За и против аборта

• 28 040
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Сигурна съм, че на повечето жени, ако са честни пред себе си, цял живот ще им тежи такова решение. Като и на мъжете, защото отговорността в тези случаи е и на двамата.
Хайде, ти също с тая сигурност!
Защо не се научите, че можете да бъдете сигурни, донякъде, за собствените си чувства и действия, но е арогантно да постановявате кой и как трябва да се чувства от своите? newsm78

# 166
На някои им пука, на други не. Нищо странно няма.
+1
направих неуспешен опит за пролетно преброяване на пилците с тая тема, уви, не сме дорасли, догодина пак Wink

# 167
Мъжете може и хал хабер да си нямат, че жената е взела решение за аборт.

# 168

[/quote]
Е, ама си упорит човек, казаха ти даже жените, че не им пука, нищо не им тежи, 'Е какво толкова', пък ти за мъжете даже..... Неподправен оптимист си! Wink
[/quote]
Е, разбира се!  Друго си е да изпуснеш някое намаление на маркова дрешка, да ти одраскат колата или, недай си боже, да си счупиш току-що направен маникюр. Ценностна система, какво да се прави... То и от там тръгват проблемите с предпазването - защо ще слагаш презерватив,  абе не е гот. От противозачатъчни се получава целулит и се пълнее... Много по- просто е да се предпазваш с "прекъснат" полов акт. Е, не е като да може да се разчита на него, но после колко му е да абортираш. Виж ако антицелулитните процедури не са ефектни, това вече е трагедия!
Всеки път се заричам да не пиша в тези безумни теми. Този път ще е последен.

# 169
И аз съжалявам, че се подведох и се включих, автора нещо и той като темата си.

# 170
Сигурна съм, че на повечето жени, ако са честни пред себе си, цял живот ще им тежи такова решение. Като и на мъжете, защото отговорността в тези случаи е и на двамата. За щастие в днешно време има достатъчно предпазни средства, за да не стига до там.

Недей да си сигурна. Не е имало момент, в който да съм съжалила. Още когато имах само подозрения решението за мен беше ясно. Не е съществувала дилема, знаех,че не искам деца.
Харесва ми обаче как деликатно се опитва да се прокара тезата, че ние направилите аборт сме с ниска сексуалната култура и хабер си нямаме що е то кондом и има ли почва у нас  Laughing

# 171
Сигурна съм, че на повечето жени, ако са честни пред себе си, цял живот ще им тежи такова решение. Като и на мъжете, защото отговорността в тези случаи е и на двамата. За щастие в днешно време има достатъчно предпазни средства, за да не стига до там.

Недей да си сигурна. Не е имало момент, в който да съм съжалила. Още когато имах само подозрения решението за мен беше ясно. Не е съществувала дилема, знаех,че не искам деца.
Харесва ми обаче как деликатно се опитва да се прокара тезата, че ние направилите аборт сме с ниска сексуалната култура и хабер си нямаме що е то кондом и има ли почва у нас  Laughing

Абсолютно същото беше и при мен. Да не казвам и истинското облекчение, което изпитах след като всичко свърши.

# 172

Абсолютно същото беше и при мен. Да не казвам и истинското облекчение, което изпитах след като всичко свърши.

Точно.

# 173
Моето мнение го няма в анкетата. По-късно ще пиша, ако до тогава не заключат темата.

# 174
Няма, няма, спазваме тона.  Laughing

# 175
Аз се кефя на такива теми. Полезни са - разбираш кой кой е във форума.  Peace

# 176
Нали? Ако не си под невероятен житейски стрес, хващаш пуканките и..... нататък знаем.  Laughing

# 177
Не разбрах нищо от темата.Едни са големи майки и могат да се възпроизвеждат и раждат ,други са хаймани и искат да си живеят и нямат деца .Тоест средно положение няма- да си майка и пак да си живееш?! Ами какво правим ако от рано разберем че  плода е с увреждания ? Пак ли няма да правим аборти ,защото всяко същество заслужава живот или ще го махенем ? А какво да правят тези от ромския контингент <Да се множат с по 12-17 чавета и да точат хазната ли ? Те за предпазни мерки не са чували ...

# 178
Кои - жените ли?
Не разбра ли - предпазните мерки са за жените, а мъжете Искат само секс ....
Аз пък тази робска психика така и не разбрах защо не изчезна за последните 30 години, но както казаха в другата тема - цяло поколение трябва да си отиде, за да се смята, че и мъжете имат отговорност - ма не към плащането на цената за стърженето.

# 179
Според мен унищожаването на ембриони е аборт.
Ай майкооооо  #Crazy
Натака, по едно време ми беше симпатична, сега вече си ми откровено зомбирана.
Направила съм аборт значи. А не съм помогнала на теб, че да се учат на моите ембриони  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт