Професионални серии за коса - тема 106

• 79 575
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Бубка, честито!  Hug
Дениша, чудесна коса!  Heart Eyes

намерих у дома тестерче на Маракешкото олио и го изпозлвах след измиване тази сутрин - много ми хареса!  Heart Eyes
косата ми го "изпи" светкавично /стори ми се повече като нещо между гел и олио, а не точно като олио/ и изсъхна без сушене за минути, изглежда много добре - обем, но без /или почти без  Joy/ излишно разхвърчаване, здрава и лъскава; ароматът е  Heart Eyes
за съжаление тестерчето беше 2.6 мл. и едвам ми стигна, явно и него трябва да слагам с шепи

# 631
Привет, влизам тук с молба за съвет, че нищо не разбирам от продукти..))

Косата ми - много опада в последните месеци или рязко е отъняла?
По-скоро първото.. Cry
Отдавам го на пост-стрес период.
В подобен вид е била само след раждането - тогава рязко ми окапа и се наложи да я подстрижа много късо.
Сега не ми иска пак толкова драстични мерки да взимам.
Има ли друг начин?
С ампули, маски, шампоани и тн?

Приемам всякакви съвети..)
 Hug

# 632
  • Бургас/Пз
Привет, влизам тук с молба за съвет, че нищо не разбирам от продукти..))
Има ли друг начин?
С ампули, маски, шампоани и тн?

Приемам всякакви съвети..)

Разгледай продуктите на Напура https://www.zlatnaribka.com/napura - имат противокосопадна серия и така за стимулиране на растежа. Имат ампули, а също и серуми. Странни са като аромати, но действат чудесно на повечето хора. Е, съответно не са панацея, особено ако имаш някакъв хормонален проблем. Хубаво е да имаш и хидратираща серия, с която да редуваш, за да не ползваш само един продукт, пъй като това не е добре за косата. Успех и да споделиш после кое как ти е подействало.
Ампулите на Денсифик също са добри, а също и серума за растеж на Митик ойл.

# 633
Момичета, препоръчайте ми продукт за донакъдряне на косата? Ползвам дифузер и косата ми е чупливо/къдрава и искам да стане още по-къдрава, но и да държи къдриците... Ползвам пяната Холивуд уеивс, но ми се иска да пробвам и друго. Някой ползвал ли е пяната или крем-гела на Керастаз? И ми се иска да не става лепкаво-мръсна косата... Има ли такова животно  Laughing

# 634
 Момичета,моля за  отзиви за  спрея за супер обем и плътност на Kerastase

https://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerastase-couture-styling- … A9rialiste-195-ml

# 635
Момичета, какво ви е мнението за измиващия балсам на living proof?

# 636
Момичета, какво ви е мнението за измиващия балсам на living proof?
Много неикономичен, не знам дали не е така с всички подобни продукти обаче. За косата беше чудесен, оставяше я разплетена, хидратирана, мека...но за склонни към омазняване корени може да е недостатъчно почистващ. В крайна сметка след няколко проби се отказах от него.

# 637
  • България-Швейцария
По-скоро първото.. Cry
Отдавам го на пост-стрес период.
Имах подобен проблем в края на лятото миналата година, с всяко измиване ми се струваше, че оставам с все по-малко и по-малко коса, като първия път беше мега стресово, направо имах чувството, че съм с гол череп, една плътна топка коса колкото орех голяма изхвърлих Cry
По съвет на моя роднина, при която нещата са сериозни и се бори буквално за всеки косъм, започнах да си слагам ампули Revalid и в моя случай определено имаше подобрение.
Скоро след това смених и боята с безамонячна (и уж био) - тази и засега всичко (да не чува дявол) е добре. При безамонячните има известни ограничения в цветовата палитра, но между 9.12, 9.13, 10.01 и 10.7 могат да се бъркат чудни химии с доста добър ефект Wink, аз го докарвам нещо такова с по-студен оттенък. Реалният цвят е доста по-светъл, но ползвам доста стилизанти и от тях малко тъмнее, все едно косата е мокра.

# 638
Момичета, препоръчайте ми продукт за донакъдряне на косата? Ползвам дифузер и косата ми е чупливо/къдрава и искам да стане още по-къдрава, но и да държи къдриците... Ползвам пяната Холивуд уеивс, но ми се иска да пробвам и друго. Някой ползвал ли е пяната или крем-гела на Керастаз? И ми се иска да не става лепкаво-мръсна косата... Има ли такова животно  Laughing

В една от другите теми момичетата хвалеха това https://www.zlatnaribka.com/aphogee/krem-za-oformyane-na-kadrits … rl-definer-237-ml

# 639
Момичета,благодаря ви  Hug Hug Hug

# 640
  • Пловдив
Момичета,моля за  отзиви за  спрея за супер обем и плътност на Kerastase

https://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerastase-couture-styling- … A9rialiste-195-ml
И аз се присъединявам към питането Simple Smile.

# 641
  • Чукарландия
намерих у дома тестерче на Маракешкото олио и го изпозлвах след измиване тази сутрин - много ми хареса!  Heart Eyes
косата ми го "изпи" светкавично /стори ми се повече като нещо между гел и олио, а не точно като олио/ и изсъхна без сушене за минути, изглежда много добре - обем, но без /или почти без  Joy/ излишно разхвърчаване, здрава и лъскава; ароматът е  Heart Eyes
за съжаление тестерчето беше 2.6 мл. и едвам ми стигна, явно и него трябва да слагам с шепи

Край! Искам я тази Ориджинъл серия и това е! Но няма да я поръчам, докато не я намалят! Crossing Arms Mr. Green Flutter

# 642
  • Чукарландия

Преди две страници, Бубка беше дала предложение:

NETTY,този е такъв.Но слагай малко-колкото лешник на дълга до плешките коса :
https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/skokliv-i-estes … and-tender-150-ml

Четете, момичета, четете! Wink

# 643
Край! Искам я тази Ориджинъл серия и това е! Но няма да я поръчам, докато не я намалят! Crossing Arms Mr. Green Flutter

Прекрасна, на теб много ще ти хареса  Wink
когато я намалят /до Черния петък съм добре запасена Mr. Green/, ще си взема и нещата за тяло, не само за коса  Party

# 644
  • Sofia
Да попитам - някой ползвал ли е това да даде отзиви:
http://www.enzo.bg/tigi/bed-head-motor-mouth-krem-s-blestjasshi- … za-obem-i-bljask/

Общи условия

Активация на акаунт