Как да мотивирам мъжа ми да се вземе в ръце

• 28 841
  • 367
  •   1
Отговори
# 195
Хрумна ми идея. Авторката да даде на мъжа си да прочете темата  Mr. Green

Няма да се приеме добре. Laughing
Ще има "ти защо ме разправяш по форумите.."

Отговор: "щот не ме слушаш"  Laughing

# 196
  • България-Швейцария
Та, ако не си обръща внимание, значи има други грижи и вътрешни проблеми.
Не е задължително да е така. Просто някои хора все още робуват на клишетата, че след определена възраст (била тя и само 30+ в случая) няма начин да запазят фигурата си отпреди и се примиряват, че 'са си такива' и that's the way the story goes Wink
Особено ако пък и лекар им е казал, че са здрави.
Омръзнало ми е да слушам и да опонирам на неща от рода на 'мъжете като се оженят се успокояват и напълняват', 'жените като минат 40 и наближат менопаузата откачат/ надебеляват/ увисват/ депресират се/ изгубват интерес към секса, а около 50-така м@мата си трака', 'ти какво си мислиш, че винаги ще си такава слаба ли' и т.н., но ако на човек е податлив на такива неща и му е набивано това от ранна възраст някак приема, че е точно така и губи стимул за каквото и да било.

# 197
Важното е той сам да се осъзнае. Ние само си драскаме тук.

# 198
Хрумна ми идея. Авторката да даде на мъжа си да прочете темата  Mr. Green

Няма да се приеме добре. Laughing
Ще има "ти защо ме разправяш по форумите.."

Отговор: "щот не ме слушаш"  Laughing
Достатъчно е да се обиди.

# 199
Бъзикам се Лъки. И да разбере, всичко е анонимно.
Но ако я прочете може и да се осъзнае. Абе я по-добре да не се рискува. Laughing

# 200
Бъзикам се Лъки. И да разбере, всичко е анонимно.
Но ако я прочете може и да се осъзнае. Абе я по-добре да не се рискува. Laughing

По добре не. Peace

# 201
Трамел, за това наблегнах на интелигентността. Peace

# 202
Трамел, за това наблегнах на интелигентността. Peace

Не е винаги до интелигентност. А липса на разум, апатия, непукизъм, психика.
Познавам наистина интелигентни хора, които са доста отпуснати. Не им дреме дали са дебели и че са болни вече. Тяхна си работа.

# 203
# 204
Ужас  Confused
Ако мъжът на авторката е такъв и съчувствам много.

# 205
Леле.....това са много над 150кг

Ако така стоят нещата сменяйте лл и ендокринолога

# 206
Ужас  Confused
Ако мъжът на авторката е такъв и съчувствам много.
Със сигурност не е.
Това е снимка от фейса, веднага се сетих за темата... Rolling Eyes

# 207
Представете си какво изпитание е да правиш секс с такова туловище! Crazy

# 208
Така. Начини да отслабне един мъж има много, дори в темата се предложиха такива, друг е въпросът кое точно ще проработи при твоя.
Но понеже въпросът е за мотивацията, имам лоша новина по този въпрос. Сещам се само за 3 работещи мотивации, които са ефикасни за женен мъж, и не ти препоръчвам нито една от тях. А те са:
1. Сериозен здравословен проблем, който да го уплаши достатъчно, за да смени рязко хранителния си режим.
2. Мъжът ти да се влюби в друга жена.
3. Ти да се влюбиш в друг мъж.

Е, има и още един вариант – да се пристрасти към здравословния начин на живот, но не се сещам как може да стане това току-така, от само себе си и без външен стимул – поне някой приятел да го повлече със себе си.  Thinking

Навий го да тръгне на фитнес, ако трябва започнете и двамата. Там ще му съставят хранителен режим, с който ще може да отслабва, без да гладува.

# 209
Сийче, ако човека не иска да ходи на фитнес. Има такива хора, притесняват се на публични места.
Аз предлагам да започнат с колелото, както намекна авторката. За начало уикендите двамата да карат по малко, може да му хареса.

Общи условия

Активация на акаунт