Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~155

• 39 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
# 76
НА 23 МАЙ ЗАПОЧВА ВТОРИ СЕЗОН НА "ЧАСТ ОТ МЕН"!
НА 20 МАЙ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД ОТ ПЪРВИ СЕЗОН! newsm12
Йес  newsm44 Супер новина Лу  newsm68 newsm68
Значи все още има мислещи хора в БТВ.... newsm10
За сега е това! Да се надяваме, че няма да се окаже слух! newsm78

# 77

Предполагам, че си спомняте как Зия реагира, когато се появи Елиф....Оказа се, че надеждите на Кахраман не са били напразни....Елиф не е била призрак....

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 21:58 от MAMA-AN

# 78
Джелял"...всички страдаме заедно с теб...." по голяма лъжа не беше казвал на Кахраман.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Зия"...няма да позволя да провали живота си заради един призрак...." #Cussing out #Cussing out #Cussing out ето това е за тях момичето което разби живота си заради наследника на тяхното семейство....Зия просто е егоист и си гледа интереса....язък за белите му коси....Кахраман имал нужда от Дафа......боже... слез и си прибери версиите.... smile3514 smile3514 smile3514
"....и ще се ожениш за Дефне...." #Sniper #Sniper #Sniper #Sniper Кахраман умря за втори път.....Зия каза , че има бог....да има....и всеки си получи заслуженото....и Зия и Дефне....между капките мина само Къймет..... Naughty

За Зия смъртта е нещо обикновено! Дал аллах, взел аллаах! Керем умря - Зия разпореди на Кахраман да подпишат с Елиф, без траурът да е минал. Сега заповяда пак да се жени за Дафне, без да се съобразява с желанието на сина си.

# 79
Лу за Зия нищо няма значение...Той се нуждае от Кахраман, за да не остане семейството му на което той е глава без пукнат петак и няма значение нищо друго....Принуди Кахраман да се ожени за бозавата, като използва Топрак.
По същия начин Къймет е принудила Зия да се ожени за нея, като е използвала Якуп.....
Още от сега си личи тенденцията Кахраман да повтори живота на баща си, а Топрак  живота на чичо си Якуп.....
И може би така щеше да стане, ако Кахраман се беше примирил.....

# 80
НА 23 МАЙ ЗАПОЧВА ВТОРИ СЕЗОН НА "ЧАСТ ОТ МЕН"!
НА 20 МАЙ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД ОТ ПЪРВИ СЕЗОН! newsm12
Най-накрая смислен ход от страна на канала, май е прецедент или греша!?
А здравейте сега. Grinning

# 81
Наде надявам се да не е грешка  Praynig
Явно, че рейтинга на БТВ е добър с излъчването на Част от мен и някой е проявил разум, като са решили поне още месец да запазят добрия рейтинг....
А ти къде се изгуби  ThinkingИдвай по-често  Hug Нужен ни е твоя ентусиазъм  newsm10
Толкова съм му ядосана на Зия та чакам с нетърпение Дафа да го направи инвалид и да замълчи вече..... Grinning

# 82
Ани, Grinning Heart Eyes тук съм, но понеже не следя стриктно сериите и затова не взимам отношение.
Понякога с мъжа ми и детето докато вечеряме го засичаме, но понеже аз знам в общи линии какво, ще се случи, и все ставам-сядам, виж мъжа ми го позаглежда, и все ме пита какво предстои.
И други сериали с добър рейтинг бяха спирани, и след това продължавани, а сега за първи път, ще се случи нещо не случващо се досега, стига да е истина, че хич не ми се вярва изведнъж да ги е тряснало нещо по капацините, Mr. Green и да са поумнели Laughing в това отношение.

# 83

Първият път ,по думите на Къймет, Дефне се е намърдала в леглото на Кахраман и така го е накарала да се ожени за нея. За каква любов между двамата става въпрос! Много смешно ми прозвучаха сега думите  "Тя е първата ти любов"!
Сега пак ще се ожени Дефне и пак без любов между двамата! На нея и стига да е съпругата на Кахраман Йорукхан. Тя си постави цел, чрез използване на децата, и я постигна! Целта и оправда средствата! Thinking

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:25 от Лукреция

# 84

Такааааааааа...Спаред мен тук Зия преигра. Знаем, че Топрак има този проблем да вдига температура. И то не веднъж....Но Зия за да засили думите си, каза, че днес можело да погребват Топрак...И нареди Кахраман да се върне в имението и да се ожени за Дафа.....
Никога не съм харесвала възрастните да използват децата. А тук в сериала всички ще използват Топрак.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:33 от MAMA-AN

# 85
Наде разбирам те, но ни е приятно като наминаваш - ти си оптимист и с тези тежки епизоди ще ни освежаваш...Още повече, че знаеш за какво става въпрос в сериала дори и да не гледаш залепена за тв-то...

Мисля, че с Откраднат живот по НТ, БТВ държи сега да запази рейтинга си. Бг сериала също се гледа, но рейтинга му е по-нисък от този на Част от мен....

# 86
  • Плевен / София

Толкова съм му ядосана на Зия та чакам с нетърпение Дафа да го направи инвалид и да замълчи вече..... Grinning
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 87
  • Плевен / София

Първият път ,по думите на Къймет, Дефне се е намърдала в леглото на Кахраман и така го е накарала да се ожени за нея. За каква любов между двамата става въпрос! Много смешно ми прозвучаха сега думите  "Тя е първата ти любов"!
Сега пак ще се ожени Дефне и пак без любов между двамата! На нея и стига да е съпругата на Кахраман Йорукхан. Тя си постави цел, чрез използване на децата, и я постигна! Целта и оправда средствата! Thinking
да...Кахраман "чу" сърцето си за първи път с Елиф....и противно на мнението на момичетата в другата тема, аз смятам, че той е мъж, който обича само веднъж в живота.... Stop

# 88
Лу

Цитат
ървият път ,по думите на Къймет, Дефне се е намърдала в леглото на Кахраман и така го е накарала да се ожени за нея. За каква любов между двамата става въпрос! Много смешно ми прозвучаха сега думите  "Тя е първата ти любов"!
Сега пак ще се ожени Дефне и пак без любов между двамата! На нея и стига да е съпругата на Кахраман Йорукхан. Тя си постави цел, чрез използване на децата, и я постигна! Целта и оправда средствата!

Права си. Така и аз разбрах думите на Къймет, че Дафа на времето е принудила Кахраман да се ожени за нея...Сега пък Зия бей го принуждава използвайки сина му....
Как Кахраман няма да се бори за Елиф - с риск дори за живота му.....

Гости

Цитат
че той е мъж, който обича само веднъж в живота....

newsm10 newsm10 newsm10

# 89
  • Плевен / София
и тъй като "щастливата " булка ще я гледате без мен в понеделник....аз ще ударя от сега едно узо......че Кахраман ще бъде като на погребение.....в момента в който Елиф се опитва да бяга....Кахраман ще седи до Дафа.....
Скрит текст:
и ще се утеша със...

Общи условия

Активация на акаунт