В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 974
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • ВАРНА
Момичета,постоянно съм с бяло течение.Не ми помогнаха глобули,еднократен крем....
Кажете какво да слагам
В 20 съм

# 616
Кате, без направена МБ и предписание на лекар нищо не слагай. Във групата онзи ден го обсъждахме и се оказа че повечето го имаме и е нормално. Стига да няма.мирис, цвят и дискомфорт.
И аз това ди мисрех, явно девойките са по-активни.
Ние утре сме на ФМ, днеска моето момченце е много мирно и аз вече изперквам, дано всичко да е наред!

# 617
  • ВАРНА
Няма нищо,но не се повлия от нищо.На МБ излезе излезе кандида и каква беше среда.Веднъж глобули и крем,но все си стои.Моето момче днес беше сърдито и си смучеше пръстите .
Скорпионска му работа😉😉
Одрал ми кожата ,мамин сладък  Grinning Grinning

# 618
Здравейте...въпрос към тези във фейсбук групата: Не мога да публикувам,да коментирам,мога. Няколко пъти искахда споделя и да питам нещо,натискам post и нищо, знаете ли защо?

# 619
Не знам каква може да е причината, Рая. Проверих няма никакви ограничения, дано проблема е временен

# 620
  • София !
Здравейте...въпрос към тези във фейсбук групата: Не мога да публикувам,да коментирам,мога. Няколко пъти искахда споделя и да питам нещо,натискам post и нищо, знаете ли защо?

Има някакъв бъг в самия фейс и доста хора се оплакаха. Може от там да идва проблема. Мен веднъж ми се случи, но после се оправи.
Ти от къде опитваш да пишеш - телефон или?

# 621
Ето на - нямам ФБ, нямам проблеми Grinning

# 622
аз нали се оплаквах от кафеникаво течение, ми микробиологията ми се оказа чиста този път. Е то не е постоянно кафеникаво, но от бяло става ту жълтеникаво,ту кафеникаво. Оказа се обаче че явно с трепането на предните гъбички някакви си млечни (уф не помня точно как ги нарече но ми били прекалено малко) и сега съм на лактажин - едни капсули с млечни бактерии дето се слагат вагинално, това за да подържаме флората и фауната в перфектно състояние Joy.
Та мисълта ми беше че бялото ви течение не е задължително признък на гъбички и инфекции,но най добре се консултирайте с лекар.

п.с.
Някой може ли да ме светне дали по време на майчинство се трупа отпуска или го махнаха?Спомням си че го обсъждаха,но май така и не се гласува нищо,или съм изтървала.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 11:33 от babybu

# 623
Кристи, ходи ли на презентация в Щерев за училището?
Аз се стягам да ходя на прегледи след малко- ендокринолог, ФМ, ще бъде натоварен следобед.

# 624

Има някакъв бъг в самия фейс и доста хора се оплакаха. Може от там да идва проблема. Мен веднъж ми се случи, но после се оправи.
Ти от къде опитваш да пишеш - телефон или?

И от двете,дано да се оправи бързо

# 625
  • София
babybu, трупа се отпуска, поне до миналата есен беше така, оттогава не съм чувала да има промени...
утре ще ходя да си взема микробиологията и аз  Peace

# 626
аз нали се оплаквах от кафеникаво течение, ми микробиологията ми се оказа чиста този път. Е то не е постоянно кафеникаво, но от бяло става ту жълтеникаво,ту кафеникаво. Оказа се обаче че явно с трепането на предните гъбички някакви си млечни (уф не помня точно как ги нарече но ми били прекалено малко) и сега съм на лактажин - едни капсули с млечни бактерии дето се слагат вагинално, това за да подържаме флората и фауната в перфектно състояние Joy.
Та мисълта ми беше че бялото ви течение не е задължително признък на гъбички и инфекции,но най добре се консултирайте с лекар.

п.с.
Някой може ли да ме светне дали по време на майчинство се трупа отпуска или го махнаха?Спомням си че го обсъждаха,но май така и не се гласува нищо,или съм изтървала.
И аз съм го ползвала,10дни вначалото на бременността,преди 12стта г.с.,беше ми казал, че е възможнонай-добрия и натурален вариант за лечение, но и на моя приятел беше предписал хапчета,все пак има контакт по ввреме на секс. Минa ми за малко, и пак се появи това бяло течение....

# 627
на  мен ми изписа по една капсула веднъж в седмицата, на опаковката пише обаче 10 дни да се ползват всяка вечер.  Но аз ще си спазя неговото предписание.
Предния път като не ми беше ок микробиологията ни изписа и на двамата лечение. Сега обаче само за мен.Пък и аз до колкото разбрах просто тези млечни бактерии при мен са в намален състав, а те подържали Ph-то и затова ми изписа и тези капсули.

# 628
Момичета, не знам как е при вас, но аз откакто съм бременна имам проблеми с кожата и то основно на лицето. И тези дни съм се видяла в чудооо Cry Доскоро положението беше нормално, но напоследък си имам от всичко:пъпкии, черни точки, че и белези остават после. Ужас направо. Мислех, че може да е от грима и спрях да слагам всеки ден, а то взе че стана по-зле. Направо ме е срам да изляза Cry Знам, че сигурно е от хормоните, но ми се иска да овладея поне малко положението. Купих си хума и смятам да си правя маски. Има ли някой с моя проблем или съм само аз?  Sad Sad Sad

# 629
в началото имах много пъпки и петна по лицето, сега от време на време имам някоя пъпка, но като цяло ми се изчисти.Не съм правила нищо, явно от хормоните .
Но сега имам един странен обрив на ръката, като кокоша кожа е с едни ситни пъпчици, не знам от какво ми се появи и се чудя дали да не отида на кожен.
Няколко вечери го мажа с мед и ми се струва че малко се успокои, та мисля още няколко дни да пробвам и ако не изчезне да се допитам до лекар все пак.

Общи условия

Активация на акаунт