В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте!
Много се чудех да пиша или не след случилото се с коммала...
Но в крайна сметка реших да споделя с вас! Днес бяхме на втора ФМ! Бях със синът си, защото мъжът ми беше на работа и нямаше как да присъства, а пък малкия очакаваше с голямо нетърпение да види бебка! Дори си има снимка специално направена за него и каза, че ще си я сложи в стаята  Heart Eyes
Та... бебка е 430 гр. около 24 см. по предположения на докторката! Развива се много добре и не се вижда да има аномалии! На докторката й беше малко трудно да я измери, защото дребната прави кълба, риташе, раздаваше юмруци, прави йога... абе беше си тя... адски подвижна! Ритниците й ги усещам доста от отдавна, а онзи ден и Малкото Мъжко Тяло я усети да рита! Сега пак раздава едни ритниции се чудя дали не се опитва да ни пожелае "лека нощ"?!  Laughing Малката ще прилича на брат си и до колкото се вижда и тя ще е микс от гените ни!  Simple Smile
Утре съм на ендокринолог и в други ден при  моят си гинеколог да обсъдим резултатите от всички изследвания!
Вие как сте, мамчета?

# 496
Какво е станало с Коммала? newsm78
Муши, на мен категорично не искат да ми кажат дължина, зашото било трудно да се обхване вече. Само тежина ми споделят Simple Smile Утре съм на фетална ехокардиография, после на лекция в Щерев, а след това на среща с ортопеда ми. Пълна програма Mr. Green

# 497
Момичета, започна ли сърбежът на гърдите при вас и ако да- как се справяте с него- с лосион за стрии ли? Четох, че и душ с хладка вода помага, ама като ми се появява по време на работния ден не мога да си позволя нито едното, нито другото  Laughing Някой с опит и съвети?

# 498
Ориндж, чеша си се, пък на който не му харесва.. негов си проблем! Но все пак аз съм си вкъщи Wink
Кристи, и аз дне питах колко е горе-долу "висока" но ми каза, че вече не може да се обхване цялото бебешонче и ще са само догадки  Confused
Относно комала- виж в другата тема Sad Там от където започнахме

# 499
Мен не ме сърбят, даже почти не ме и болят вече.
Муши, коя друга тема, от която започнахме? newsm78 Извинявай, ама ми се спи и съм със супер бавен процесор.

# 500
  • София
Мушморанка, явно само ти знаеш, явно и че е нещо лошо.... след като така или иначе се обсъжда, по-добре кажи ясно .... искрено се надявам комала да е добре  Sad Praynig

# 501
  • София !
Добро утро  kaffeetrmker_2

Тъй като от време на време надничам в другата тема, защото преди време и аз пишех там, но за съжаление имах неуспешен опит, след който бях спряла. Видях какво е станало. Много ми стана мъчно... Каквото и да кажа, ще е малко. Прегръдки на commala и много кураж!

Муши, радвам се, че всичко с бебчето е наред! Нека все така да е до края!  Heart Eyes

Относно сърбежа на гърдите, точно и аз мислех да пиша. Мен също ме сърбят, с предната бременност не помня да са ме сърбяли чак толкова. Не знам какво може да е облекчението просто хах.

В групата се обсъждаха подути крака, та по тоя повод да питам. При мен е друго, има болки, самите стъпала и мускулите ме наболяват. При вас така ли е? Аз имам чувстовото, че се получи от тежестта. Все пак вече съм +5/6кг. и като не съм свикнала с тях, нормално да ми натежават. Чудя се за някакво облекчение  newsm78 Вдигам ги на стената, но и това е временно. Сега се сещам за Арника /мехлем/, с предната бременност ми се схващаха мускулите на краката и тя много ми помогна. Освен да взема да пробвам пак, пък дано пак помогне  Simple Smile

# 502
Marisha*, не мисля, че трябва аз да кажа нещо такова... Предполагах, че комала е казала и тук и затова се изказах така... Но след като съм направила белята...
Водите на коммала са изтекли е родила преждевременно и бебенцето й не е оцеляло! Била е в 19-та седмина  Cry

# 503
Много неприятно това което й  се е случило Cry Пожелавам й да се възстанови бързо от целия този шок.

# 504
Marisha*, не мисля, че трябва аз да кажа нещо такова... Предполагах, че комала е казала и тук и затова се изказах така... Но след като съм направила белята...
Водите на коммала са изтекли е родила преждевременно и бебенцето й не е оцеляло! Била е в 19-та седмина  Cry

Cry Това е много тежка загуба.Ако чете,нека да знае, че всички сме съпричастни.........Нямам думи Praynig

# 505
Много съжалявам. Много е тъжно, когато се случват такива лоши неща.
Комала, бъди силна и бързо възстановяване.

# 506
Здравейте,
Снощи след поста на Мушморанка влязох във въпросната тема (знам я коя е, защото и аз съм писала в нея) и направо ми призля като прочетох какво се е случило. Толкова се надявах Комала да влезе с добри новини и най-после да се успокои и така до края..... Sad
Комала, миличка прегръщам те и ти пожелавам възможно най-бързо да се съвземеш. Знам, че е гадно, преживяла съм го в малко по-ранни седмици, но ти знай, че и това ще мине! Силна си, доколкото те опознах, а в душата си си едно слънчице. Пожелавам ти от цялото си сърце, при първа възможност, една нова бременност с щастлив финал! Оттук нататък животът да ти поднася само щастие!

По другите теми нямам настроение да пиша, а и нямам кой знае какво да кажа.
Пожелавам ви спокоен ден!

# 507
Ох, много съчувствам и аз на Комала за загубата. Пожелавам ти сили и бързо възстановяване!

# 508
Все си мислих, че вече е дошъл края на лошите новини и вече ни чакат все хубави, но уви явно не е...
Много съжалявам за случилото се с камола и аз я знаех от другата темичка, едно голямо гуш и от мен.

Ами дано повече на никоя от нас не се случват лоши неща,защото дори не искам да си представя какво е чувството и болката.

Аз от 2-3 дена пак започнах да получавам стягания. Освен това на моменти чувствам някаква тежест адски ниско и направо имам чувството, че нещо ще ми изпадне, и обикновенно е придружено с болка и пия нош па. Странното е че това ми се случи и през нощта, когато  уж лежа и тялото ми е в покой, така че не мога да го отдам на преумора и т.н. Предполагам че е свързано с разширяването на матката, но утре ще питам доки на прегледа. Уф вече нямам търпение да идва утрото и да ходя да видя нашата бебка. Иначе вече я усещам все повече и повече и ритничетата и стават все по-силни. Надявам се и доки да ни успокои че всичко и е наред, че нали БХС-то ни не беше много хубаво, но аз така и не се подложих на второ,просто не вярвам изобщо в това изследване.

# 509
Аз също изпращам много прегръдки и подкрепа на Камола.... не знам какво да кажа, толкова съжалявам че ти се случи това....

Общи условия

Активация на акаунт