. Може да не е толкова страшно , колкото си мисля и просто в момента да си представям някакви ужасяващи неща
. Може да не е толкова страшно , колкото си мисля и просто в момента да си представям някакви ужасяващи неща
Скоро ми трябваха такива, за всеки случай, защото си пращах детето на екскурзия с автобус, но не можах да намеря. Май го е израснала прилошаването, но аз за всеки случай приготвям винаги торбички.
Преди и аз го гледах това предаване Самолетни катастрофи. Това си чист мазохизъм от моя страна. Гледа , треперех и ревях хахахаххаха . Исках да видя всякакви възможно повреди , които могат да се случат на самолета хахахах ужасно е .........
Преди и аз го гледах това предаване Самолетни катастрофи. Това си чист мазохизъм от моя страна. Гледа , треперех и ревях хахахаххаха . Исках да видя всякакви възможно повреди , които могат да се случат на самолета хахахах ужасно е .........
На тях не им влияе, само на мен.
И преди това някой ти е написал, да се погрижиш за ушите на бебето-трябва да се преглъща от време на време, за да се нормализира налягането. Само това е дискомфортното.
Препоръчани теми