Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 83

• 104 141
  • 773
  •   1
Отговори
# 720
Свети, а така? https://scontent.fsnc1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/182156_101511655 … b&oe=57CDA1BB
Ако не можеш да отвориш, потърси на Google - "There will be days when I don't know if I can run a marathon.  There will be a lifetime knowing that I have."  Ами скарана съм с техниката ... какво да се прави  Embarassed

Агент моят рекорд е 4 деца (едното бебе), куфарите определено по-малко.  Но и ние от САЩ към БГ мъкнем какво ли не (от сватбени рокли до части за кола), а оттам насам значително по-малко.  Ако на децата им доскучее за колелета, пращай ги на гости в провинцията - имаме всички размери колелета за деца до 24 инча  Peace  Страхотни снимки!  bouquet

Вив, ето това вече си е мотивация  Heart Eyes

Отчет - Дупемания Тренировка 2 + 5км бягане.  Днес пробвах с най-трудния ластик, който имам, и мисля с него да продължавам.  Донесох си един друг на работата, за да си правя минитата когато имам време.

Почивките ... (за мен по-скоро пътувания) - аз или пътувам някъде, или планирам пътуване, спомням си за пътешествие или живея чрез пътешествията на други хора  Laughing Имам две кратки пътувания преди по-голямото  Sunglasses Но иначе планувам и пътуването за 2018  hahaha

Мира, браво за постигнатото!

# 721
  • Пловдив
 bouquetЗдравейтее!
Гледам, купон се заформил  Laughing мелулити, туй онуй, все хубавинки  Grinning
Вивко, а честито! Със здраве да си носиш новото дупе!! ама тъй си е - тежката работа и упорития труд се възнаграждава рано или късно  Hug Сега сядай си на съкровището и си се кефи  Heart Eyes
Агент, уникални снимки, такава луна не съм виждала  bouquet Но за другото ... да мъкнеш всичко това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! все едно отивате накрая на света  ooooh!  Outta Joint но, щом се наемаш, карай си, какво да се прави  Hug
Мамма, все едно чета себе си  Heart Eyes в пътуванията... абсолютно се познах .във всичко- пътуването е моя живот и живота ми е пътуване... жалко, че ще се наложи да ми се отрежат крилцата до корен и не знам как ще оживея  Sad но, живи и здрави, да видим, може пък и да не е така. за сега имам планувани два круиза и едно море от 14 дни в близките три месеца, та няма да се оплаквам, викам. ще съм си го взела и занапред  Joy
на Джери не видях снимките и аз  newsm78
Добре дошла на Мира и браво!!!  bouquet
Свети, и на теб не останало, ехааа  Hug
Отчитам днес Кардио фикс екстрийм, 30 мин. Вчера не тренирах, бях адски, ама адски скапана  Confused не знам, направо чувствам, че се разпадам, какво ми става  ooooh! иначе събота и неделя бяхме малко на туризъм, ама с не много ходене, но тези жеги изненадващи най-вероятно са ме нещо отрепАли. дано се аклиматизираме  Praynig рано или късно. Храната не я отчитам, не е добре, ама хич, хич ... днес ходих да си купувам рокля, влезнах от място, от където ми отива определен модел, сложих си роклята и ... ами ужасно грозна работа, не си я взех. купих си едни къси панталони, с които съм като някой слон, но няма как, не мога да ходя с дънки в това време. то бива, бива, ама ... как пък хората се ограничават и нямат апетит лятото, аз най-много лятото ям, да му се не види  Sick Утре планирам на Тони Резъстанс 3, за първи път ще я правя, гледах я, бая готина ми се вижда, да видим дали ще се събера. От три седмици харесвам силови тренировки, че са по-мързеливи  Blush , да ме извиняват любителите им. Лятото вместо да топя мазнини, ще натрупам мускули / и обем/. Тази сутрин се гледам - гърба ми е като на някой джобен Херкулес, и гърдите ми се мърдат, като ги стягам, абее голяма красота и много секс намерих, няма що.  Sick #2gunfire но по-добре така от нищо, някой ден ще ми дойде музата и ще свалям мазнини. като ги сваля, ще си покажа мускулите, до тогава - топка кръгла.
Оф, мноу взех да мрънкам, лека вечер на всички и весели тренировки

