Професионални серии за коса - тема 106

• 79 536
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Досега ползвах шампоан Loreal Lipidium. Искам да сменя с някаква друга марка. Кой шампоан има този ефект - гладка и незаплитаща се коса още по време на измиването? Досега май само с Липидиум и на Керастаз Еликсир ултим съм усещала този ефект. Joico K-PAK? Благодаря предварително!
Филип Кингсли продуктите; Джойко също, примерно сериите smooth cure, moisture recovery. На Керастаз Нутритив линията, също Олео релакса им....има и още, за тези се сещам сега.

# 676
  • Бургас/Пз
Момичета, ако някоя е пробвала двете серии на Кюн за хидратация, може ли да направи сравнение между тях, най-вече се интересувам от шампоаните  Hug Praynig Имам предвид Vital Nutrition  http://www.arlen.bg/category/178/vital-nutrition-za-suha-shuples … vredena-kosa.html и  Keune So Pure Moisturizing Shampoo http://www.arlen.bg/product/2002/hidratirasht-shampoan-za-suha-i … hampoo-250ml.html
Също, ако може и някоя дума за Сатин Ойл http://www.arlen.bg/category/179/satin-oil-intenzivno-podhranvashti.html
Благодаря Simple Smile

# 677
Момичета, ако някоя е пробвала двете серии на Кюн за хидратация, може ли да направи сравнение между тях, най-вече се интересувам от шампоаните  Hug Praynig Имам предвид Vital Nutrition  http://www.arlen.bg/category/178/vital-nutrition-za-suha-shuples … vredena-kosa.html и  Keune So Pure Moisturizing Shampoo http://www.arlen.bg/product/2002/hidratirasht-shampoan-za-suha-i … hampoo-250ml.html
Също, ако може и някоя дума за Сатин Ойл http://www.arlen.bg/category/179/satin-oil-intenzivno-podhranvashti.html
Благодаря Simple Smile

ani_d, при мен шампоанът на Vital Nutrition застъргва косата- ако ме разбираш- не достатъчна ми е хидратацията на тая серия. За това пък So Pure Moisturizing  ми е перфект - плъзга се по косъма и го напоява. Момичетата тук ми я препоръчаха и вече ми е любима Heart Eyes
 Сатин Ойл не съм ползвала - бягам от де що има протеин Simple Smile Косата ми е суха, нормално плътен косъм, гъста. Дано съм помогнала Blush

# 678
Ани, при мен Сатин ойл се държи точно като Керастаз Олео релакс, ако си я пробвала.
Витал нютришън ми е една такава никаква.
Соу пюр ми харесва, добра хидратация, приятен аромат. Само от балсама ми пада повече коса, отколкото обикновено.

Аз вчера направих експеримент. Измих с лилавия сексихеър шампоан и после балсама без измиване на Чи от кератиновата серия и малко масло. Резултатът много ми хареса - без фриз и косата стана на фитили. Simple Smile

# 679
[quote author=Епона
Аз вчера направих експеримент. Измих с лилавия сексихеър шампоан и после балсама без измиване на Чи от кератиновата серия и малко масло. Резултатът много ми хареса - без фриз и косата стана на фитили. Simple Smile
[/quote] Олеее Епона и аз точно този ефект търся, завиждам ти да знаеш  Grinning
А Кюн нареждам така: витал нутришън най-хидратиращ, приглажда ми фриза, обира от обема, после е со пюр, а сатин ойл първия път харесах, вече не толкова, другите два са по-добри за мен.
И Линда, благодаря за мнението ти по въпроса ми bouquet

# 680
  • Бургас/Пз
Благодаря ви, момичета, не искам да има протеини, значи Сатин ойл отпада. Ще помисля за другите два.

# 681
Ани, доколкото си спомням в шампоана и маската Витал нютришън също има протеини. В маската със сигурност има пшеничен и зеленчуков, на средни позиции.

# 682
Кюн Витал нутришън идеално омекотява.Шампоана не заплита и не остъргва моя фин,боядисан,леко сух косъм.
Кюн со пюр хидратиращия беше с подобен резултат само първите измивания.От балсама и маската и аз имах засилено падане на коса.Това се случваше и със серията за боядисана коса и от енергизиращия шампоан Со Пюр.
Сатен ойл в началото ми беше много добре за косата.След няколко ползвания резултата се промени.Може би вместо ш+б трябваше да ползвам ш+м.Балсама е ужасно лек и недостатъчен.Също като балсама на Витал нутр.серията.
А сега се връщам да чета назад  Laughing

БИСКВИТКЕ,толкова хубав цвят коса имаш  Hug Като златно сияние си  Hug А и грижите си личат  Wink

# 683
Момичета, давайте предложения за въпроси за новата тема!!!

Досега имаше само едно за "ужасни" продукти, но това май не се хареса особено?

Може би нещо като:
- продукт, който при различни състояния на косата ми се отразява все добре
- продукт, който при различни състояния на косата ми се отразява все зле
?

А също и:
- грижи за коста по време на лятната почивка
?

# 684
  • Варна
 Знам си аз,че не трябва да ходя до рибата  Laughing. Отидох за маслото на макадамия уж...да го пробвам

да видим какще действат на перушината

# 685
Епона, на мен би ми било интересно да разбера какво използват съфорумките, коита се боядисват за запазване/удължаване на цвета Simple Smile

# 686
Mima_r, има тема с точно такъв въпрос за запис, някъде около 80 тема, на първа страница ще я намериш.

Редактирам: тема 81

# 687
Епона, всичките ти предложения са чудесни. Харесвам и това за запазването на цвета, въпреки че не се боядисвам.

За Кюн мога да кажа, че съм изключително доволна от всичко тяхно, което съм изпробвала. Имам сериите Витал и Соу Пюр хидратираща. И при двете маските са значително по-силни от балсамите. И двете серии напояват, шампоаните не заплитат при много суха и дълга коса, и двете ги усещам силно хидратиращи. Витал Нутришън си взех по препоръка на съфорумки с голям опит с професионалните продукти и наистина серията е уникална.  Peace

# 688
Момичета, давайте предложения за въпроси за новата тема!!!

Досега имаше само едно за "ужасни" продукти, но това май не се хареса особено?

Може би нещо като:
- продукт, който при различни състояния на косата ми се отразява все добре
- продукт, който при различни състояния на косата ми се отразява все зле
?
Харесват ми тези идеи за въпроси! Нещо по-различно са, не сме коментирали май и е хубаво да има такива списъци на статични в действието си продукти.

# 689
Момичета, лилавата серия Секси Хеър или серията луксозно русо  е по-силно хидратираща?

Общи условия

Активация на акаунт