Професионални серии за коса - тема 106

• 79 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ани, Бубе, Бисквитка, Денси, Бубанка, благодаря Ви, дами. За комплиментите!  Wink   Flutter  bouquet  Heart Eyes  Hug

# 646
  • Чукарландия
Край! Искам я тази Ориджинъл серия и това е! Но няма да я поръчам, докато не я намалят! Crossing Arms Mr. Green Flutter

Прекрасна, на теб много ще ти хареса  Wink
когато я намалят /до Черния петък съм добре запасена Mr. Green/, ще си взема и нещата за тяло, не само за коса  Party

И аз, и аз! Да си ухаем двечките ориджинъл!!! Joy

# 647
Привет, влизам тук с молба за съвет, че нищо не разбирам от продукти..))
Косата ми - много опада в последните месеци или рязко е отъняла?
Има ли друг начин?
С ампули, маски, шампоани и тн?

Приемам всякакви съвети..)

Разгледай продуктите на Напура https://www.zlatnaribka.com/napura - имат противокосопадна серия и така за стимулиране на растежа. Имат ампули, а също и серуми. Странни са като аромати, но действат чудесно на повечето хора. Е, съответно не са панацея, особено ако имаш някакъв хормонален проблем. Хубаво е да имаш и хидратираща серия, с която да редуваш, за да не ползваш само един продукт, пъй като това не е добре за косата. Успех и да споделиш после кое как ти е подействало.
Ампулите на Денсифик също са добри, а също и серума за растеж на Митик ойл.

Разгледах и се обърках от толкова много варианти.  #Crazy
Как да преценя кое/какво да взема?

# 648
Косата ми - много опада в последните месеци или рязко е отъняла?
По-скоро първото.. Cry
Отдавам го на пост-стрес период.
Имах подобен проблем в края на лятото миналата година, с всяко измиване ми се струваше, че оставам с все по-малко и по-малко коса, като първия път беше мега стресово, направо имах чувството, че съм с гол череп, една плътна топка коса колкото орех голяма изхвърлих Cry
По съвет на моя роднина, при която нещата са сериозни и се бори буквално за всеки косъм, започнах да си слагам ампули Revalid и в моя случай определено имаше подобрение.
Скоро след това смених и боята с безамонячна (и уж био) - тази и засега всичко (да не чува дявол) е добре. При безамонячните има известни ограничения в цветовата палитра, но между 9.12, 9.13, 10.01 и 10.7 могат да се бъркат чудни химии с доста добър ефект Wink, аз го докарвам нещо такова с по-студен оттенък. Реалният цвят е доста по-светъл, но ползвам доста стилизанти и от тях малко тъмнее, все едно косата е мокра.

Мерси Трамел! Ще пробвам да сменя боята. От години съм с една и съща и не мисля, че е от това. Но не пречи да сменя.

# 649
Край! Искам я тази Ориджинъл серия и това е! Но няма да я поръчам, докато не я намалят! Crossing Arms Mr. Green Flutter

Прекрасна, на теб много ще ти хареса  Wink
когато я намалят /до Черния петък съм добре запасена Mr. Green/, ще си взема и нещата за тяло, не само за коса  Party

И аз, и аз! Да си ухаем двечките ориджинъл!!! Joy
Ще си ухаем тричките  Sunglasses Mr. Green

# 650
Разгледах и се обърках от толкова много варианти.  #Crazy
Как да преценя кое/какво да взема?
От продуктите за растеж бих препоръчала ампулите за стимулиране на фоликулите + шампоана (или другия за растеж който е), за да стимулираш възстановяване на загубената коса. А за косопада има няколко вида ампули и трябва да избереш кои са подходящи за теб - нормален скалп, мазен скалп...тези за сезонен косопад може би ще са ти леки. Аз имах лосиона за косопад energy, от който бях много доволна, също съм ползала ампулите за фоликули и растеж и имах желания ефект.
Успех! bouquet

# 651
Маракеш Ориджинал и аз харесах много от 2-3 ползвания от мостри  Laughing

но не се поддавам на изкушенията ви. До черния петък има време  Laughing

# 652
Линда, благодаря!
Опитах се да направя поръчка, но ми дава грешка в сайта. Thinking

# 653
Линда, благодаря!
Опитах се да направя поръчка, но ми дава грешка в сайта. Thinking

А защо не отидеш в магазина на място, така ще можеш и да се консултираш с продавачките, да видиш продуктите.

Скрит текст:
Може и да бъркам, но някъде не беше ли споменала, че си с треси? Да не би от тях да се отслаби косъмът?

# 654
Ходенето до центъра ме изнервя яко..)) А и временотнемащо много..  Sad

Да, имах 3 реда. Може и да има връзка, но по-скоро го свързвам с други лични драми.

# 655
  • София
...

Последна редакция: чт, 02 юни 2016, 14:10 от Lodsi

# 656
Здравейте, момичета!  Hug Чета ви нон-стоп от мнооого време, но за пръв път пиша.  Имам един въпрос относно хранителните добавки и понеже темата е свързана с тях се надявам да не е много неуместен.  Embarassed

Знам, че някои от вас приемат доста добавки ( сещам се за Епона, мисля че и Вивиан), та искам да ви питам когато пиете по 3-4 различни неща как точно ги приемате... всички на веднъж ли или ги редувате? По колко време ги пиете и правите ли почивки? Понеже имам постоянен проблем с косопада Sad ( заради болест на Хашимото) и искам да комбинирам няколко различни добавки за подсилване на косата, обаче се притеснявам да не прекаля и предозирам ..   Confused newsm78 И затова се обръщам към вас, защото ми е интересно как процедирате.

Извинявам се за нахълтването в темата, ще се радвам ако споделите! Хубав ден  Hug  bouquet bouquet

# 657
  • Велико Търново
Ето я моята перушина днес, след боядисване/тук е облачно и не мога да "хвана" реалният цвят/, каквото и да правя - все светла стои - не мога да избягам от естествената си, блондинска природа Laughing Имам нужда и от малко подстригване, но ще е следващият път Wink

# 658
На мен Слънцезащитната серия на Лакме страшно ми пресуши косата. Не бих повторила. Peace

И да се похваля - поръчах си сатенена шапчица за спане, предпазвала косата (уж) от намачкване, начупване на където не трябва... Mr. Green
Моята всяка сутрин е начупена по безобразен начин и задължително трябва да я дръпна с преса, преди да излезна навън. Дано сега с тази шапчица не се обезформя през нощта. #Silly
Пиши има ли ефект!

# 659
Бубка, честит Парлукс, ще чакам отзиви  Hug
Бисквитка, страхотно блонди си, изобщо не бягай от светлото  Heart Eyes
Аз днес си разчистих малко време и се къносах пак, още не съм изсушила да видя как е, кучето не ме одобри с найлонова шапка, голям смешко беше като се опитваше да ми я свали  Joy

Общи условия

Активация на акаунт