Параноя от летене

• 33 856
  • 315
  •   1
Отговори
# 75
И аз си  мислех дали , ако се занимавам с бебе няма да ми е по-спокойно , защото ще искам тя да е спокойна и ще гледам да не се паникьосвам , заради нея. Всичко ще се решава в мига , в който вляза в самолета Simple Smile. Може да не е толкова страшно , колкото си мисля и просто в момента да си представям някакви ужасяващи неща Grinning

# 76
Кога ще пътуваш?
Да пишеш след това.  Grinning

# 77
Ooooo, чак на 30 юни Grinning Имам време достатъчно да си треперя до тогава Grinning

# 78
И си седнала отсега за 30 юни да го мислиш?!

Момиче, гледай си бебето и живота.

# 79
Ти ще си дойдеш пеш до тогава.
Споко, всичко ще бъде наред, а после и ще ти е смешно за всичко, което си преживяла преди полета.

# 80
  • София
Всичко ще се решава в мига , в който вляза в самолета Simple Smile. Може да не е толкова страшно , колкото си мисля и просто в момента да си представям някакви ужасяващи неща Grinning
И ако ти се стори страшно при влизане какво - ще се върнеш ли на летището.
Толкова е хубаво да се лети. Докато свикнеш и ще си кацнала. Хич не го мисли. Представи си, че пътуваш от чужбина с автобус или влак - поне ден и половина ще ти отнеме.
А пък ние с дъщеря ми много обичаме да има турбуленция и всеки път се надяваме да ни се случи.
Всички казват, че сме сбъркани.

# 81
Ставаме три.  Laughing

Мен ме беше страх само когато летяхме с малката. Часовете са доста и се притеснявах как ще протече пътуването. Слава Богу мина добре и за нас и за бебето и за околните.  Mr. Green

# 82
  • Варна
Много ми се лети нанякъде!  Laughing Имам леки притеснения преди полет, но кача ли се-минава ми. Около месец преди последните полети забраних на моите у дома да гледат едно предаване, свързано със самолети.

Едва се въздържах да не открадна хартиените пликове за повръщане.  Crossing Arms Скоро ми трябваха такива, за всеки случай, защото си пращах детето на екскурзия с автобус, но не можах да намеря. Май го е израснала прилошаването, но аз за всеки случай приготвям винаги торбички.

# 83
Естествено, че няма да сляза, но поне няма да се панирам от самото начало Grinning Преди и аз го гледах това предаване Самолетни катастрофи. Това си чист мазохизъм от моя страна. Гледа , треперех и ревях хахахаххаха . Исках да видя всякакви възможно повреди , които могат да се случат на самолета хахахах ужасно е .........

# 84
  • Варна
Естествено, че няма да сляза, но поне няма да се панирам от самото начало Grinning Преди и аз го гледах това предаване Самолетни катастрофи. Това си чист мазохизъм от моя страна. Гледа , треперех и ревях хахахаххаха . Исках да видя всякакви възможно повреди , които могат да се случат на самолета хахахах ужасно е .........
И мен ме депресира това предаване. Аз нямам страх от летене, но пак е неприятно, особено когато предстои полет. А моите го гледат в захлас, с любопитство какво му имало на самолета и какво се е случило точно. Айде, моля! Crossing Arms На тях не им влияе, само на мен.

DANINI, да можеше да погледнеш с други очи, че няма страшно от летенето-даже е един много удобен транспорт!  Hug И преди това някой ти е написал, да се погрижиш за ушите на бебето-трябва да се преглъща от време на време, за да се нормализира налягането. Само това е дискомфортното.

# 85
Самолетните катастрофи ми е любимо предаване Laughing Сблъсъкът на КЛМ и ПанАм на земя, краят на Конкорд.... въобще много интересни истории.

# 86
И аз си  мислех дали , ако се занимавам с бебе няма да ми е по-спокойно , защото ще искам тя да е спокойна и ще гледам да не се паникьосвам , заради нея. Всичко ще се решава в мига , в който вляза в самолета Simple Smile. Може да не е толкова страшно , колкото си мисля и просто в момента да си представям някакви ужасяващи неща Grinning

Виж какво по-големият страх е докато го мислиш преди полета. Като се качиш и усещаш, че всичко е наред и в крайна сметка нищо не можеш повече да направиш. Теглиш една молитва на това, в което вярваш и поемаш през това приключение.  Simple Smile
Нормално е да друсне самолета, да потрепне - помни, че е нормално. Моя съвет е да не държиш ти детето, да не го нараниш ако друсне самолета и го стиснеш в страха си без да искаш.

# 87
Ако ще да му изтрият, но  ще си го кажа. Егаги лигавенето,   егати чудото! Ама щял да пада самолетът с бебето. Еми той ще падне с всичките хора,  като ще пада. Който много го е страх, да се качва на кола и дано не се блъсне,  поради поглъщане на алкохол и успокоителни,.

По-голямо масово лицемерие отдавна не бях виждала, освен ако не е масово друго нещо.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:37 от Анонимен

# 88
Ако ще да му изтрият, но  ще си го кажа. Егаги лигавенето,   егати чудото! Ама щял да пада самолета с бебето. Еми той ще падне с всичките хора,  като ще пада. Който много го е страх, да се качва на кола и дано не се блъсне,  поради поглъщане на алкохол и успокоителни,.

По-голямо масово лицемерие отдавна не бях виждала, освен ако не е масово друго нещо.

И ти К'во предлагаш?

# 89
Не е ли очевидно какво предлагам?

Общи условия

Активация на акаунт