"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 7

• 82 125
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Да, за крадците единственото казано беше да не забравя Жениту алармата.
Така е, не е ясно от какво е било болно Бибито.
ХепиКали, майчинството ти животозастрашаващо ли е?  tooth Ясно е, че посрещат Бибито така, защото е оживяла/излекувана от нещо страшно...(за 12ч!!!, аз се боря с некъв вирус, лек, цела седмица вече Close ). Пък какво е било, я разберем, я не.

# 601
Цитат
Уххх, не съм единствена. Че ме беше срам да кажа Smile
Ставаме три ......поне си признахме  Embarassed
4

# 602
Да, за крадците единственото казано беше да не забравя Жениту алармата.
Така е, не е ясно от какво е било болно Бибито.
ХепиКали, майчинството ти животозастрашаващо ли е?  tooth Ясно е, че посрещат Бибито така, защото е оживяла/излекувана от нещо страшно...(за 12ч!!!, аз се боря с некъв вирус, лек, цела седмица вече Close ). Пък какво е било, я разберем, я не.

Че той, професорът как ще може да каже, че е имал скатани едни пари? Жениту насреща, икономическа полиция, ха кой ще е първи?

# 603
  • Варна
ХепиКали, майчинството ти животозастрашаващо ли е?  tooth
Мчи знайш ли?  Mr. Green Една тортичка дано се сетят да 'земат поне...  Rolling Eyes

# 604
ХепиКали, майчинството ти животозастрашаващо ли е?  tooth

Мчи знайш ли?  Mr. Green Една тортичка дано се сетят да 'земат поне...  Rolling Eyes
Joy  Joy  Joy
 Hug

# 605
Едните сценаристи са решили да се зарази, но следващият екип не е догледал или не им се е занимавало. Вероятно първият екип се бъзика с втория - екзотични болести, обири... Обаче на втория екип не му пука, кара си по своя сценарий. Силно ме съмнява наличието на трети екип. Това обяснява появата на родилката и Миро. Mr. Green

Мдаа, логично обяснение на зарязаните сюжетни линии и връщането към тях след амнайсет епизода. Joy

# 606
 newsm78 Ако започнат да ни четат тук , може и да се посъживи  филмчето ...
Недоглеждането и липсата на логика в сценария  страшно ме  дразни  Naughty

# 607
  • Русе
Едните сценаристи са решили да се зарази, но следващият екип не е догледал или не им се е занимавало. Вероятно първият екип се бъзика с втория - екзотични болести, обири... Обаче на втория екип не му пука, кара си по своя сценарий. Силно ме съмнява наличието на трети екип. Това обяснява появата на родилката и Миро. Mr. Green

Мдаа, логично обяснение на зарязаните сюжетни линии и връщането към тях след амнайсет епизода. Joy

В този ред на мисли е напълно възможно да се появи сестрата, която Калин опраши, бременна в девети месец.  Laughing

# 608
Ааа, той Калин има докИмент, от независим източник, че няма как да е той #Crazy

# 609
Ааа, той Калин има докИмент, от независим източник, че няма как да е той #Crazy

И цялата глупост с шегата на приятеля му със "стерилитета" беше за да може Калинко да се отърве от нея, нали? tooth
Знаех си, че случаят със "стерилитета" има един дълбок скрит смисъл, знаех си.
Ай, вълнувам се, бе, вълнувам се - утре Пецко ще прегледа ли Вилито. И ако да - какво ще му обяснява тя? Mr. Green
Дали Галето ще му каже, че жена му е "като машинка" във фитнеса? Или? Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 май 2016, 22:35 от Ензим Бéндер

# 610
  • София
Цитат
В този ред на мисли е напълно възможно да се появи сестрата, която Калин опраши, бременна в девети месец.  Laughing
И ще напишат " след 9 седмици".

# 611
Цитат
И ще напишат " след 9 седмици".
Joy Joy Joy

# 612
Ооо, забравихме нещо, някой се съмняваше, че Калин "ще бъде" героят, спасил Биляна. Е, то беше ясно, че така ще бъде. И Сашето ще замълчи, то е ясно. tooth
Само не разбирам какво тоооолкова ѝ пречи на Биляна да се прибере при техните. Ми, тъпо е да живее при Калин, много тъпо. Щели да се изпокарат с Вилито, голем праз, майка ти е, бе, ще се изтърпите някак. Ама не, требва да е тъпо.
И ето, Пецко е гледал Биляна като малка, то беше ясно. Mr. Green Щом Биби му каза, че ако имат бебе, той ще си го гледа. А бебето би очовечило майкЯ ѝ. hahaha

# 613
newsm78 Ако започнат да ни четат тук , може и да се посъживи  филмчето ...
Недоглеждането и липсата на логика в сценария  страшно ме  дразни  Naughty
Ако започнат да ни четат, ще наемат Бона. Ще разберем по римите в диалозите.
Напр.:
- Как е пациентът с болки в корема?
- Добре. Стабилен е. Дори няма хрема.

# 614
На мен ми е малко странно Сашето - коремен хирург да живее на квартира, мизерна, при това поделяйки си я със санитар. Айде, да няма собствено жилище, мога да приема. Все пак идва от друг град. Но да не може да си позволи самостоятелно такова, пък било и под наем...

Общи условия

Активация на акаунт