"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 055
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Според мен Стилиянова наистина обича Захариев. В противен случай нямаше да иска той да зареже жена си и да афишират връзката си, а щеше да се възползва от това да бъде да любовницата и в професионален, и във финансов план Peace

# 46
Целта на Кръстева не беше да разкрие всичко на Жени. Ако е искала, до сега да го е направила сто пъти. Просто искаше да сплаши Иван по този начин, за да не я уволни.
Точно. Сега обаче си мисля, че Иван отново ще смотае нещо Жени, ще й позамаже очичките и тя ще му повярва за незнамсикой пореден път. Мен също Жени почна да ме дразни. първо наистина нахълтва в чужда къща /била тя и на сина й/ без да почука. Ми може с гадже да е човекът, може гол да е, всичко може. И после "Иванееее, Иванеее, с какво го заслужихмееее...."Дразни. А в началото й симпатизирах много.
Пецито горкото изобщо не отрази бременността на жена си. И какъвто е отнесен от вихъра, особено като разбра за истинската бременност на докторката, Вилито ще има доста да го разиграва, правейки се на бременна. Тук да вметна-адмирации за Буковска-брилянтно изигра скучаеща кифла!
Бубето за пореден път много зле-пак рецитация и пулене цяла серия. Май наистина беше будна Сашко като я целуна и сега съвсем се видя в чудо.
Опитвам се да преценя Калин наистина ли обича Бубето и е готов на всичко, за да си я върне, или един вид егото му е наранено и си отмъщава.

# 47
В другата серия майка ѝ на Галя я убеждава, че Пецко ще я зареже.
Да, Жени като нахълта при Калин, беше смешно. Най-смешна беше реакцията на Биляна - "Всичко между мен и Василев свърши, спокойно."  Joy
То верно, че човек говори глупости понякога в конфузни ситуации, ама това какво трябваше да значи - "Не бой се, не съм и с двамата."  ли?. hahaha
Е, в промото казва на Калинко, че ни гу убича, разбира се.

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 11:30 от Ензим Бе́ндер

# 48
  • До морето
 Какво е това влизане в чужда къща, кога е било? Аз защо не съм го гледала?

# 49
Жени нахълта в апартамента на Калин, докато пиеха с Бубето. Закусчица му носеше. Толкова беше втрещена жената като видя "врага", че за малко да си отнесе чинийката обратно  hahaha

# 50
  • Варна
Опитвам се да преценя Калин наистина ли обича Бубето и е готов на всичко, за да си я върне, или един вид егото му е наранено и си отмъщава.
След сцената със сестрата в тоалетната, дали наистина обича Бибето?
Какво е това влизане в чужда къща, кога е било? Аз защо не съм го гледала?
Женито нахълта в съседния апартамент, в който живее сина й, когато те с Бибето седяха на земята пияни-заляни...
Скрит текст:
Чужда, чужда, колко да е чужда? Най-вероятно си е тяхна и тя, предоставена на мамин да живее там. Но това разбира се не е от значение и не е причина да нахълтваш без дори да почукаш.

# 51
Не не знам друго, но откак даваха "Робинята Изаура" през 80-те, не съм чакала с такова нетърпение следващия епизод на някой сериал.  hahaha  Joy А тогава бях в пети-шести клас и нямаше нищо по ТВ, улиците опустяваха по време на сериите на Изаура, във вторник и четвъртък. Joy
Да почват да го дават всеки работен ден, ааа ма ха, само ме измъчват. Crossing Arms  Joy

# 52
Не не знам друго, но откак даваха "Робинята Изаура" през 80-те, не съм чакала с такова нетърпение следващия епизод на някой сериал.  hahaha  Joy А тогава бях в пети-шести клас и нямаше нищо по ТВ, улиците опустяваха по време на сериите на Изаура, във вторник и четвъртък. Joy
Да почват да го дават всеки работен ден, ааа ма ха, само ме измъчват. Crossing Arms  Joy

Joy Joy
Скрит текст:
Аз бях студентка, също го следяхме със съквартирантката ми, а като свърши сериалът, си спретнахме на тавана с колегите купон по случай сватбата на Изаура  Mr. Green

# 53
Абе ще си признаете вие накрая, ама само се правите, че му намирате кусури на сериала  Mr. Green

Аз пък сега гледах снощната серия. Захариев нахълта в кабинета на Трифонова за да предотврати аборта на Стилиянова. Влезе и се обърна, да не гледа, но всички останали в болницата спокойно можеха да наблюдават интервенцията през прозореца на вратата Mr. Green

# 54
Пипи,  Joy  Hug
Дар, как, аз за това живея - да гледам сериала и да му търся кусури. hahaha Joy Joy

# 55
Абе ще си признаете вие накрая, ама само се правите, че му намирате кусури на сериала  Mr. Green

Аз пък сега гледах снощната серия. Захариев нахълта в кабинета на Трифонова за да предотврати аборта на Стилиянова. Влезе и се обърна, да не гледа, но всички останали в болницата спокойно можеха да наблюдават интервенцията през прозореца на вратата Mr. Green
Аз пък мислех, че се е обърнал, за да не видят вълнението му и да не се издаде. Май ми липсват първите седем.

# 56
  • София
И на мен ми се иска сериите да са ката ден!

# 57
  • Разпиляна във въображението
Запис в новата тема bouquet

Мисля, че Калин най-малкото е привързан към Биляна. Очаквам го обаче да се влюби в друга Peace

Допадна ми как Биляна каза, че двамата трябва да работят заедно, не да се обичат и според мен е права. Добър екип са.

Тъй като сценаристите грам си нямат идея да следят какво са писали и дали, снощи стана уточнение, че в Лондон не е първия път, когато са спали Стилянова и Захариев така че не е станало от раз Peace

Бременната Захариева... Не мисля, че тя ще разиграва дълго Пеци. Може да се опитва да спечели време с него и той да се осъзнае. Тя държи парите и т.н., но Пецката може да я изненада и да я зареже. Странно ми е този безпаричен АГ специалист. Някак безпаричен и АГ не ми се връзват Mr. Green

Сцената с ремонта на входа за Спешното - ама че ъгъл на рампата. Много неудобен ми се видя Grinning

Някой разбра ли каква е специалността на Сашо? Или е "на всяка манджа мерудия" като Биляна, въпреки че нейната я знаем.

# 58
Сашето не е ли коремна хирургия?

# 59
Да, Сашо е коремен хирург.
А за безпаричния АГ специалист и аз се чудя  Laughing Чак па толкоз.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт