и то взел че дошъл моментът. Ще се получи прекъсване на програмата, но пък съм много доволна от резултатите до момента и въобще нямам чувството, че е спешно да я завърша. А мелулита мисля да боря оптически със слънчев загар. Mr. Green
Нищо няма да взимам, ни ластици, ни гири. Само федербал, фризби и карти за игра.

Хубав ден!

# 712
Аааааа, аз защо никога не мога да отворя снимките на Джери   Crossing Arms И аз искам да оплакна окото пък.
Аз, Дана, аз  Wink Остава само седмица. Килцата са зимните още, но не ми пука. Имам нужда да отпусна. Повечето дрехи ми стават, но имам 2 панталона от миналото лято, които не мога да закопчея, а в краката не е истина как ми седят  ooooh! Мелулита... той ме пребори поредна година. Кво да се прави  Rolling Eyes
Снощната тренировка беше интензивна, но с малки тежести. Днес е ред на краката и дупИто. Мисля пак такава да бъде. Нещо в жегите хич не ми се юрка  Embarassed

# 713
Дана, аз също изведнъж станах доволна от резултатите от програмата - видях ги като поограничих храненето. За отрицателно време свалих три килограма и стана ясно, че има резултат - естествено, по-видим в горна част, отколкото в долна /бедра, по другите долни по-малко забележки имам Laughing/, която трудно се влияе при мен.
Предполагам, че ти през цялото време си се хранила нормално, а не като мен по три пъти на ден - пир Laughing Да си изкараш хубаво на почивката.

# 714
  • Бургас
Здравейте дами!
След като дълго време само четях в темата, реших да се представя и да черпя сила от вас( дано не е нахално), надявам се при липса на мотивация с вас бързо да се връщам на правия път.
На 39 год. имам 4 деца. Обичам спорта, знам че е най- доброто решение за мен, но дълго си намирах оправдание за мързела.
От януари тренирам с Руми и спазвам хранителен режим направен от нея. В интерес на истината в момента не спазвам определен ред в менютата, хапвам според това какво ми се е прияло предния ден, преглеждам рецептите и избирам.
Закусвам задължително, тренирам вечер след работа в момента след 20 часа, защото жегите ме убиват.
В момента съм на месец 1 от ниво супер напреднали от клуба на Руми.
Целта ми е да изчистя всички мазнини, които с години ме дразнят, но не е лека задача. Килограмите са ми дразнител, но в момента харесвам промяната която става с мен, без значение, че килограмите падат бавно.
Тежа 70 кг. талия 74, ханш 96, бедро 55, висока съм 171 см., не се вглеждам много в числата, искам аз да се харесам.
Тази седмица съм решила да направя 5 тренировки, събота и неделя на плаж и много плуване.  
Мама Барба, първия месец и половина докато Руми ми направи режим и тренировки за мен и аз не смеех да пропусна ден без да тренирам, но после осъзнах колко е важна почивката и сега си налагам дори да я има Peace
Не се бой, няма да се демотивираш, особено когато започнеш да чувстваш прилив на енергия след всяка тренировка и колко по- лесно ти става.  bouquet Поне при мен беше така!

Прекрасен ден желая на всички! Много положително ми се отразява да чета коментарите на всяка една от вас! Благодаря!

# 715
  • София
На почивка не мъкна нищо, само ям каквото ми е кеф и си почивам. В повечето случаи свалям кг, но там е друг Господ, то затова  Mr. Green

Но ФреймHug
Мира, добре дошла  Heart Eyes
Йоя, мелулита ни пребори всички,  hahaha Радвам се, че се отпускаш психически. Това е част от цялата работа  Hug

Аманда, браво, 3 кг!!! УАУ!  bouquet

Мама Мил, почивка на Хаваите викаш  Joy

Отчитам Дупемания 11.

# 716
Как бре Вив не мъкнеш нищо? Ами кантара?
Аз си тренирам във фирмения фитнес, правя загрявка на пътеката по около 5 км и след това тренирам с гири от 6 кг. Реших да се предизвикам и да съм една стъпка над домашните ми 5кг гири. Предпочитам в къщи да тренирам, но имам време и сили само на обед.