# 722
Оф, голям майтап сте всичките, ама с някои сме си една кръвна група и туй то  Grinning

Аз пък си мислех, че само аз ви завиждам как си ходите необезпокоявани от никого на почивки насам-натам "с по 1 куфарче, че и чифт гири"
Скрит текст:
, пък аз ако не сме по възстановки да мъкна на гръб и в кола суматилък униформи-за мен, за мъжа ми, за някой друг дето нямал еди си какво, че и снаряжение, то се мъкнат бутилки, плавници, неопрени, тежести към тях, лодки от време на време, щото го играем водолази, е аз преигравам де, че повече от няколко минути не мога да издържа хваща ме клаустрофобията и бягам на лодката, както и да е това не ми спестява мъкненето на багажи  Grinning
 Grinning, та ако не сме с лодката и чукалата сме с мотори и към тях разбира се се мъкнат палатки, котлончета, дюшеци, завивки и изобщо, и изобщо. Като се кача на самолет се раждам всеки път, че там поне има ограничение на багажа  Grinning иначе "съм лоша" и с годините все по, щото нали се сещате че омърморвам света покрай всичкото туй чудо
Откъм хлапета, и аз като вас все ги забирам да ги развличам, ама май повече за себе си го правя, много ми е весело с тях, като има хлапета помъквам и кучето, ама покрай кучето и разни други бездомни приятелчета, и на моменти съм като цигански катун с няколко дребосъци, кой яде, кой дивее и няколко весели махащи опашки край нас, какво да ви разправям отдалеч си личим. Grinning

За днес какво да се отчитам, пусти мързел, сутринта няма време, на обяд имах, но реших, че е много горещо, отложих за вечерта, вечерта реших, че съм вече уморена, изводът е, поне за мен, пропусна ли сутрешната тренировка.....край Grinning

Мира, добре дошла и респект за дечицата, да са ви живи и здрави!
Любче, не се знае, може пък след краткия отдих да вземе да ти се отвори ново пътуване   Heart Eyes
Вивче, само така, няма да се даваме на тийн-четата!

Който ще се прибира към Бг, приятно изкарване сред рода и приятели  Hug Hug Hug и аз чакам до броени дни тримата ми малки сладки племенника, днес един продавач ми вика, Ехааа, Вие госпожо ще го играете добрата фея  Grinning

# 723
Вив, чак аз се изкефих на тийна. Все по-често да получаваш комплименти за визията си  Heart Eyes
Агент, страхотна луна си уловила! Снощи и тук беше такава красота. Божеее, на път с толкова багаж, не тръгвам. Пък за децата, браво! Нямам дупе и не се наемам да пробвам какво би било  Mr. Green
Люба, аз от преумора, днес изключих. 30 минути бях неадекватна. Искам да изрека нещо, но заеквам, забравям думите...За пръв път се сблъсквам с това мое състояние и честно казано не искам повече да изпитвам това на главата си. За момент доста се притесних, но като ми просветна се успокоих и всичко си беше по старому.
Мери, добре дошла! Възхищавам ти се! Аз с две дечица едвам се справям с организацията, а ти с 4. Ще се радвам често да се отбиваш при нас  Hug
Дана,
Скрит текст:
То моето море май е по-скоро на гости на свеки  Laughing. Но не се оплаквам, супер ми е тук. Между Китен и Приморско съм и е много тихо на 200м от плажа. Кеф! Иначе си живея в Бургас, но тази година ММ избра да работи в Приморско и затова съм тук.  Simple Smile 

За пръв път от две лета насам тичах. Много зареждащо ми подейства бягането по плажа. Малко в повече ми дойде и на моменти се молех за по-твърда настилка, но в крайна сметка издържах. Отчитам 6км бягане и 3х10 лицеви опори.

Скрит текст:
Ето и снимка от морето

# 724
Добавям корем и плио с гумата, 25 минути. Съвсем лежерно. Избрах си по-флегматични упражнения, че не ми се пънеше.  Mr. Green

Вивче, от кога го тормозиш това дупе.  Mr. Green Имало е защо.   Heart Eyes  Mr. Green

Мама Мил, видях.  Heart Eyes  Все си мисля, че съвсем скоро ще се отчетеш  с пълен маратон.  Heart Eyes

Дива, весело изкарване с тримата племенника.   Heart Eyes

Завиждам на Любчето за постоянните пътувания.  Heart Eyes И моето мото е " Човекът е човек когато е на път." , но за съжаление не ни се получава толкова често.

Бесито, браво на теб. Благодаря за споделения кадър.Върнах се да го погледна- много хубава ръка и коремче си загатнала. Simple Smile  И аз в БГ се надявам да ми се отдаде възможност да потичам .

# 725
  • София
Беси, можеш да си тичаш по крайбрежната на ПРиморско. Супер е за тичане  Heart Eyes

# 726
Беси, можеш да си тичаш по крайбрежната на ПРиморско. Супер е за тичане  Heart Eyes
Някой ден и до там ще стигна, но засега нямам тренинг и не знам дали ще издържа дотам и обратно. А и  маратонки нямам, затова по плажа тичам.

