"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 046
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Ами нали знаете, че някои не им стигат за хляб, на други за яхта, а на трети за екскурзия в космоса. Вилето може да "играе" с милионите, а Пеци с хилядите Mr. Green

# 61
  • somewhere near the sea
Сашето не е ли коремна хирургия?
+Точно така!

# 62
  • София
"Бедният" гинеколог и на мен ми направи впечатление.То такова словосъчетание не се връзва в днешни дни.Нещо като бедният нотариус... hahaha Дори да му вземе всичко,което са спестявали общо,професията няма как да му вземе...Но май само аз разсъждавам как професията е богатството ,и да си здрав естествено де,за да си работиш.Но може би Захариев го е страх,че може младата Стилянова да е хлътнала по паричките му и да го зареже ако е без дебела банкова сметка например.Но в предишните серии показаха,че той си има 80 хиляди ли беше,нещо такова в отделна сметка,за която жена му не знаеше и му се ядоса,че ги е окрал от нея... newsm78 . Може ли да се краде като си СИО? Crazy

# 63
до първи сезон е 48 епизода

Да не си от продукцията? Даваш за втори път вътрешна информация. Thinking
Е, какво му е вътрешното на тази информация. Продуцентите и актьорите наляво и надясно обясняваха как първия сезон ще е 48 серии, а ако сериалът се гледа, ще снимат и втори сезон Simple Smile

# 64
втори сезон ще се снима тази година

# 65
  • Ню Йорк
Много небивалици има в сериала, но и аз като Ензим за тоя сериал живея Wink

# 66
А, аз за да Ви чета.  Laughing
За темата  bouquet

# 67
  • Sofia
Да, Сашо е коремен хирург.
А за безпаричния АГ специалист и аз се чудя  Laughing Чак па толкоз.  newsm78

Как безпаричен - нали му видяха банковите сметки - 50 и кусур хилки плюс депозит.

# 68
  • София
Ей, като споменахте Изаура - аз по това време се къпех  Grinning, защото нашите са на 8-ми етаж, а по онова време от дете помня вечер проблеми с топлата вода, а по време на сериала  - вряла вода да се ощавиш.
Тоя Пеци на стари години ще стане многодетен родител, или поне той така си мисли  Joy
А ако и Биби вземе, че зачене (току-виж докато си къркат с бившия настоящ...и стане работата), ще стане съвсем като сериала по TLC - С дъщеря ми сме бременни или както там се казваше...
Ако платиш допълнително, не може ли абортът да е с т. нар. пълна упойка?

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 17:25 от Cuckoo

# 69
  • Варна
И аз да ви следя bouquet
Снощи хванах само последните десет минути, но по коментирате ви се ориентирах и вече дори не съм сигурна дали ще търся целия епизод Mr. Green

В момента кой епизод върви?

# 70
30-ти епизод беше снощи Peace

# 71
  • София
Дайте промото Simple Smile

# 72
  • Варна
30-ти епизод беше снощи Peace

Ех, че то не останало Rolling Eyes

# 73
  • София
Хич не съм оптимист за ентусиазма на Петре от бъдещото бащинство. Като му резне Вилито канелката, бързо ще дотича пак при нея.

# 74
И аз да се включа, че редовно пропускам епизоди и само от темата наваксвам с развитието.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт