Аватарни игри 22

• 31 382
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Момичета,мога ли да участвам с картинки от филм,който е правен по роман? newsm78

И моите са такива.  Peace

Става дума за "Игрите на глада" ....Дали може ? Embarassed

П.П. И си прикачих аватара и подписа в сайта,който показа Грийни и всичко е наред.

# 211
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Много благодаря Грийни  Hug
Разбира се OrleanAngel  Hug

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 17:26 от Захарчето

# 212
Аз да попитам. Много ми хареса темата. Имам ли право да участвам? Blush
Ама разбира се!
Добре си ни дошла. Hug

# 213
  • Стара Загора
Честито на Карина !! bouquet bouquet  Честито и на Дар, Есме и Диди!  bouquet bouquet

# 214
  • София
Преоблякох се приказно. Whistling Grinning Grinning

Аз ползвах ето този сайт, за да кача новата комбинация:
http://imgsafe.org/

# 215
  • Вестерос
А моите виждате ли ги в момента, с което съм, че от руския вк ги взех линковете ?

За игрите на глада мисля, че няма да има проблем, нали играем приказен герой, въпреки че Катнис не е много приказен герой, поне като кажеш аз се сещам за Снежанка, Пепеляшка, Ариел и т.н., Но Кари като се появи ще каже.

# 216
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Виждам те Тифани и Мери и до там  Sad

# 217
  • Вестерос
И през телефона не виждам междинната, но виждам новите приказни комбинации Simple Smile Аз май нямам любима приказка newsm78
То любима ли трябваше? Защото и аз нямам най-любима, може би красавицата и звяра, но тя комб. съм си я носила преди  Thinking

Аз Мери не я виждам.

Виждам тинчето, ловли, грийни, орлеан и на лейди брин само подписа

# 218
  • София
А моите виждате ли ги в момента, с което съм, че от руския вк ги взех линковете ?
Тифче, виждам те. Sunglasses hahaha
Много си ми... величествена. Whistling hahaha Hug

# 219
  • Вестерос
 Joy Hug Hug

# 220
  • В полите на Пирин планина
Аз мисля, че се виждам вече ...  newsm78

# 221
  • София
Аз мисля, че се виждам вече ...  newsm78
Аз те виждам, Лейди. Hug

# 222
  • Вестерос
Да Simple Smile)

# 223
  • Стара Загора
Виждам те Тифани и Мери и до там  Sad

Аз пък не се виждам !! ooooh!

# 224
Кари победител bouquet Не мога да не кажа и аз "Нали ти казахме, че ще дойде и твоя ден"  Mr. Green Hug Беше ми фаворит още като те видях Simple Smile
Мерси, Джини  Hug Hug Последно пак казвам, че наистина не очаквах  Flutter
Мери, и всички други, благодаря отново  Hug

Благодаря за споделения друг сайт, там качих и мисля, че няма проблем?

Момичета, иначе където имате питанки - ще се радвам да се включите така или иначе, така че творете на воля. Винаги се получават различни интепретации, всеки си има своя поглед върху дадената тема, няма да ограничаваме никого  Peace С малко думи - правете комбинации с приказните герои, които искате  Hug

А, и едно уточнение - драсвайте като заглавие кой герой сте пресъздали, искам да го включа после в общия пост, а не от всяка комбинация се разбира от пръв поглед  Grinning

Orlean, радвам се, че ти е харесала темата! Добре дошла си, разбира се, включвай се смело  Hug

Мери, аз ти виждам комбинацията, през компютъра съм  Peace П.П. Вече не я виждам  Crazy Направо зарязвай прикачито и давай с http://postimage.org/  Peace

Последна редакция: вт, 17 май 2016, 17:25 от ~Karina~

Общи условия

Активация на акаунт