В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 994
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
За да успокоя другите аз съм +11кг  #Crazy не съм пълна по принцип...но вече съм... И с предната бременност качих повече от 25кг. После всичко свалих...и аз не знам как...е с тренировки, но сигурно и доза късмет.

# 526
Добро утро момичета! Аз съм решила тоя път без дънки за бременни. Имам си едни от по-дебелия ми период и за момента са ми идеални, а после с някоя рокля, клин нещо такова. За килограмите чак ме е срам да си ги призная ама до тук са +10-12. Шегувам се с мъжо, че само като забременея качвам много, ама не се притеснявам. С баткото качих 30-32, пък ги свалих за година, така че да сме добре пък кг после ще ги борим. Като цяло съм добре, ама кръста направо ме съсипва, ни седнала ни легнала какво е това чудо незнам..  Mr. Green

# 527
Аз се направих на много важна, щото съм слаба, стегната, висока, абе бивш лекоатлет и ядох , ядох та се наядох. Сега съм + 8  и смятам да се спра малко с пиците и сладкото. Сега ще се наложи заради шийката ми да полежа в нас и ще кача от лежане само Sad Поне ми дават по два часа на ден да съм права или да ходя.

# 528
Здравейте момичета , аз вчера бях на ФМ и бебка беше много кротка и добричка и позволи всичко да и видят. За сметка на това вечерта големи танци бяха в корема ми, вече я усещам много,а от няколко дена не се спира,за голяма моя радост Laughing

за дрехи и на мен вече нищо не ми става и искам да си взема дънки, ама не искам дълги, а къси намирам все над коляното. Няма да ви казвам какви колена съм заформила, как да сложа къси дънки? Искам поне до коляното да са или малко под него, но нищо не намирам за сега.
Иначе в Уайкики определено цените са по-приемливи от ХМ, аз си харесах там 2 модела и бяха около 40лева,имаше и по-евтини мисли. Иначе си взех 2-3 рокли,ама нещо като оперна певица се чувствам с тях,но пък ми е леко поне. Поне успокоих малко кг-имете и за сега продължавам да съм +7кг.Дано ги задържа, че и без това ввече си се търкалям. А този път и в лицето доста подпухнах и вече отбягвам и огледалото  hahaha

# 529
А нямате ли по някоя приятелка, която е била бременна наскоро, да даде някой и друг чифт панталони? Аз си имам два чифта дънки и един широк ленен панталон с ластик от предната бременност и не мисля да инвестирам вече в дрехи за бременни. Пък после ще ги подаря на някоя бъдеща мама. Не знам, сигурно хората имат различни предпочитания и възможности, но аз не се притеснявам да взема и да предложа дрехи от/на приятелка. Даже сега ще ми връщат бебешките дрешки от дъщеря ми, които бях дала на приятелка, която роди година след мен. И ще ми дадат допълнителни, които на свой ред ще връщам. Определено мога да си позволя да купя нови неща, но предпочитам да си спестя и времето, и парите за ненужни покупки.
Вчера и аз бях на ФМ (в средата на 22. седмица съм) и всичко ни е наред Simple Smile Плацентата се е отместила от шийката, за щастие.
Ох, и да си кажа за килограми и аз. + 6-7 килограма съм и ми изглеждат много. Ще спирам ежедневното ядене на сладолед, за жалост.

# 530
  • София !
Здравейте!  Nature Sunny

Радвам се за хубавите новини от прегледите! Все така добри да са!  preggo newsm30
И аз бях онзи ден на преглед. Всичко е наред! Лекаря каза, че вижда момиче, дано вика да не ни изненада  Simple Smile Ама ще видим сега на ФМ като ходя, там ако се потвърди, значи е ясно! хихи До тогава не смятам да се настройвам.

Дрехи за бременни, хич не искам да изнвестирам в тях. Имам туники и клинове, който ще ми влязат в полза. Ще си взема някоя и друга по широка тениска, някои къси панталонки и ще избутам. Единствено скоро си взех две тениски за бременни, едната с един щъркел, който носи бебе и една дето има нарисувано бебе точно на корема и все едно се показва от там  Simple Smile Имам си един панталон за бременни, който е летен и ще мога да го нося, имам и дънки от предната бременност, но сега в тия жеги едва ли ще стигна да слагам дънки.