Като стана дума за маратонки, днес попаднах на този модел, но не знам дали са добри, т.е. издръжливи  newsm78 http://www.reebok.com/gr/reebok-zquick-dash/V67527.html Не ми се смейте, но досега не съм си купувала такива маратонки и не знам в какво точно да се оглеждам, но моделът ме грабна  Heart Eyes

# 727
Отчет днес Cardio 1. Много любимо ми стана.  Embarassed

# 728
  • 1st floor
Нагледах се на прекрасни планини, плажове и луни! Grinning  Hug Ех, как бих тичала и аз на Приморско. Heart Eyes
И аз обичам да пътувам, но не ми се случва често. И като че ли гледам да заобиколя всичко сътворено от човека и да съм някъде, където няма много следи от него...Влекат ме високите планини, дълбокото море, а  умирам от страх и от високо, и от дълбоко. Там се срещам очи в очи с всичките си страхове!!! Заслужава си да ме видите как пълзя приклекнала при най-малката опасност от падане от два метра! Mr. Green Сега през главата ми минават еретични мисли за Вихрен, спира ме само, че съм с децата. Ако някой знае дали има по-безопасна пътека до горе, да свирка.
На почивка пълня всички куфари и налични сакове. И после започвам да уплътнявам празното пространство около тях и правя катун в багажника.  Mr. Green Но чужди желания не изпълнявам чак толкова много, егоист съм! Laughing
Агент, как ти се отразява Джилиян?

Аз сега отивам да метна БР 8.

Хубав и слънчев ден от мен! Hug

# 729
Добро утро, не мога да отлепя. Сега тръгвам на корем  Laughing

Агент, невероятно, прекрасно!

Любче, може би защото са във фейса. Ще си извадя един пътепис пак по същия маршрут и пак, естествено, с подобни снимки. Само, че малко вчера им се бъгна страницата, където го публикувах. А и аз гледам да хитрувам само силови да правя Laughing

Много съм тичала по плажа. Добре е в началото. После почва да ме боли зверски над глезените. С маратонки пък трябва да се пазиш от водата, че става една лапавица.

Вчера съвсем смело се записах на KombatXtreme в зала. Юнакът ме пита  Вие идвали ли сте на тренировките ми по тае-бо, че няма да може да се справите, това е по-тежко. Казах му, че от 8 години не се разделям с Били, всяка седмица се срещаме.
Сега като ме хвана едно шубе дали ще се справя Whistling

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 08:43 от Jerry F

# 730
Днес почивам. Забелязала съм, че точно в сряда, когато по план ми е почивка, на работа ангажиментите са ми изтеглени по-късно. Може и да направя някаква йога. Дано на Лесли още да са свободни за гледане.
Вивиан, оня ден слушах подобен разговор на едни девойчета  " и тая жена е на 40 Laughing /преклонна възраст, за някоя която са срещнали сигурно или познават/, леле как изглежда, време ни е да се засрамим/ Браво, сигурна съм, че момичетата са обективни.
Агент, вълшебно е. И ние стояхме да гледаме луната до малките часове.
Беси, изглеждаш страхотно.
Мира, добре дошла Hug
Джери, ще се справиш. Та ти не се спираш , от тренировките почиваш с преходи Simple Smile
Имам страх малко от зимната планина, защото преди години попаднах на лавина и здравата ме търкаля. Оцелях, но ми остана този гаден страх.
Люба, аз съм си намерила един модел рокли, който крие, където трябва и подчертава каквото е добре и само това нося.  За лятото в рокли си е най-удобно. Сигурна съм, че всеки си има модел, който да му пасне и не е задължително да е един и същ във времето. На този етап не съм променила дължината - винаги е под коляното, но години наред предпочитах по-разкроени модели, докато сега сякаш ми отиват по-прибрани.
За пътешественичките - желая ви винаги да намират вашите си пътувания.  От тези съм, на които им стига цяло лято да са на море, дори и да не мърдам от един плаж, ама няма толкоз отпуск.

Последна редакция: ср, 22 юни 2016, 07:40 от Аmanda

# 731
Отчитам Дупемания 2. Много ми беше приятна, бях на ръба на зоната на комфорт. Мери, Вив, как процедирате с минитата? Аз верно съм още на втори ден, но все не успявам да сколасам за тях.

Бесито, чудни пейзаж и тяло виждам на снимката, браво!
Мама Мил, Любче, СветиHug
Агент, каква луна само! Аз гледах тукашната, но ми се стори обичайно бяла  Laughing

# 732
Свети-твоята гума от кола ли е ? Какви тренировки правиш с нея -старите гуми са ми в мазето,ако си струва да ги закарам на вилата  newsm78

# 733
  • София
Дели, аз правех минитата вечер. Понякога ги правя и след тренировката. А понякога, не ги правя или правя вместо тренировка три минита. Абе общо взето не спазвам календара точно, а според кефа и желанието ми. Някога ще го направя точно, може би зимата. Че сега е нечовешко да се тренира без климатик, само един вентилатор ми духа.

# 734
Свети, благодаря миличка! И на вас весело моренце на българска територия  Hug Hug Hug

Агентче, страшни снимки!

Джери, никакво плашене, я му покажи на младежа на какво те е научил Били  Hug Hug Hug
Беси, супер си момиче!

За днес отчитам работа за ръце с Джаки, еййй как я обичам тази жена, това ръце да тренираш и вода да се лее от теб супер удоволствие  Grinning Heart Eyes

Намислила съм да сменя какаото с протеин с какаов вкус, та да намаля захарта.

Общи условия

Активация на акаунт