Професионални серии за коса - тема 106

• 79 527
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Чукарландия
Обожавам маслото на Нукс, мириса му най-вече, но го ползвам единствено за лакти и колене. Mr. Green

# 721
Маслото на Нукс е зверско недоразумение  ooooh! Как ли не го пробвах,резултата все беше кофти.Омазнява,не попива.Нанесено на кожата пак не попиваше,освен това странно,но кожата ми хем беше мазна,хем стоеше суха,като дехидратирана  Thinking А нанесено по косата беше потресаващо  Sick
Олиото на Лореал е прекрасно.Пробвала съм старите варианти.Предполагам и новите ще са хубави  Peace

# 722
Благодаря ви за отзивите  bouquet, явно ще се огледам за нещо по-подходящо и само за коса.

# 723
-15% Секси Хеър в Арлен!

# 724
А в Рибата - happy hour между 17 и 19 часа: 20% в магазините и 15 % в онлайн магазина

# 725
Чудесно ми е маслото на Нукс на мен. От години го ползвам всяка вечер върху лицето и кожата ми го понася много добре. Върху тялото и косата също слагам, защото обожавам миризмата му.
Задържилетна проба, защото е противоречив продукт както се вижда и тук. Подарих го на сестра ми за Коледа - не знае какво да го прави.

# 726
С кое чисто масло може да се омаже косата на плажа? Тези, които продават за тази цел са много силиконови според мен и само "замазват" положението... Искам леко натурално масло, което да попива в косата и да не мазнее толкова и да мирише хубаво... Чудя се какво да нося на плажа за предпазване на косата от сухота и UV-лъчите... newsm78
Да се похваля имам си вече терапевтична преса и професионален сешоар с йонизация на UKI sonic... Взех ги в комлект и ми направиха добра промоция... Дано ми харесат, ще споделя... Hug

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 15:04 от lunna pateka

# 727
Did-ko, благодаря ти за отзива  Hug .Аз обаче нямам маската, пропуснах да кажа -имам шампоан и балсам.Тази сутрин ги пробвах за първи път.Измих с шампоанът, приятен, не премива, измих два пъти, отмих, после сложих разредена с малко вода ампулка за растеж на Сери, постоях 15 мин. След това без да отмивам ампулата нанесох балсамът /от същата серия -хидратиращи на БиоСилк/, лек балсам, не е силен, ако нямах ампулка под него можеше и слаб да ми бъде, постоях още 10-15мин.Отмих. На влажна коса сложих Нектар Термик млякото и изсуших.Харесва ми резултата-добра хидратация, много мека коса, но без фризита и разхвърчаване.Няма и помен от сухотата, подредена е, допада ми.Ще си ги пазя значи за добре хидратиращи продукти, харесаха ми.Ще видя и при следващи миенета как се държат, това са ми съвсем първи впечатления.

# 728
  • Бургас/Пз
С кое чисто масло може да се омаже косата на плажа? Тези, които продават за тази цел са много силиконови според мен и само "замазват" положението... Искам леко натурално масло, което да попива в косата и да не мазнее толкова и да мирише хубаво... Чудя се какво да нося на плажа за предпазване на косата от сухота и UV-лъчите... newsm78
Да се похваля имам си вече терапевтична преса и професионален сешоар с йонизация на UKI sonic... Взех ги в комлект и ми направиха добра промоция... Дано ми харесат, ще споделя... Hug

Масло от пшеничен зародиш (съдържа естествен витамин Е) и омотаване на косата в шал - тип тюрбан Simple Smile

Сетонче, загледах ги и аз хидратиращите и виждам, че имат малки опаковки та може и да ги пробвам Simple Smile А ампулката за растеж имаш предвид зеленичката нали?? Щом ти е дало добра хидратация след протеина в билковата боя значи наистина ги бива Simple Smile  Peace

# 729
И аз харесвам олиото на Нукс, но го нанасям единствено на кожата, главно на лицето вечер преди лягане и ми действа страхотно, попива веднага въпреки, че съм с комбинирана кожа.
Обаче сложа ли го на косата е пълен ужас, стои мазна и на клечки, като косата ми е суха и попива всяко друго олио за секунди, но с това не става Naughty

# 730
Може ли да помоля за отзиви за Биосилк за обем  Praynig ?
Ани, аз точно от мъничките ш/б имам, така като гледам, ще ми стигнат за 3 пъти.
Ампулките аз ги виждам сини, ама така като спомена май са синьо-зелени  Laughing
Скрит текст:

# 731
Поръчах Living Proof Restore Mask Treatment (30мл), Living Proof Full Thickening Mousse (57мл), Living Proof Restore Instant Protection Hairspray (54 мл) и  Philip Kingsley Scalp Toner от намалението в Рибката. Ще дам отзиви. Тези дни ще пробвам и no frizz на Living Proof, както и style extender крема. Нямам много надежди де - на моята коса прическа се задържа не повече от 4 часа.  Crossing Arms

# 732
Някой може ли да ми сравни 4те вида еликсира на Керастаз?

# 733
Аз ползвам за боядисана коса с Имперски чай от години. Консултант на Керастаз ме поъсветва да използвам с русата, суха си коса, най-силния с 4 масла и щом го свърша моя, ще си взема точно него.

# 734
Аз ползвам за боядисана коса с Имперски чай от години. Консултант на Керастаз ме поъсветва да използвам с русата, суха си коса, най-силния с 4 масла и щом го свърша моя, ще си взема точно него.
Розовият използваш, така ли? Какъв ефект ти носи той?

Общи условия

Активация на акаунт