Професионални серии за коса - тема 106

• 79 517
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас / София
Лейди, кърпите са супер откъде са ?  Hug

# 16
Влюбих се във втората кърпа.

# 17
  • София
Епона  bouquet

1. Косата ми расте бързо напоследък. Отдавам го на курса с ампулите на Напура, от които употребих по една кутия. Режа обикновено връхчета, на около 2 месеца или когато почувствам нужда, при фризьор. Не понасям прокъсана, оплитаща се коса.

2. За попиване след миене си имам специална хавлиена мека кърпа, с която омотавам косата, без търкане или някакви други движения. Просто я омотавам както си е течаща. За маски - ползвам шапка за баня и отгоре тюрбанче от Джъмбо.

3. Добавки пия много, голяма страст са ми. За коса най-уважавам Макси хеър.
Хранителен режим - много месо, яйца, риба, плодове и зеленчуци, понякога млечни (т.нар. палео хранене). Спортувам.

Денишка, не искам да те обидя  Hug Момичето сигурно е добро, ама майка ѝ определено не е ползвала Парлукса както трябва и проблема е от уменията ѝ, не от сешоара.  bouquet Hug

# 18
Епона, мерси за новата тема  bouquet , картинката страшно ме развесели  Joy !
1. Колко израства косата ви за 1 месец? -нямам представа, след като спрях да се боядисвам и вече няма как да следя.
През колко време подстригвате косите си - само връхчета или повече режете? Сами ли го правите или ходите на фризьор? - ами различно, на около три месеца махам от дължините, връхчета според настроението или нуждата по-често.На фризьор само.
2. Използвате ли по-специална кърпа/шапка за попиване на водата? - не точно, по-скоро ми е важно да попия нежно.
3. Приемате ли добавки за коса и кои? -да,пия Country Life, Maxi-Hair .
Спазвате ли определен хранителен режим?-да, в момента доста внимавам с въглехидратите, ограничила съм ги, но не заради косата, а заради д-то  Grinning

# 19
Благодаря за закачливата тема, Епона bouquet

Косата ми расте нормално бързо 1-2см месечно в зависимост от периода, средно подстригвам на 3 месеца, сега по-рядко докато си възстановя дължината (миналата година скъсих драстично на два пъти). При фризьорка ходя.
Ползвам си класическа хавлиена кърпа и изобщо не ми е хрумвало да взимам друго.
Старая се да се храня здравословно, с някоя и друга джънк забежка...пия само биотин от време на време. А отскоро ленено масло, но не самоцелно, мама ми купила Grinning

Джей, Денси, като споменахте олиото Макадамия класическото ли визирате или сте пробвали и от новите серии? Може ли да сравните евентуално?

# 20
  • София
Тюрбаните са на Aglique и сега има два модела, които са в промоция (пуснете го на търсачка, че бг мамма не им харесва сайта). Много се чудя на зиг-зага. И аз съм доста доволна от тях. Лекичко се натопчват, но си остават мекички и след не малко пранета.

# 21
  • Бургас / София
Със сигурност ще си взема този с черешките, ама пък да не ми изсъхне косата много бързо на толкова завито  Mr. Green . С обикновена кърпа, като поседя най много 10 минути и после не мога да си вчеша косата   Simple Smile

# 22
  • София
Сити, не е нужно да стоиш дълго. Колкото да попие и да не търкаш косата с грубите хавлиени кърпи.

# 23
Аз съм си ги взема от живот.бг и не знам,защо не излиза тук линка,но има и други модели Simple Smile

# 24
Джей, Денси, като споменахте олиото Макадамия класическото ли визирате или сте пробвали и от новите серии? Може ли да сравните евентуално?
Не, старото. То е страшно мазно и силно олио, най-силното от всички които съм пробвала, а аз ползвам олио всеки ден и имам доста.
Новото не съм пробвала, но смятам да купя в един момент.

Хайде нови зарибявки с кърпи за глави!!!!!!!!! Пиранииииии мръсни, пък и хищни! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мацки, а защо кърпите имат различни цени?

# 25
Аз ползвам ултра хидратиращото на Макадамия, доволна съм. Слагам съвсем малко, защото косата ми няма нужда от такава силна хидратация, но косата на сестра ми е ужасно суха и при нея това олио имаше много добър ефект.

# 26
  • Бургас / София
Аз само понякога се самозабравям и си пускам музика и не се усещам, че съм завита с кърпата. Аз не търкам, моята е съвсем лека памучна, само попивам най много 5 минути да седя не обичам да разресвам косата си и като е много мокра. Тези тюрбани са точно човек да си седи ей така за маска ще са идеални, скоро не съм си правила никакви маски, трябва да посетя Зоя Бг  Grinning

# 27
не знам защо имат различни цени, но поръчах за мен и за приятелка  Crazy

някой да ми спре нета  Crazy

# 28
Гледайте сега да засечем за колко време ще свършат наличностите от кърпи?!
Няма такава задружна група! Hug bouquet

# 29
  • Чукарландия
Епона, благодаря за новата тема! bouquet

Не съм засичала по колко на месец ми расте косата, но връхчета, че и повече подстригвам през 2-3- месеца, а ако се налага и по-често. Специални кърпи не ползвам, имам шапки за баня, най-обикновени. Хранителен режим не спазвам, пия Максихеър, Коензим Q10 и Омега 7 за косата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт