Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~155

• 39 290
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Боби - както забравихме за времето - колко часа е....можеше и това да стане.
Скрит текст:
Нали знаете, след смъртта на съпруга ми и операцията която ми направиха и аз като Кахраман се бях оттеглила и бях ограничила социалните си контакти. Но днес се чувствах добре с колеги, някои от които не съм виждала почти четвърт век, макар, че живеем в един град и до скоро съм работила в бранша.

На тази снимка ми се привидя, че Харун храни Джандан, но видях, че й се заканва с пръст.....

В другата тема набързо написах един пост, който искам да споделя с вас....

Изчетох набързо постовете, но ще се върна да ги прочета по-внимателно. На първо четене според мен Дафа съвсем умишлено блъскаше Назлъ към края на терасата. Докато Назлъ дори не разбра, че е на края....Така, че за мен убийството на Назлъ съвсем умишлено беше направено от Дафа.....А и когато заплашваше Зия, че ще го убие ако каже и дума на Кахраман тя сама си каза, че е искала да убие Назлъ, защото приличала на сестра си.....
Относно оттеглянето на Кахраман - и аз като вас не бях доволна, че Кахраман се оттегли. Но има един момент/вече го гледахме/ в който Кахраман обеща на Топрак, че ще върне майка му и няма да позволи той да расте без майка. Кахраман наскоро ще каже, че не е можел да гледа Топрак в очите, защото не е открил майка му. Чувства се много виновен пред детето. Да се отдалечи от детето, това не е решение. Но никой не може да каже всяка една от нас, как би реагирала ако я сполети подобно нещо. Тези неща са непредвидими. Само можеш да видиш кой как преживява болката си, когато се случи случката.
А за настаняването на Дафа в имението - според мен е наивно да си мислим, че Кахраман би могъл да прекъсне пребиваването на Дафа в имението. Тя е от тези хора, които ако я изгониш през вратата, тя ще влезе през прозореца, но пак ще постигне това, което си е предначертала като план. А в момента Дафа точно това прави - изпълнява стъпка по стъпка плана, който Невал направи. Дори и да беше Кахраман в имението и да я беше изгонил, то тя щеше да измисли куп лъжи и Къймет и Зия щяха  да притиснат Кахраман и той ще вдигне ръце и Дафа щеше да е на лице.....
Сами ще се убедите в способностите на блондинката с лъжи да постига това, което иска.....
Нейната тактика е уж се оттегля по собствено желание, защото мисли само за щастието на Кахраман и след ден измисля такава лъжа, че започвате и вие като зрители да се съмнявате добре ли видях, дали не съм пропуснала нещо....А имайте предвид, че това което ние знаем като зрители Кахраман не го знае. Той винаги се е отнасял добре и е бил внимателен с Дафа. Относно апартамента, че Дафа живее в него....ами да така е....Дори на по-късен етап Дафа ще продължи да живее в този апартамент, а Елиф и Кахраман ще обитават една от гостните стаи. А Дафа ще превърне този апартамент в щаб квартира от където ще дирижира какви гадости да направят мутрите на фамилията...Дори ще поръча пожар в имението.....Бедна ми беше фантазията да предположа до къде може да стигне Дафа.....

# 61
  • Стара Загора
Ани,
Скрит текст:
като не сте се виждали толкова време,естествено,че ще забравите за времето.Важното е,че срещата те е заредила с положителна енергия HugА за дискотеката ти го писах,защото нашите другарски срещи така завършват-с кафе на разсъмване Grinning
Изчетох поста ти 2 пъти и в двете теми PeaceЗа всичко си права и си го написала много точно,само,че някои момичета си защитават Дафа Crossing Arms И вече си мисля,че и в края на сериала,когато ще видят бъдещите и издевателства,пак ще са на нейна страна doh doh doh                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                          Сиси какво направи в тая София ThinkingДали се е прибрала newsm78

# 62
Боби - ни най-малко не се съмнявам, че някои ще подкрепят Дафа до самия край и след това.
Нали виждаш, че някои използват думите казани от Дафа в сериала в нейна защита. Какво повече да говорим.
Правя стоп кадри с репликите на героите и волно или неволно запомням в общи линии кой какво е казал...Същите неща ги чета в някой от постовете. Но някои реплики, които злепоставят любимката им не ги коментират и не ги пишат в постовете си...Например това, което снощи Дафа каза на Топрак - виждаш ли какво става с хората, които се държат зле с мен...Така, че внимавай как ще се държиш с мен....
Дафа в прав текст каза, че ако някога Топрак е пречка за нейните планове и той може "случайно да умре"...И ще припомня момента, когато вещицата ще изперка вглеждайки се в Топрак и установява, че  и той прилича на Елиф - същите очи, същата коса.....Вече писах защо според мен сценаристите се поспряха, но пък дават как Дафа използва Топрак, Максут да принуди Елиф без възражения да се махнат от къщата, защото с едно телефонно обаждане и Топрак ще е мъртъв......

# 63
Злати wavey
пускам пост,ако имаш още снимки                                                                                        

И Нургюл и Йозджан изглеждат много добре! Дано сценарият на филма е добър!

# 64
НА 23 МАЙ ЗАПОЧВА ВТОРИ СЕЗОН НА "ЧАСТ ОТ МЕН"!
НА 20 МАЙ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД ОТ ПЪРВИ СЕЗОН! newsm12

# 65
Злати мерси за озета на Парченцата  Hug
Значи Джандан ще се откаже от обвиненията срещу Дилара...Това означава, че Рахми пак ще остане "ни лук ял, ни мирисал"....
Малко не разбрах добре за пациентката на Айше - предполагам, че това ще бъде Хатидже /ако съм запомнила добре името на героинята на Султан/.. Интересно дали тази жена ще е майката на Айше....

