В очакване сме на ритничета от ОКТОМВРИйските мъничета! - Тема 4

• 40 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Хей момичета лекичко ви завидях за секса, аз съм с контракции от началото и док. почти ни е забранил, е каза лекичко ама така се дразня още повече. та сега сме в активна почивка, но аз и първата бременност почти така на сухо си я изкарах., ама това да ни е проблема.

За спането този път почти го няма, будя се 3-4 пъти на нощ, но все си мисля че е защото по принцип спя по корем, а вече ми е все по-трудно и като се натисна и почва да ме боли. Kallaa от къде си купи възглавницата, аз при първата бременност ползвах такава и бях много доволна, даже и при кърменето ми беше много полезна, та ще взема да се снабдя пак.

За хапчетата освен витамини, понякога пиех Парацетамол / който не мога а кажа, че много ми помагаше/, защото имах зверско главоболие до преди 10-15 дни, дано е отшумяло. Дано да е отминало, но ако знаете нещо друго ефективно по темата ще се радвам да споделите.

# 601
Здравейте момичета , да се запиша и аз . Първа бременност, от София съм, термина на моя принц е 18.10.2016г.
Да се включа за спането и аз, като повечето обичам да спя по корем, но сега това е невъзможно вече и се старая да е на лявата страна Grinning . Мен също ме интересува възглавницата за бременни, но на по-прилични цени , че 100лв ни ми се дават.

# 602
На мен ми препоръчаха на Лорели една, около 22-24 лв.

# 603
Kallaa от къде си купи възглавницата, аз при първата бременност ползвах такава и бях много доволна, даже и при кърменето ми беше много полезна, та ще взема да се снабдя пак

От хиполенд си я взех, точно, че става и за кърмене наклони везните. Към 70 лв беше май... Като изпуснах в умуване онлайн намалението Simple Smile

# 604
Миналата седмица имаше в Кауфланд по 17 лв.

# 605
  • София
Щях да питам, малко по личен въпрос  Blush
Правите ли  luvbed
Ние забрана нямаме, но пък ни е малко страх и предния път беше така. Освен това аз нямам особено голямо желание. Е, не е като да е без хич, но пък и доста по-рядко. [/i]  Blush
Ами ние правим всеки ден почти Blush Нямам проблеми с това досега. Mr. Green Само дето като съм качила 12 кг вече понатежавам и е ограничаващо откъм пози... Laughing

Контракции явно периодично получавам, но изобщо не ги усещам - чак на преглед веднъж забелязаха. И сега си пия магнезия вечер преди лягане. Поне не са от онези страшните, болезнените, съпътстващи проблеми. Шийката засега е с чудесни размери, плацентата е вдигната.

Надявам се само всичко да продължи да се развива и в бъдеще така безпроблемно Praynig Praynig Praynig

# 606
Абе май момичетата са по активни като гледам, и моята дама не се спира, и каката беше така. И предната плацента вече изобщо не ме предпазва от ритниците  Joy. Моята ей по това време е много активна, от 1 час не се е спряла, ама това е сигурно защото хапнах сладичко на обед Joy, а после се чудя що дебелея толкова hahaha

# 607
  • София !
Абе май момичетата са по активни като гледам, и моята дама не се спира, и каката беше така. И предната плацента вече изобщо не ме предпазва от ритниците  Joy. Моята ей по това време е много активна, от 1 час не се е спряла, ама това е сигурно защото хапнах сладичко на обед Joy, а после се чудя що дебелея толкова hahaha

И аз като хапна сладко и малко след това става голям купон в корема  newsm68 Simple Smile

# 608
Аз сладко не ям през тази бременност... рядко по малко шоколадче и то черно, но гимнастиките са постоянни!
Днес отивам при докито да обсъдим резултатите от изследванията и трябва да ми премери шийката на матката! Незнам какво става... качвам килограми постоянно, въпреки че ям основно салати от от време на време нещо сготвено! Вече нямам и глезени  Cry Cry Cry Чувствам се ужасно! Ще трябва да взема дрехи, които ме покриват от главата до петите Sad

# 609
И при мен тези дни купона е на макс  Joy
Много му се радвам на ритниците.Вече ако се загледа човек може и да ги види,а до преди няколко дни и с ръка не се усещаха.
И аз съм с предна плацента,но май до тук беше спокойствието #Crazy

# 610
При мен има дни, в които почти не го усещам и такива, в които не се спира. Явно и то си има настроения като майка си Laughing Laughing Laughing

Аз исках да ви попитам дали знаете някакъв безвреден препарат или начин за почистване на баня?

# 611
моя безвреден начин е - мъжо! справя се перфектно  Joy Whistling
иначе с оцет-ябълков я чистя аз ако трябва да се захвана с нея.

# 612
  • София
моя безвреден начин е - мъжо! справя се перфектно  Joy Whistling
иначе с оцет-ябълков я чистя аз ако трябва да се захвана с нея.
Joy Joy Joy
аз ползвам едни био препарати - на Дионис. Но се намират рядко по магазините, основно с дистрибутори с каталози се продават. Доволна съм от тях, вече 3 години ги ползвам  Peace

# 613
Баба ми чисти банята с водата на изварения боб. Напръсква обилно и после с четката, има ефект  Mr. Green

# 614
  • София
Здравейте отново от мен.
Не съм чела много назад, защото съм в сесия и не ми остава време от учене, но на последните страници метнах по едно оЧо.
Аз спя всякак, без по корем. Спим заедно с каката, че стаята й е в ремонт (като половината апартамент всъщност). Но детенце нито ме рита, нито ме бута, даже напротив много е внимателна. Нямам проблеми вече със съня, спя като пън.
И за покупки и суеверия прочетох, че си говорите - не знаех за шапчицата,признавам си Simple Smile С каката ни бяха казали, че ще е момче, а аз знаех, че ще е момиче, просто усещах. И веднага след прегледа, на който ми казаха пола, влязох в първия детски магазин, дето ми попадна на пътя и купих полички (е, вярно сини бяха, че само такива имаха, но пак полички все пак), ей така да предизвикам уж съдбата. Сега още като забременях знаех, че ще е момче и си е мъж.
Бях на ФМ всичко му е наред, 408гр, прозяваше се като започна прегледа, но пък послушно се държа до края, даде на Врагалева да види всичко. Измести ми термина за 10,10
За килограмите - мииии наследство си имам от каката всичко де що качих с нея,така и не свалих нищо. Забременях сега 85кг, сега съм с 10 надолу (хубавата страна на повръщането с месеци). Не ям много, но имах период, в който само луканка и топено сирене ядях, друго не ми понасяше. Доста от плодовете, както и сладолед не мога да си хапна  Sad
Пожелавам ви леки и спокойни бременности до финала

Общи условия

Активация на акаунт