Професионални серии за коса - тема 106

• 79 528
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Linda, благодаря. Ще я прочета Simple Smile

# 691
  • гр.Бургас
Здравейте.Обръщам се към вас ,т.к. виждам колко сте напред с професионалните продукти за коса. Извинявам се ако някъде е обсъждано(моля насочете ме къде да търся ако е така).
Искам да ви попитам има ли подходящи продукти от всички серии за възрастни ,които мога да ги използвам за дете. Дъщеря ми е на почти 7години.Косата и е с дължина до кръста. Като цяло е с тънък косъм и се заплита доста. Изцяло права и е косата. Косата и расте много бързо, има блясък и не цъфти предвид дължината.
Доста продукти от магазинната мрежа сме пробвали от детските серии,но изобщо не помагат. И спрейчета(пак детски) против заплитане опитахме,но ефект 0.
Проблеми със скалпа нямаме.
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете насоки,какво да и купя. Simple Smile

# 692
Здравейте.Обръщам се към вас ,т.к. виждам колко сте напред с професионалните продукти за коса. Извинявам се ако някъде е обсъждано(моля насочете ме къде да търся ако е така).
Искам да ви попитам има ли подходящи продукти от всички серии за възрастни ,които мога да ги използвам за дете. Дъщеря ми е на почти 7години.Косата и е с дължина до кръста. Като цяло е с тънък косъм и се заплита доста. Изцяло права и е косата. Косата и расте много бързо, има блясък и не цъфти предвид дължината.
Доста продукти от магазинната мрежа сме пробвали от детските серии,но изобщо не помагат. И спрейчета(пак детски) против заплитане опитахме,но ефект 0.
Проблеми със скалпа нямаме.
Много ще съм ви благодарна ако ми дадете насоки,какво да и купя. Simple Smile
Моя приятелка ползва тези продукти на Хот тот за детето си също с права и заплитаща се коса и твърди,че е много доволна - https://www.zlatnaribka.com/hot-tot

# 693
Здравейте момичета, обръщам се към вас за малко помощ. Косата ми е пресушена от протеин (в това съм убедена - знам и от какво се получи), моля препоръчайте ми подходяща козметика. В момента ползвам приглаждащата серия на алтерна, но косата продължава да е ужасна, не поема влага и това е. В шкафа имам анти фриз серията на ливинг прооф, а днес ще получа сатин ойл на кюн. Някоя от тези серии става ли? Имам и бурканче кокосово масло и ЯЧРМ, те могат ли да помогнат?
Много ще се радвам, ако ме посъветвате какво да ползвам.  Hug

# 694
  • Варна
 Кокос и арган смесвам аз,мажа дължините и спя така. Ако си с боя никакви шапки и найлони,защото топлите масла смъкват боята. На сутринта косата е изпила всичките масла там където е имала нужда.

# 695
По принцип на пресушена коса маслата могат да докарат обратен ефект, защото те може да са много подхранващи и омекотяващи, но не докарват влага в косъма, а я запечатват в него, ако той предварително е хидратиран добре.
Аз бих препоръчала няколко пъти силна хидратация и после да се включат и маслата като грижа, кокосовото е голяма благодат за дължините. А Алтерна като цяло са марка с недотам добри хидратиращи продукти, много сме го коментирали в темите.
Силно хидратиращи серии са на Филип Кингсли екстремните Ш и Б, Джойко moisture recovery, Керастаз Нутритив цялата линия, Макадамия, Мароканойл маска с кафявата капачка и др. Впрочем преди 1-2стр. пак споменавахме силните хидратации....

# 696
Здравейте момичета, обръщам се към вас за малко помощ. Косата ми е пресушена от протеин (в това съм убедена - знам и от какво се получи), моля препоръчайте ми подходяща козметика. В момента ползвам приглаждащата серия на алтерна, но косата продължава да е ужасна, не поема влага и това е. В шкафа имам анти фриз серията на ливинг прооф, а днес ще получа сатин ойл на кюн. Някоя от тези серии става ли? Имам и бурканче кокосово масло и ЯЧРМ, те могат ли да помогнат?
Много ще се радвам, ако ме посъветвате какво да ползвам.  Hug

Пробавй първо с еластайзер екстрийм или елестайзер  с нероли, като стоиш не по малко от 1 час завита с найлон  Simple Smileи после ще се похвалиш с резултат Grinning

Аз преди малко точно този еластайзер с нероли направих,  и каква  хидратация, еластичност......

