Аватарни игри 22

• 31 363
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • В полите на Пирин планина
Според мен има и някакъв проблем с бг -мама, защото пробвах да си "сложа" друг аватар и от друг сайт - пак не ми го запомня ... Идея нямам защо ...

# 196
Ох, ох, ох...тъкмо влязох със замах и се зарадвах, че ще гледам красоти ииии... #Cussing out

Нищо, ще чакаме! Ще се оправи! Тези, които все пак се виждат, са страхотни! Heart Eyes

Между другото сме много грознички като сме голи... hahaha

# 197
Между другото сме много грознички като сме голи... hahaha

Нали?! И аз много се дразня .... Mr. Green

# 198
Аз себе си виждам, но другите чат-пат.
Лейди, при теб виждам подпис, но няма аватар. Shocked

# 199
  • София
Аз себе си се виждам изцяло. Sunglasses Даже мисля да си облека Анастасия след малко. Mr. Green
Но другите, с изключение на подписа на Лейди, не ги виждам изобщо. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 200
Аз себе си виждам, но другите чат-пат.
Лейди, при теб виждам подпис, но няма аватар. Shocked

Не се записва в профила и толкоз ...

# 201
  • София
И аз не виждам графиките на половината потребители Crossing Arms Много гадно така Cry

# 202
И аз съм готова за играта:

Като прочетох темата веднага ми изникна Пипи. Онзи ден свършихме книгата с децата.  Heart Eyes

# 203
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добре де и аз съм готова,но с това прикачи  ooooh! Сега се чудя да чакам ли да се оправи или друг сайт да търся  newsm78 Всъщност кои са другите възможни варианти?

# 204
Това ми е любимата детска книжка!! Чела съм я милион и двеста хиляди пъти!! А с част от картинките в комбинацията ти съм участвала в играта "любима книга". Прекрасна си, Грийни!!! Heart Eyes

# 205
Захарче, аз ползвам този. Не си спомням дали ДиДи или Мижжж го даде преди време, но откакто качвам снимки там нямам ядове.
Дарче,  Hug!

# 206
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета,мога ли да участвам с картинки от филм,който е правен по роман? newsm78

# 207
И през телефона не виждам междинната, но виждам новите приказни комбинации Simple Smile Аз май нямам любима приказка newsm78

# 208
Момичета,мога ли да участвам с картинки от филм,който е правен по роман? newsm78

И моите са такива.  Peace

# 209
  • София
Аз да попитам. Много ми хареса темата. Имам ли право да участвам? Blush

Общи условия

Активация на акаунт