Аватарни игри 22

• 31 380
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Сиси, има ли спа? Sunglasses Много обичам спа. Heart Eyes
Има, има всичко си има.  Crazy

Мериbdbaloni Много здраве и късмет!

Кари
, да е жив и здрав и твоят рожденик!  ura

# 526
  • София
Честит рожден ден, Мери  bouquet Hug Много здраве, щастие и късмет!
Карина, много здраве и щастие и на твоят рожденик  bouquet

# 527
  • SF
Честит Рожден ден на всички рожденици в темата ни!!!
Мери, целувки и най-добри пожелания!
Кари, много радостни моменти с твоя рожденик!

# 528
  • Стара Загора
Благодаря ви момичета , на всички , за прекрасните пожелания !!  bouquet bouquet

# 529
  • Вестерос
Кари, честитих ли ти? Ако не честито  bouquet Hug Hug

Преобличам се за играта

# 530
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
 wavey Никой няма тук.
Днес направихме първия плаж за тази година  Mr. Green.Чудно време да не кажа,че ми е горещо.Пълно беше с голи деца тичащи по пясъка.Моето дете дори реши и в морето да се потопи,но бързо му мина мерака  Mr. Green
Довечера ли чакаме поста Кари или си в реанимация след празника  Laughing?

# 531
Момичета, благодаря за поздравите! Дано и аз не съм изпуснала някой с повод тези дни, но ми е простено  Wink
Иначе имам възможност довечера да пусна общия пост, стига да не чакаме още някой  Peace

# 532
  • София
Аз за момента съм пас за втората комбинация, имам идея, но не съм търсила снимки дори ;д Ако се прибера по-рано и я почна ще пиша, иначе не ме чакайте, че нищо не е сигурно Grinning

# 533
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Карамелче, днес ще излезе общия пост по редовната игра с приказните герои.
А междинната с общия аватар е чак в четвъртък,спокойно,имаш време Hug

# 534
  • Вестерос
Аз довечера ще търся за междинната

# 535
  • София
Тадаааа. Аз се прибрах Wink Гледам доста съм изпуснала.

Честит рожден ден на патерици на рождениците Wink

Аз да попитам. Тази картинка трябва да я правим на аватар? И към нея подпис?

# 536
  • SF
Как в четвъртък!!! Те нали са безсрочни или поне не с такъв скъсен срок. За редовната имаме по седмица, а за междинната 4 дни... Аз няма да мога да участвам тогава и за четвъртък не ме чакайте нито за редовната (следващата след приказките), нито за междинната. Ако нещо е със срок неделя, евентуално ще го правя към уикенда и ще играя. Не се съобразявайте с мен.

# 537
Да, Орлеан, и я пращаш на ЛС до Дарчето, защото играта е анонимна.  Peace

# 538
Междинните са без срок, да. Но по-добре да се дава някакъв ориентировъчен срок, за да няма объркване, а и иначе много бавим игрите и темата пустее. Някой път имам чувството, че междинната я влачим по 1 месец.  Mr. Green

Това prikachi изобщо няма да го оправят, така и ще си остане. Много ме е яд, първо изгърмяхме с imgur, сега и с прикачи-то.

# 539
И мен ме е яд, Мементо! Яд ме ужасно много за труда ни да направим библиотека, да си играем да прехвърляме десетки комбинации от имгур в прикачи и накрая... Tired

Есме, за междинната дадох ориентировъчен срок. Имате една седмица за нея, не 4 дни. В петък дадох аватара. Ако искаш да се включиш, ще те изчакаме, разбира се. Не е проблем. Междинните по принцип ги направихме за не пустее темата.

Общи условия

Активация на акаунт