# 697
Моята коса става страхотно мека,обемна и къдравка от хидратиращата серия на Вела SP-ш+м+ампули.Жалко че нямам и продукта без отмиване от серията.Въпреки всичко резултата е прекрасен!Преди Вела стоя цяла нощ с пре уоша 3мор инчес.Любим ми е дори повече от еластисайзъра с нероли(при мен няма почти никакъв ефект,странно.Така беше с обикновения и екстрийма)  Peace

# 698
И аз не харесвам еластисайзърите. Много тънка и разхвърчана ми става косата. За хидратация най-доволна съм от хидратиращия шампоан на Мороканойл /най-после го пуснаха пак/ в комбинация с хидратиращата маска от серията. Има два вида хидратиращи маски - за тънка и за плътна коса. Моята е за тънка. В комбинация двата продукта силно напояват, не намаляват обема и плътността. Косата става жилава, жива и се движи някак много гъвкаво. Други любими хидратиращи продукти са ми лилавите Секси Хеър, Кюн Витал Нутришън, хидратиращите Кюн Соу Пюр /всичките шампоан и маска/, както и новата серия на Алтерна -ползвам цялата.

# 699
  • Пловдив
И на мен Еластисайзър-а не ми помогна срещу сухотата и накъсването.Сега ще пробвам с Макадамия и Кюн Соу Пюр.

# 700
Аз бих препоръчала Керастаз Нутритив серията -ще подхрани, хидратира, съживи.

# 701
  • Бургас/Пз
На мен еластизайзер със здравец и нероли ми е любим, но само , ако стоя поне 2 часа, иначе нямам никакъв ефект. Също Джойко мойсчър ми дава перфектната хидратация. Моята коса харесва чистите хидратиращи серии. Тези , в които има макар и малко протеин го разпознава веднага - като например Лилавите сексита.
Благодаря на всички , които споделиха за Кюн  bouquet
Did-ko , точно това ме интересуваше и много ти благодаря за споделенето  Peace
Ани, при мен Сатин ойл се държи точно като Керастаз Олео релакс, ако си я пробвала.
Витал нютришън ми е една такава никаква.
Соу пюр ми харесва, добра хидратация, приятен аромат. Само от балсама ми пада повече коса, отколкото обикновено.
Не съм пробвала Олео релакс за съжаление  Embarassed Confused
Малко ме притесни с това падане на косата в повече от балсама, според теб на какво се дължи  newsm78 А пък с този протеин във Витал Нутрищън все повече клоня към Со Пюр.
Креми, това , че отнема от обема хич не ми е по вкуса, че моята и без е трудна на обем.
Бубе,благодаря ти, ето и при теб косопад от този балсам, ама аз балсами рядко купувам , че и на мен са ми лекички, дали маската също ще предизвиква косопад  Thinking
Феерия,  Hug Hug Hug

Да се похваля с днешния ми опит от домашно ламиниране с желатинова маска Simple Smile Знам,че не е профи, но понеже много ми хареса резултата го споделям с вас Simple Smile
Скрит текст:

# 702
Ехааа, Аничка, браво на теб! Резултатът е супер, но съм сигурна, че се дължи на много грижи, не само на последната. Най-накрая ти видях косата и съм впечатлена. Браво още веднъж! Hug

# 703
На мен еластизайзер със здравец и нероли ми е любим, но само , ако стоя поне 2 часа, иначе нямам никакъв ефект. Също Джойко мойсчър ми дава перфектната хидратация. Моята коса харесва чистите хидратиращи серии. Тези , в които има макар и малко протеин го разпознава веднага - като например Лилавите сексита.
Благодаря на всички , които споделиха за Кюн  bouquet
Did-ko , точно това ме интересуваше и много ти благодаря за споделенето  Peace
Ани, при мен Сатин ойл се държи точно като Керастаз Олео релакс, ако си я пробвала.
Витал нютришън ми е една такава никаква.
Соу пюр ми харесва, добра хидратация, приятен аромат. Само от балсама ми пада повече коса, отколкото обикновено.
Не съм пробвала Олео релакс за съжаление  Embarassed Confused
Малко ме притесни с това падане на косата в повече от балсама, според теб на какво се дължи  newsm78 А пък с този протеин във Витал Нутрищън все повече клоня към Со Пюр.
Креми, това , че отнема от обема хич не ми е по вкуса, че моята и без е трудна на обем.
Бубе,благодаря ти, ето и при теб косопад от този балсам, ама аз балсами рядко купувам , че и на мен са ми лекички, дали маската също ще предизвиква косопад  Thinking
Феерия,  Hug Hug Hug

Да се похваля с днешния ми опит от домашно ламиниране с желатинова маска Simple Smile Знам,че не е профи, но понеже много ми хареса резултата го споделям с вас Simple Smile
Скрит текст:

Само дето Джойко Мойсчър също  има протеин!!

# 704
Ani, според мен това със Соу Пюр се получава заради многото масла, които са вътре. Друго пбяснение нямам. Просто, че каквото е имало да пада, пада по-бързо. Ако го ползвам два дни подред, на втория нямам този проблем.

Цитат
Само дето Джойко Мойсчър също  има протеин!!
Да, така си е: кератин, аргинин...

Общи условия

Активация на акаунт