# 717
Привет, девойки!
Да вдигнат ръка всички, на които им остават броени дни до почивката. Mr. Green
Бесито, тези 2 месеца на морето мисля дължат известно обяснение, как така. Wink

Аз! smile3511 Аз вдигам! 4 дни до полет и не съм събрала 2 чорапа на 1 място! И аз като Свети съм фен на светкавично опаковане последната нощ, докато мъжът ми паникьосано мърмори! И като ви погледна как кипро тръгвате на почивка със по едно куфарче и гирите в другата ръка ми се плаче. Аз опаковам скутери (разглобени, че да не изкушават крадците), кънки, тази година са си поръчали и тенис ракетите да им взема, шлемове, протекшън, дъски за плуване, а ме попитаха и защо съм лоша майка и не им взимам и колелата... като ме видят митничарите със 6 куфара и 3 малки на борда и раницата ми с обективите и техниката (около 20 кг на гръб) очичките им светват като на чакали  Mr. Green Миналата година мъкнах специални тенджери поръчани от сестра ми за майка ми - изобщо най-големия катун на всяко летище съм аз + няколко деца - кои мои, кои чужди! Личният ми рекорд, непокорен от друга луда е аз + 5 деца по трасето, само едното беше бебе де!

И тук ни удариха горещини и вчера след цял ден тичане, вкл. снимане в посления момент на специалната "ягодова" луна в 10.30 с "бодра" стъпка се понесох към мазето да тренирам.... мислех да изкръшкам, но ме досрамя, че в БГ винаги се намира някой, който бързо да ме убеди да пропусна тренировка за сметка на "едно бързо кафе" - много сте вредни, да си знаете Wink
Отчет, Понеделник 20 Юни
Day 40/44 - Джилиян - One Week Shred (cardio)
Отчет, Вторник 21 Юни
Day 41/44 - Джилиян - One Week Shred (strength)

Добре дошла на Мира 1919 - мнго сме мотивиращи и стимулиращи, а някои сме и цапнати в устата, пардон - клавиатурата, но сме готови всичко в името на хубав задник  Hug

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 06:47 от Agent Provocateur

# 718
За днес отчитам тренировка за гръб и рамо в суперсетове, 40 минути.  Heart Eyes

Дана, и на нас ни остана 1 седмица. Вчера ходих да си боядисам косата, банския - тестван  Mr. Green . Перфекционистите ще намерят кусури, но аз се чувствам добре в кожата си, готова съм за почивка.  Mr. Green А вие на моренце ли ще ходите? Браво и за резултатите от програмата. Никога не съм можела да разбера това желание за "наваксване " с дадена програма. Караш си я както ти е удобно и си я свършваш когато можеш. Не е въпрос на живот и смърт все пак. Пък и не това е целта.

Вивче, уби мЪ с изявлението " Мелулита ни пребори всички."  Mr. Green hahaha Ама тя Мери го започна.  Mr. Green

Мира, добре дошла! Звучиш позитивна и с правилната мотивация. Ще чакаме отчети.  Mr. Green С 4 деца ти се възхищавам, че успяваш да се организираш и да отделиш време за тренировки.  bouquet

Мама Мил,
аз не виждам снимката.  newsm78  А ми се искаше да видя от къде ти идва мотивацията.  Mr. Green

Агент, появи се. Grinning Grinning Викам си " Няма те, сигурно тази година си започнала от рано с куфарите. Grinning Grinning Grinning ММ е още на път и си мисли човека, че аз всичко вече съм го организирала и подредила, ама.... Grinning Grinning 

Страхотни снимки,Агент.

Аник, браво на теб.

Последна редакция: вт, 21 юни 2016, 15:42 от svetty1980

# 719
  • София
Ау, Аник, как можах да го забравя кантарецЪТ!!! С главно К!!! Мамин той, сладур, придружава ме навсякъде, само да трябва да нощувам там. Мъж ми може да му завиди, колко сме неразделни  Joy Ще му се реванширам, че го забравих, душичката ми той!!!  Heart Eyes  Joy

Агент, ти си най-добрата майка на света!  Shocked Crazy
Ела да видиш мен ако ме карат нещо подобно, отрязвам и точка! Те си знаят де, и вече не питат  Joy

И аз вече не робувам да наваксвам на календари. Все пак искам да си тренирам за кеф, не за скорост  Mr. Green

Ох, вчера получих невероятен комплимент от едно девойче тийн за дупето ми!  Shocked В шок съм, честно ви казвам! ПРиятелка е на голямата ми дъщеря, беше в къщи с преспиване и аз си се разхождам по домашни къси панталонки из къщи, а тя казала на щерката, че съм имала по-хубаво дупе и от тях двете, взети заедно  Joy Естествено, че не е така, но просто съм поласкана! От устата на дете-тийн, да получиш такава оценка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Падам за 8 Дупемании в жегата веднага!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт