Професионални серии за коса - тема 106

• 79 552
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Биски, много хубаво русо!  Heart Eyes Аз... такова... липсва ми, карамела в косите ти.  Blush  Crazy Много ги харесвам карамелени, като бонбоните!  Wink  Laughing  Hug

# 661
  • Велико Търново
Благодаря ви, момичета Hug Когато ме изсушат със сешоар в салона, и косата ми изглежда една опърпана сякаш Thinking когато се мия вкъщи и ползвам четката Ровента, има друг "вид на изглед" Wink Отделно, много зависи от светлината и светкавицата на телефона, затова ви казвам, че и не мога да докарам реалния цвят Confused Ето нови :

# 662
Biskvitka, Прекрасен цвят и добре обгрижвана коса! Heart Eyes Аз все не мога да докарам точно този цвят. Sad

# 663
Biskvitka, ако след сушене в салона си тръгваш с опърпана коса, просто смени фризьора Simple Smile Аз когато си тръгвам съм с усещане, че все едно съм друго човек и цял ден съм като холивудска звезда  Laughing

# 664
  • Велико Търново
Аз използвам фризьорката да ми нанесе боята/аз си я нося, но вкъщи не успявам да се справя добре сама/, нямам забележки за боядисването, но като ме суши и хич не ме докарва добре Crossing Arms Не че е кой знае какво - аз така или иначе, ако не същия ден, то на следващия се измивам Wink
Julia_gt, благодаря ти bouquet ти с какъв цвят си и какъв искаш да постигнеш, каква боя ползваш?

# 665
Biskvitka, в момента съм с боя  Bes 8.23.Eстествената ми коса е кестенява.

# 666
Много хубава коса на Бисквитка.
Аз искам специално да ти благодаря за Юсерин Флуид 50+ супер доволна съм от него, защото не лъщя като тиган. Heart Eyes Hug bouquet

# 667
  • Чукарландия
Бисквитка, ако това са снимки след фризьор - въобще не си "опърпана", супер ти е косата! Heart Eyes

# 668
Чета абсолютно всеки ред в темата Бела... Питах конкретно за тези 2 продукта дали някой ги е използвал, тъй като съм се насочила към тях, но бях отворена и за други предложения. Както и да е, няма да навлизам в други подробности - денят е прекален хубав за глупави спорове и спам.
Лек ден

# 669
  • Чукарландия
Чета абсолютно всеки ред в темата Бела... Питах конкретно за тези 2 продукта дали някой ги е използвал, тъй като съм се насочила към тях, но бях отворена и за други предложения. Както и да е, няма да навлизам в други подробности - денят е прекален хубав за глупави спорове и спам.
Лек ден

Въобще не съм го казала с лошо чувство, беше коментирано съвсем скоро, затова. Никога не споря, не влиизам в конфронтации. Наистина е хубав ден, Lollaa*. Peace

# 670
  • Бургас / София
Биксвитка, прекрасна коса и цвят, даже може да се каже че е подобен на моят, много е естествен този цвят не всеки може да го постигне, поздравления  bouquet

# 671
А кога ще е черния петък???

# 672
Последният петък на ноември Mr. Green
P.S. Бисквитка,много ти е хубава и косичката и цвета Hug

# 673
Досега ползвах шампоан Loreal Lipidium. Искам да сменя с някаква друга марка. Кой шампоан има този ефект - гладка и незаплитаща се коса още по време на измиването? Досега май само с Липидиум и на Керастаз Еликсир ултим съм усещала този ефект. Joico K-PAK? Благодаря предварително!

# 674
  • Бургас / София
Много, ама много съм доволна от днескашната ми комбинация, мисля че до сега не съм я правила. Шампоан за обем на Ливинг Прууф + 22 ефекта на Секси Хър резултата плътна и обемна коса, никакво изсушаване много гладка и подхранена като от реклама  Heart Eyes . Ще има обновяване на сериите Митик Ойл, изглеждат като Про Файбър, не знам формулата дали ще е еднаква като старите

Общи условия

Активация на акаунт