За килата, аз скоро бях писала. Вече съм +5/6 кг. и на мен лично не са ми малко. Аз няколко месеца преди да забременея се изпуснах малко и качих някъде 3-4кг. и + тези сега, направо си ми дойде в повечко тежестта още от сега. Да сме живи и здрави най-важно! Кила се свалят! Но няма какво да се лъжем - тежат си!  Simple Smile И по тоя повод аз и скоро писах, че ме болят стъпалата много, явно е от килата. Така ли е при вас? /май бях питала вече, ама помня ли  Embarassed , с тая бременност хептен разсеяна станах  Simple Smile /

# 531
Здравейте! Не вярвам на суеверия, но Днес научих нещо, за което не знаех и реших да се консултирам с вас.
Някой чувал ли е за поверието, че първите покупки за бебето трябва да са шапка- за да се роди с главата напред. Чорапки, за да е здраво и сапун за да е леко раждането.И в кой месец се купуват?

# 532
  • София !
За шапчицата и аз съм чула. Обаче предния път го разбрах след като вече бях направила първата покупка.
Родих лесно и бързо! Дано и този път да родя така!  Praynig
За сапуна и на мен една баба ми беше казала, че се купува за лесно раждане. Това обаче го разбрах на скоро, та съответно и това не ми е било от първите покупки.
За чорапките, за пръв път чувам.

Суеверия има много. И аз има неща в който вярвам и в който невярвам. Сега живи и здрави, пак мисля първата покупка да е друга. Даже може да направя като предния път  Simple Smile

# 533
За шапката го знаех, даже знам че трябва да е бяла. За другите неща сега чувам. Мисля да го спазя, но не знам кога, след последните новини за шийката, още треперя над това, та мисля доста да поизчакам с покупките.

# 534
Само искам да кажа на Комала, че страшно много съжалявам за загубата ви.  Прегръщам те силно, бъди силна.  Честно казано незнам какво да кажа в този момент.... Още веднъж прегръщам те силно и ако имаш нужда да поговориш с някой съм насреща

# 535
Здравейте коремчета Simple Smile аз все още рядко усещам ритниците, вече месец усещам бебето, но все още по 2-3 пъти на ден 4-5 ритника и това е. Сравнение с предната ми бременност, когато сина ми не спираше да хълца, подскача, рита, върти се и тн. направо се чудя какво е това спокойно бебе сега  newsm78 newsm78

За дрешки и покупки суеверия не следвам, иска ми се вече да купя нещо на бебето, така го усещам, но мъжа ми мисли че е рано и ме възпира. Ние всъщност с тези октомврийчета трябва по дебели дрехи да купуваме нали, че аз имам от по-голямото бебешки летни дрехи и като се замисля пак доста неща ще купувам май

За щастие тази ми бременност съм доста по енергична и съм постоянно навън с детето, а и то учудващо слуша  Heart Eyes

Пожелавам на всички хубав ден и хубав уйкенд  Hug Hug Hug

# 536
Здравейте и от мен Heart Eyes
Аз бях за втори път на 3д, 4д и този път видяхме всичко. Потвърдиха пола - чакаме момченце. Бебо беше застанал както трябва за разлика от предишния път, когато някак се скри Laughing

Иначе аз от няколко вечери не успявам да спя. Въртя се постоянно и вече не ми е удобно на нито една страна. А е още рано, мога да си представя как ще е после, а и с тези жеги, които наближават не ми се мисли. Иска ми се лятото да минава по-бързо.

Прегръдки на всички и лека бременност Hug Hug Hug

# 537
  • Sofia, Bulgaria
Вчера се измерих под давление на таткото и ми се дорева - засега +7  Naughty Направо незнам до края какво ще става  baby_neutral
Не ме притеснява свалянето, а по-скоро как ще изглежда кожата ми след разпъването.
Трябва да се взема в ръце, но така ми се яде сладко, че полудявам - не хапна ли вафла или шоколад ме сцепва главата. Нека ако някой се сеща някакъв заместител на захарните изделия да пише.

# 538
Здравейте,относно суеверията това за шапката съм го чувала,друго което наскоро разбрах е,че не било хубаво да седят в къщи неща за бебето докато не се роди.За килограмите вече съм +10 движа се постоянно,но и винаги хрупам по нещо,да са ни здрави бебоците пък ще сваляме килца на есен.

# 539
Трябва да се взема в ръце, но така ми се яде сладко, че полудявам - не хапна ли вафла или шоколад ме сцепва главата. Нека ако някой се сеща някакъв заместител на захарните изделия да пише.
Мед.

Общи условия

Активация на акаунт