ПЛЕВЕН 157

• 163 348
  • 1 026
  •   1
Отговори
# 960
Д-е Евтимов, Авис Медика, ортопед. определено си разбира от работата Peace

# 961
Пак в Авис Медика, д-р Иван Борисов, ортопед.

# 962
Имам въпрос къде в Плевен може да се запише дете на плуване, работи ли малкия басейн зад полицията, дали знаете?
Също така лека атлетика къде има?

За ортопеди Вълешков И Тодоров в Окръжна.Чака се повечко, но и двамата са добри.Специално Вълешков спести на моя мъж ненужна операция, която му беше назначил един лекар от Панталеймон.

# 963
Имам въпрос къде в Плевен може да се запише дете на плуване, работи ли малкия басейн зад полицията, дали знаете?
Също така лека атлетика къде има?

Малкия и големия басейн са на един собственик. В малкия са малките, има и плуване за бебета, а в големия са напредналите.
Лека атлетика има в залата на Спортното май.

# 964
Много благодаря за отговора.Значи ще се разходя до там.Дъщеря ми е на 3,5 години и ми се ще да почне да прави нещо, а в големия няма как да започне да плува.И за леката атлетика ще проверя.
Много благодаря!

# 965
   Благодаря за помощта относно добър Ортопед.  newsm51

# 966
Кого бихте препоръчали от онкохирургията в Странски? Искам да ми погледне гърдите и няколко бенки.

# 967
  • у нас
Онкодерматолог е само Киров.
За гърдите препоръчвам Др Румен Стоянов,но е в Панталеймон.

# 968
  • Разпиляна във въображението
За гърдите препоръчвам Др Румен Стоянов,но е в Панталеймон.

Била съм при него и споделям - доволна съм.

# 969
Откъде мога да купя свестни долнища за анцуг за по-голямо дете?

# 970
  • Beyond the stars
Откъде мога да купя свестни долнища за анцуг за по-голямо дете?

Днес в Лидл имат и ги хвалят уж https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=172&week=1  Wink

# 971
Страхотна идея, благодаря!

# 972
Стоянов приема ли с направления? Бенките мислех, че хирург би трябвало да може да ги махне и без да е дерматолог.

kati_v в LC Waikiki има голям избор от долнища до 12 годишни, за по-големи не съм гледала. Тесни, широки, с/без ластик на крачола, цените ако улучиш ден с промоция са към 10-12 лева.

# 973
  • Разпиляна във въображението
Аз бях с направление.

# 974
  • у нас
Стоянов приема ли с направления? Бенките мислех, че хирург би трябвало да може да ги махне и без да е дерматолог.
Стоянов работи с талони. За бенките-съвета ми е да се пипат само от онкодерматолог, независимо дали е проблемна или от козметична гледна точка.

Общи условия

Активация на акаунт