В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 995
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, не исках да пиша тук, защото последното, от което имате нужда е да прочетете, че се е случило нещо толкова ужасно в седмиците, в които сте и вие. Просто не е редно.
Никакви подробности няма да пиша, нека кошмарът си остане само за мен.
Сигурно някога ще ми мине.
Благодаря ви за подкрепата.
Най-прекрасният финал пожелавам на всяка една от вас и се пазете много .

# 511
Комала,прегръщам те  Hug

# 512
Комала  Hug

# 513
  • София
Комала, много те прегръщам - от съчувствие.... и тактичността, с която ни казваш.... знам, че каквото и да напиша, ще са празни думи..... знам го от опит  Cry при все, че моето беше в ранна седмица .... не знам какво да кажа, сви ми се сърцето...

# 514
Здравейте ,дами аз вчера бях на ФМ в 20г.с в Пловдив лекаря каза че си имаме едно напълно здраво момиченце Simple Smile 330грама сме но било нормално. Относно гърдите нямам сърбежи,но корема ми порасна за едно седмица драстично Wink

# 515
Много съжалявам за случилото се с коммала Sad  най-искрено желая сили и бързо възстановяване!

# 516
# 517
Комала, дано не прозвучи като празно любопитство, но би ли споделила дали знаят от какво се е получило? Аз лично се смразявам от страх като си помисля за това и ми се ще да се презастраховам, ако мога.

# 518
  • Варна
Здравейте момичета, аз бях бременна миналата година и родих момченце. Предварително се извинявам на модератора, ако реши че нещо спамя, нека да изтрие мнението ми. Реших, че мога да бъда полезна на някоя бременна жена от Варна. Имам нови нощници с копчета отпред за кърмене (за болницата и след това) - обличала съм ги 5 дни, само докато бях там. Имам и панталон за бременни, и дънки за бременни (размер М или 38-40), както и много неща за кърмене които са ми останали например кръгчета подложки, да не ти изтича кърмата, силиконови зърна, шишета за бебето, и какво ли още не. Панталоните и нощниците ги продавам по 10лв, всички други неща ги подарявам. Ако някой се интересува моля да ми пише на лични, не ми се изхвърлят нещата. Мога да пратя и снимки...

# 519
Честит празник на всички дечица !

# 520
  • Варна
commala, много съжалявам, прегръдки и от мен  Hug Не зная какво друго да кажа, дано скоро се съвземеш и продължиш напред.

# 521
  • Sofia, Bulgaria
аз имам един странен въпрос, но се надявам да ми влезете в положението. Търся си дънки за бременни, тъй като от моите вече няма какво да облека. Преди бях 36 номер, но сега незнам в кой влизам. Бях в h&m но цените от 75лв за чифт ми идва малко в повече за нещо което ще обуя 10 пъти. Дайте идея за магазин в София с дънки или панталони за бременни.

# 522
ХМ имат в момента къси дънки (до коляното) на 22лв. и са супер - аз си взех такива. Иначе поръчах дълги на мама конти (малко са ми дървени) и на бейбибуумбг (супер са). Те са по 50 лв. Пиша ти ги нарочно на кирилица, за да не ми изтрият поста за реклама.

# 523
  • София
Kisses{P} , мерси за инфото  bouquet
Момичета, имам да избутам още седем смени и съм аут  Flutter Чакам с нетърпение, защото започнах с отоците по краката - явно жегата си казва думата.
+3 кг. съм от януари досега Crossing Arms За мен е доста, защото съм пълничка ...

# 524
  • Sofia, Bulgaria
Ако това те успокоява аз почти се търкалям - не смея да се премеря, но ги чувствам като 5-6кг. Нищо не ми става и се чувствам като балон.

Общи условия

Активация на акаунт