Криси

Цитат
Но чак да е виновна зза продължителната раздяла на дъщеря си с Кахраман!?!?... Но може.

Може би тук говориш за раздялата на Елиф и Кахраман, след като Дафа го очерни пред Елиф, както я посъветва Невал...
Според мен точно Султан беше причината Елиф да страни от Кахраман и да е на път да извърши голяма грешка като се омъжи за Керем. Султан поиска от Елиф да й обещае, че повече няма да се среща с Кахраман и така ще получи нейната подкрепа. След това Елиф имаше моменти в които се колебаеше, но не искаше да наруши обещанието дадено на майка й...Много гръмки слова слагат сценаристите в устата на Султан и тя си налага волята.
Така мисля.....

# 66
НА 23 МАЙ ЗАПОЧВА ВТОРИ СЕЗОН НА "ЧАСТ ОТ МЕН"!
НА 20 МАЙ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД ОТ ПЪРВИ СЕЗОН! newsm12
Йес  newsm44 Супер новина Лу  newsm68 newsm68
Значи все още има мислещи хора в БТВ.... newsm10

# 67
# 68
  • Плевен / София
Джелял"...всички страдаме заедно с теб...." по голяма лъжа не беше казвал на Кахраман.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Зия"...няма да позволя да провали живота си заради един призрак...." #Cussing out #Cussing out #Cussing out ето това е за тях момичето което разби живота си заради наследника на тяхното семейство....Зия просто е егоист и си гледа интереса....язък за белите му коси....Кахраман имал нужда от Дафа......боже... слез и си прибери версиите.... smile3514 smile3514 smile3514
"....и ще се ожениш за Дефне...." #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper Кахраман умря за втори път.....Зия каза , че има бог....да има....и всеки си получи заслуженото....и Зия и Дефне....между капките мина само Къймет..... Naughty

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:09 от gostenka68

# 69
Гости

Цитат
Зия"...няма да позволя да провали живота си заради един призрак...."

Тези думи на Зия съм ги забравила....Сега обаче толкова го ненавиждам, че направо с кеф ще го гледам, когато Дафа го докара до инвалидната количка. Бог забавя, но не забравя - Дафа ще направи от Зия призрак.....

Моите уважения към Джелял, но думите му бяха лъжа....Кога Зия се сети, че сина му се погубва...когато холдинга фалира и Зия имаше нужда от Кахраман....А Джелял само подкрепи Зия, без да зачете какво преживява Кахраман.....

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:13 от MAMA-AN

# 70
  • Плевен / София
Гости

Цитат
Зия"...няма да позволя да провали живота си заради един призрак...."

Тези думи на Зия съм ги забравила....Сега обаче толкова го ненавиждам, че направо с кеф ще го гледам, когато Дафа го докара до инвалидната количка. Бог забавя, но не забравя - Дафа ще направи от Зия призрак.....
Ани знаеш, че бях отсвирила Зия....много трудно му "простих" Crossing Arms
"...много е спешно..." smile3514 smile3514 smile3514 smile3514 кое му е спешното ooooh! пожар ли има или цунами......
"ти си му първата любов...." не съм сигурна, че бих искала родители като Зия и Къймет....т.е сигурна съм, че не искам.... Naughty

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:23 от gostenka68

# 71
Гости - знам, че трудно му прости....Но този път аз няма да му простя.....

Сватбата трябва да стане днес - рече и отсече Зия.....

# 72
  • Плевен / София
Гости - знам, че трудно му прости....Но този път аз няма да му простя.....

Сватбата трябва да стане днес - рече и отсече Зия.....
Ани, винаги съм смятала, че няма безгрешни хора...и Зия е човек.....но не му отиваше на белите коси да прави такива грешки.... Peace

# 73
Да Гости, така е всички допускаме грешки, но това което направи Зия е непростимо.
Заслужава си живота който е живял 50 години - в лъжа....Заслужава си и това, което ще му се случи....и да научи истината как Къймет му е станала съпруга.....Ще си заслужи и смъртта - Къймет цял живот го е водила за носа и накрая го уби с една дума.....
Жалко, че с това си действие ще създаде толкова проблеми на сина, в който е вярвал винаги.....

# 74
  • Плевен / София
Да Гости, така е всички допускаме грешки, но това което направи Зия е непростимо.
Заслужава си живота който е живял 50 години - в лъжа....Заслужава си и това, което ще му се случи....и да научи истината как Къймет му е станала съпруга.....Ще си заслужи и смъртта - Къймет цял живот го е водила за носа и накрая го уби с една дума.....
Жалко, че с това си действие ще създаде толкова проблеми на сина, в който е вярвал винаги.....
затова и разбирах Кахраман......и той имаше право поне веднъж да се отдаде на болката си....да изгори в нея....да се потопи в своя свят...да чака Елиф....да остави Топрак.....но гледайки го той щеше да умира ежеминутно......не "доведе" майка му.....Елиф я няма....в това голямо имение бяха и Мерием и Гюлсюм и Емине.....да не говоря за Къймет и Шюкран.....5 жени не могат да гледат едно дете.....трябваше Дафа да го гледа....ето това не разбирам....Султан я прогониха.....Зия не изпълни обещанието си към Султан....и как да стане като Назлъ умря в тяхната къща....ако бяха семейство всички трябваше този път да помогнат на Кахраман Naughty само, че Якуб и Шюкран се стараеха да фалират фирмата , а Зия и Къймет искаха да забравят, че Елиф въобще е съществувала....това е истината.... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт