Част от мен - тема 4

• 108 683
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Дафа има западна визия.Гледа много топло на снимките извън филма.Много красива жена! Heart Eyes

Актрисата - да, но ние говорехме за героинята й. Simple Smile

# 721
  • Бургас
Аз мислех,че говорим за женска красота.Уникални са всички! Heart Eyes
Мелек също много ми харесва.Такова сладко миньонче! Grinning

# 722
Останах много неприятно изненадана, че снощи нямаше серия.

# 723
  • София !
Аз така и не разбрах защо нямаше серия  newsm78

# 724
Е как защо- заради " Шоуто на Слави" и финала на поредната му идея- " Игра на хорове"

# 725
И аз увиснах...толкова се точех, точех... Tired

# 726
  • София !
Е как защо- заради " Шоуто на Слави" и финала на поредната му идея- " Игра на хорове"

Ясно е, че заради Слави, ама не ми се видя нещо кой знае какво, че чак да няма серия  Simple Smile

Аз както не исках, така си позволих да погледна напред.
Идващите серии са много интересни!

# 727
Да сложим темата на 1 страница! newsm51 love001

Хубав почивен ден пожелавам на всички, които пишете и четете в темата!

# 728
  • Варна
 wavey Здравейте в неделя! Hug Hug Hug Hug

Днес навсякъде отбелязват Денят на бащата. В съседна Турция-също. Само при нас не се отбелязва този празник. newsm78

# 729
  • София !
В такъв случай, да им е честит празникана бащите  Simple Smile

Още малко ми остава да догледам от филма.
Чудя се обаче как може от трън та на глог #Crazy Не стигнаха всички, ами сега и този Сонер  #2gunfire /честно казано доста ме плаши този.../

# 730
Няма ли вече да го намерят този телефон, та на Кахраман да му стане ясно че Елиф не лъже.

# 731
  • Варна
Скрит текст:
Не бързайте,ще го намерят и всичко ще си дойде на място Mr. Green

# 732
  • Варна
Няма ли вече да го намерят този телефон, та на Кахраман да му стане ясно че Елиф не лъже.

Във вторник, ако няма проблеми с продължителността на сериите, телефона ще е в ръцете на Ках/най-много да рязнат момента и да остане за сряда/. Joy Joy Joy Изобщо тази седмица предстои да гледаме една от най-добрите серии-когато нещата започват да се подреждат. Peace

# 733
  • София !

Във вторник, ако няма проблеми с продължителността на сериите, телефона ще е в ръцете на Ках/най-много да рязнат момента и да остане за сряда/. Joy Joy Joy Изобщо тази седмица предстои да гледаме една от най-добрите серии-когато нещата започват да се подреждат. Peace

Да, сега вече като съм гледала и няма да съм под такова напрежение пред телевизора  Simple Smile
Идват интересни серии с интересни развития  Simple Smile

# 734
  • Варна
Да, сега вече като съм гледала и няма да съм под такова напрежение пред телевизора  Simple Smile
Идват интересни серии с интересни развития  Simple Smile

Peace Аз пък си мисля, че след 46 серия/хайде и 47 отчасти/, просто трябваше да направят една обобщителна и да приключат сериала. След това другите "случки" или "хрумки" на сценаристите просто бяха излишни. Да не казвам, че нищо ново не ни предложиха и точно затова Йозджан Дениз отсече, че иска приключване на сериала точно 2 серии, по-рано от подписаните по договор 52. Както и да е- ще ги изгледаме до края. Peace Peace Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт